U strahu su velike oči. U Galibovom slučaju, njuška.Vanja8 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:41Ja mislim da je Galib jedino pasce koje je krepalo od infarkta, ti kad se pojavis iza coska...MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:36Ih, lijepi strah. Njušio bi on pride tamo i oko DIF-a.
- Galib
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Ne znam zašto ali imam osjećaj da ćemo morati mijenjati čitav teren. Šta nam savez uradi katastrofa.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
To se odma znalo,cim masina nije u stanju da probije podlogu odma znas koliko je sati. Ovo je rekord prosivanja jednog terena. Treba ih sad fino tuzit zbig radova od godinu dana,plus za nakaradu od terena i jos dodatno vrijeme za novi teren. Cim su pokazali kako izgleda hranidbeni sloj,kao cement,znas kakva je to pljacka i lakrdija.
-
- Kontakt:
Ovaj momak Vinko Soldo ako je zdrav mogao bi biti to rješenje za stopera.
Mlad 25g, dosta prošao kroz Dinamo OP. Vjerujem za nas dobar,ako nije imao operacija i lomova. Nisam ga gledao .
Mlad 25g, dosta prošao kroz Dinamo OP. Vjerujem za nas dobar,ako nije imao operacija i lomova. Nisam ga gledao .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pratim.
Solidno pojačanje. Na papiru je pojačanje u odnosu na Martinovića. Kompletniji od njega, ne srlja, brz, sa loptom ni on nije nešto jak, ali bolji je od Crnogorca svakako, dobar u skoku i duel igri. Koliko sam upućen, može lagano dobiti naše državljanstvo.
A i svakako se povećava broj stranaca i smanjuje broj U21 igrača. Takva priča se gura, ali kada, ne kontam, ostalo je 40tak dana do početka sezone, propozicije su trebalo biti usvojene davno.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Samo nek nije došla ona soha od Vukotić a, koji je govorio da samo u Želji može igrati pored Krupe.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 15 jun 2023, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ovo sigurno sto pisu za delaca
- BordoBBoja
- Kontakt:
Postoje objektivni razlozi zasto masine nije u stanju da probije podlogumosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:06To se odma znalo,cim masina nije u stanju da probije podlogu odma znas koliko je sati. Ovo je rekord prosivanja jednog terena. Treba ih sad fino tuzit zbig radova od godinu dana,plus za nakaradu od terena i jos dodatno vrijeme za novi teren. Cim su pokazali kako izgleda hranidbeni sloj,kao cement,znas kakva je to pljacka i lakrdija.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Kako čitam ovo oko terena, imam neki loš osjećaj da ćemo mi opet igrati van Koševa...
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Meni je njeno misljenje bitno kao lanjski snijeg. Realno gledajuci nije ona kriva za teren jer o istom pojma nema. Opstina je platila odredjenu cifru,valjda imaju nekog da nadgleda,pogleda,tuzi. Ovu fuksu bi krivio da je nasa imovina Kosevo,mada svakako je kriva sto svaki dan n8je pisala na sto portala o kasnjenju radova.BordoBBoja je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:31Postoje objektivni razlozi zasto masine nije u stanju da probije podlogumosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:06To se odma znalo,cim masina nije u stanju da probije podlogu odma znas koliko je sati. Ovo je rekord prosivanja jednog terena. Treba ih sad fino tuzit zbig radova od godinu dana,plus za nakaradu od terena i jos dodatno vrijeme za novi teren. Cim su pokazali kako izgleda hranidbeni sloj,kao cement,znas kakva je to pljacka i lakrdija.
-
- Kontakt:
Pa nisam bi mislio na investitora nego na pare od opstine, kantona, drzave...Amcho1 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:34Moramo biti svjesni da to nije naš stadion i malo je nelogično tražiti od investitora da natkriva tribine. Mislim kad bi udruženje navijača pokrenulo neku akciju da bi se skupio znatan novac za svrhu pokrivanja tribine, a onda bi se moglo i od investitora tražiti da učestvuje jednim dijelom. Mi samo galamimo i kukamo i nešto se bunimo, ali treba malo incijative i podrške od strane navijača za naše Sarajevo. PozTatamata1946 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:55Ma ovo je dno dna da se ne moze pokriti jedna tribina. Tacno zavidim komsijama na uslovima na tribinama. Ja npr. ne bih poveo dijete da pokisne i smrzne se nema tih para a da je jedna tribina natkrivena vodio bih svaku utakmicu. Umjesto sto se ulaze u teren i trening kamp i igrace red je nesto uraditi i za nas na tribinama
Nema ništa od toga Druže, čim čekaš nešto od nekog sa strane od toga nema ništa, i ako bude, realno bude preko neke stvari, evo ti primjer terena. Uzdaj se u se i u svoje kljuse, dobra stara i apsolutno tačna. Većina političara je igrom slučaja završilo u Sarajevu i rijetko koji od njih ima empatije i ljubavi prema istom, posebno kada su ikone grada u pitanju. Da je neki tržni centar ili nešto slično, uložilo bi se, ugradilo bi se. LpTatamata1946 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:38Pa nisam bi mislio na investitora nego na pare od opstine, kantona, drzave...Amcho1 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:34Moramo biti svjesni da to nije naš stadion i malo je nelogično tražiti od investitora da natkriva tribine. Mislim kad bi udruženje navijača pokrenulo neku akciju da bi se skupio znatan novac za svrhu pokrivanja tribine, a onda bi se moglo i od investitora tražiti da učestvuje jednim dijelom. Mi samo galamimo i kukamo i nešto se bunimo, ali treba malo incijative i podrške od strane navijača za naše Sarajevo. PozTatamata1946 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 20:55Ma ovo je dno dna da se ne moze pokriti jedna tribina. Tacno zavidim komsijama na uslovima na tribinama. Ja npr. ne bih poveo dijete da pokisne i smrzne se nema tih para a da je jedna tribina natkrivena vodio bih svaku utakmicu. Umjesto sto se ulaze u teren i trening kamp i igrace red je nesto uraditi i za nas na tribinama
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- Burberry46
- Kontakt:
Milion portala niko od novinara da objavi da se radi teren i da uslika

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Eto klub ih pritisnuo da rade nocu, nema sta.. nesto se desava cim niko nista ne pise i zaobilazi temu. Najbolje i najbezbolnije ovo fino skinuti do prve najduze zimske pauze u evropi. Brat bratu mozes vala teren, ako se hoce, uraditi za 2 mjeseca ako ne bude neko ludo vrijeme…
Ma daaaaa svakakve igrarije se vode u pozadini …nisu ovo cista posla
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sto kaze Nino alarahmetile
najbolje se stvari desavaju nocu
probijanje podloga il ti ga ono e jesam ga sasio se i radi nocu
podrska
najbolje se stvari desavaju nocu
probijanje podloga il ti ga ono e jesam ga sasio se i radi nocu
podrska
-
- Kontakt:
ubipara je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:41
Pa narod i jeste kriv za sve sto nam se desava u drzavi a i u drustvu generalno. Zaostali smo za svijetom 50 godina u svakom smislu, i tehnoloski a i mentalno. Ko ce otici da napise clanak kad vico i kompanija kupuju medije preko karti za reprezentaciju i time se ovi prodaju za sitno? Ovi tkzv mediji su se prodali za karte da mogu u portugal ici, guzica puta malo da vidi, radi toga niko nista ni ne obavjestava kako treba. Mislis li da nisu do sada mogli bar 10 clanaka napisati o ovome? Ili cak o regularnosti takmicenja u kojem sudije svaku utakmicu JAVNO guraju borac i pomazu im direkno a i indirekno sa kartoniranjem protivnka itd. Dovoljno je samo vidjeti izjave svakog trenera u ligi poslije utakmica u Bl da se shvati o cemu se ovdje radi. A sto je najgore svi se budale prave, niko ne vidi sta se desava a svi oci imaju.
Pametnom dosta da se vidi o cemu se ovdje zapravo radi.
To pljuvanje po narodu i državi je isfurano. Evo Europljanin nam dovede vlast kako je želio. AFERIM, pa daj onda reci bar da nije lijepo da se Bosanac ode rukovati s Putnom. To je normala. Svi ljudi koji gotive BiH znaju da ovo nije evropsko redanje stvari. Nemojmo se praviti naivni i slijepi i ne vidjeti da ova država smeta onima koji se pitaju, ali još jedna agresija ni njima (Europi) ništa dobro ne bi donijela.
To kao ne znaju Zapadnjaci ne znaju ko koči državu u svim sferama, pa i u sportu. Nemojmo se praviti naivni i kao ne vidimo kako susjedi i komšije samo čekaju priliku da ugase BiH, ali kurqo s gašenjem BiH gase se i oni ovaj put.
Možemo pričati o stoperima,golmanima jer imamo ovakvu kakvu drzavu i dobro je imamo hvala Bogu . Ko su nam dušmani dobro imamo reprezentaciju u svim sportovima.
NEMOJ NA NAROD , NAJBOLJI JE NA DUNJALUKU. Udri po pojedincima koje kontrolira Zapad iz svih stranaka bez izuzetaka. Najsolidarniji narod u Evropi, ali ne odgovara Zapadnim moćnicima. NEMOJ NA NAROD.
Pljuj mladiću Mirvića, pljuj bojkot, pljuj antibojkot , pljuj stadion sve pljuj, ali NAROD NE , PA I TI I TVOJI NAJMILIJI SA MNOM I SA MOJIM NAJMILIJIM SMO TAJ BOSANSKI NAROD . KOME MI TO NE DAMO DA NAPREDUJE I KOME MOŽEMO ŠTA ZABRANITI. OVOM NARODU O KOJEM POGRDNO GOVORIŠ BRANE SVE , PA I YEBENI ZAKON O SPORTU, NEMOJ BRATE NA NAROD, EVO NEMA SDA LOPOVA , EVO DEMOKRATA,DAJTE DA DISEMO, DAJTE YEBENI ZAKON O SPORTU, AKO MOZETE ZAOBILAZITI USTAV ( OK- ZA NASE DOBRO

OVO NAPISA PENZIONER, BORAC SA 530 KM PENZIJE.
VJEČANA DA NAM JE BiH I NJEN NAROD KOJI JE DOŽIVLJAVAJA KAO SVOJU DRZAVU.

Ovaj Penaranda nas otpratio sa instagrama tako da vjerovatno znaci ništa od njega, inače igra na poziciji centralni vezni..
Nema te duge zimske pauze od naredne sezoneLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 jun 2023, 00:14Eto klub ih pritisnuo da rade nocu, nema sta.. nesto se desava cim niko nista ne pise i zaobilazi temu. Najbolje i najbezbolnije ovo fino skinuti do prve najduze zimske pauze u evropi. Brat bratu mozes vala teren, ako se hoce, uraditi za 2 mjeseca ako ne bude neko ludo vrijeme…
Ma daaaaa svakakve igrarije se vode u pozadini …nisu ovo cista posla

Joj stvarno ovdje ljudi veze o zivotu i o Sarajevu nemaju i prave se pametni za sve, od kada je to Butmir naš ? Kada smo ga kupili/dobili ? Rekla ajlic idu pare u Butmir , on ga prisvojio nama odma.ubipara je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:20Tako i treba, sve u butmir. Dole je nase a kosevo nikada nece biti nase.
Sto se prosivanja tice to je gotova prica, nema te masine koja ce probiti onaj cement od podloge, podloga je katastrofalna i nije hranjiva i radi toga se ne moze teren prositi kako treba. Zato i traju radovi godinu dana jer se pokusava nesto na foru ispravit ali ne moze. Jedino iskopati, pa novu podlogu postaviti pa ponovo sve prosivati a ovako nesto na silu i na foru nece moci. I to nije do ajle ni do mirze ni do mirvaha kao sto ovi bojkotasi govore nego je do saveza.
Soldo djeluje kao solidno rješenje za stopera, nije neka aman klasa, ali nije ni taraba. Aylah draga, radite nešto od tog stadiona, pa stadion nam se zove Asim Ferhatović Hase, ne zove se Nazif Gljiva majku vam yebem da nam gore rastu pečurke. Hoćemo ŠAMPIONE na Koševu, a dobili šampinjone jbt.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, mosarajvosa83 i 20 gostiju.