RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Barbareza a i sve druge bivse igrace Veleza, isti ne zanima, ok hoce oni uvijek reci da vole Velez, i da im je bio odskocna daska, ali nema tu zelje da nesto preuzmu, premalo se tu para i moci vrti, da bi im bilo interesantno, primjer je i Vaha, neki lokalni momci nahvatase nekog investitora za Sarajevo, Vaha koji je u zivotu radio sa bar deset milijardera, nikad nije pokusao da nekog slicnog dovede u Velez, gdje bi sa samo desetak miliona cuda pravio, ali jbg malo suze, malo stara vremena, par recenica o bratstvu i jedinstvu i hajmo dalje…
Kad smo već kod miljardera, sjećam se kad je neko prije 15 godina provalio da Duško Bajević dovodi nekog
grčkog tajkuna da investira u Velež.
Mostarska šuplja priča...
grčkog tajkuna da investira u Velež.
Mostarska šuplja priča...
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Bajević Vaha Salihamidžić, Barbarez, Spahić svi bi oni mogli namamiti nekog investitora. Nekog arapa vlasnik tepih centra u Rijadu koji bi ovdje mogao se sekati ako ništa radi prestiža ili bilo kakvog motiva. Recimo Zinktehnik je švedska firma vlasnik Zinkthenika ima neki svoj klub u švedskoj itd. Ima po svijetu polumilionera ne treba za ovu ligu neki super milioner ali jbg
-
- Kontakt:
Tako je,a jos smo zanimljiviji jer imamo svoj stadion koji ce do malo biti za reprezentaciju i evropske utakmice kategoriziran.Jedan takav investitor ne bi morao dat par miliona da stadion napravi,nego doslovno da sportski segment bude na vecem nivou. Naravno uz to sta sve ide jos, organizscija,marketing i ostale pm. Prakticno smo mi u drzavi najzanimljiviji potencijalnim investitorima (uzme se tu i turizam u obzir i historija grada i kluba),ali pitanje je kome to jeste u cilju, odnosno nije. Znas kad bi Hurda onda postavio Kadru za skauta, nikad a mozda ni tad. a vako je u komsiluku Kabiri dao finu lovu Covicu pa moze stavljst zastavice izraela po bulevaru i kakit se zajedno s njim po nama. Sad da ja okacim zastavice Madjarske po fejicevoj, uhapsili bi me odma. Ali dobro nasem potencijalnom investitoru ne treba politika, sta ce mu, nismo mi tj fah1981ultra je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:57Bajević Vaha Salihamidžić, Barbarez, Spahić svi bi oni mogli namamiti nekog investitora. Nekog arapa vlasnik tepih centra u Rijadu koji bi ovdje mogao se sekati ako ništa radi prestiža ili bilo kakvog motiva. Recimo Zinktehnik je švedska firma vlasnik Zinkthenika ima neki svoj klub u švedskoj itd. Ima po svijetu polumilionera ne treba za ovu ligu neki super milioner ali jbg
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 15 jun 2023, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zink je obnovio sponzorstvo sa klubom i jedni su od jačih sponzora Veleža, rame uz rame sa Narentas i Commerce Engineering
Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 15 jun 2023, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Vlasnik Zinkteknika je želio biti investitora nekad još 2010 i došao čovjek i vidio da ne može biti zakonski investitor i da može samo davati pare i ne može izvući svoje ulaganja na čist i regularan način i ljudi naravno odustali i ostali sponzori zbog toga što imaju firmu u Mostaru.
E sad da vas pitam dovede Vaha multimilionera i hoće klub da kupi,ne može zakonski šta će onda Vaha da mu kaže haj budi sponzor.On bi bio sponzor ok uđe da vidi gdje bi to bilo.
U klub koji ima 3000 članova,čija je posjećenost na utakmicama 3000 ljudi u prosjeku i u zemlji gdje je prosječna plata 700 eura i većina tih stanovnika neće nikada koristiti usluge te njegove firme.
Bi li vi ulagali u to tržište? Nema zakona o sportu,ne možes biti legalni vlasnik kluba,možes bacati pare i očekivati da ti se nikada neće vratiti.Liga rangirana kao jedna od najlošijih u europi, nijedan klub nikada nije igrao grupe europskih takmičenja i ko će normalan tu doć?
E sad da vas pitam dovede Vaha multimilionera i hoće klub da kupi,ne može zakonski šta će onda Vaha da mu kaže haj budi sponzor.On bi bio sponzor ok uđe da vidi gdje bi to bilo.
U klub koji ima 3000 članova,čija je posjećenost na utakmicama 3000 ljudi u prosjeku i u zemlji gdje je prosječna plata 700 eura i većina tih stanovnika neće nikada koristiti usluge te njegove firme.
Bi li vi ulagali u to tržište? Nema zakona o sportu,ne možes biti legalni vlasnik kluba,možes bacati pare i očekivati da ti se nikada neće vratiti.Liga rangirana kao jedna od najlošijih u europi, nijedan klub nikada nije igrao grupe europskih takmičenja i ko će normalan tu doć?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Vratimo se na temu.
Hoće li sutra biti nekih potpisa?
Hoće li sutra biti nekih potpisa?

-
- Kontakt:
Ja nesto mislim da ce biti do kraja sedmice bar jedan igrac, ipak je u ponedjeljak prozivka. Mahmicu zvanicno danas istekao ugovor, a svi oni sto su se vrtili po forumu dto de tice imena su slobodni cini mi se. Tako da bi se zs vikend mogla istrosit hemijska olovka. Eventualno s prozivkom da predstave 3-4-5 igraca

-
- Moderator
- Kontakt:
Haman lijepo vrijeme, evo i 10ti dan se kafa ispija. Izgleda nije zdrav? IliMostarskiSin je napisao/la: ↑14 jun 2023, 03:42
Ordagic ti je vec 7 dana u Mostaru, uveliko pije kafe po gradu. Ako ne potpise ugovor s nama, to nece biti zato sto on nije htio nego jer nije 100% zdrav.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Da ne bude danas Azur Mahmić novi igrač Zrinjskog 

- JuzniBosanac
- Kontakt:
ne potpise li niko danas, bojim se nastat ce kolektivna depresija na forumu 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Puno kafe nije zdravo, kako će biti zdrav nakon tolike kafe ???Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 09:39Haman lijepo vrijeme, evo i 10ti dan se kafa ispija. Izgleda nije zdrav? IliMostarskiSin je napisao/la: ↑14 jun 2023, 03:42
Ordagic ti je vec 7 dana u Mostaru, uveliko pije kafe po gradu. Ako ne potpise ugovor s nama, to nece biti zato sto on nije htio nego jer nije 100% zdrav.
![]()

- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Kao što sam juče i najavio stigao je taj koga smo čekali. Viđen je i u Cernici. Da li je potpisano šta ne znam.Istraga u toku. Pozdrav!
On ima na stolu ponudu Veleza i Igmana, Igmanova je manja za 1000KM. Na pitanje zasto Igman ne podigne placu, odgovor je da Husref ne da ni marke vise.
Max Allegri
Derač dresova?Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑16 jun 2023, 11:01Kao što sam juče i najavio stigao je taj koga smo čekali. Viđen je i u Cernici. Da li je potpisano šta ne znam.Istraga u toku. Pozdrav!
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Ako derač ima ime na P. taj je!
Dobrodošao!
Dobrodošao!
Dakle Perač dresova

- Mostarskirodjeni
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.