Ko je rekao ne valja kad dovodimo?
Ne valja kad dovodimo po 20 igrača i toliko najurimo svaki prelazni rok.
To nije normalno.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko je rekao ne valja kad dovodimo?
Juce raja pljuje po onom skautu, danas evo po soldi, ovaj drugi popljuvan ni potpisao nije.Shategabri je napisao/la: ↑16 jun 2023, 13:31Ko je rekao ne valja kad dovodimo?
To nije normalno.
Apsolutno se slazem s tobom. Valjda imamo sad neki kostur i da se dovedu 2 3 igraca kao pojacanja na pozicijama koje su nam skripale, inace sa dolaskom bruku novih igraca cijelu ekipu valja opet uigrat.Shategabri je napisao/la: ↑16 jun 2023, 13:31Ko je rekao ne valja kad dovodimo?
To nije normalno.
To je ono nase standardno, ali realno ova kritika za ogroman protok igraca je na mjestu, moras priznati.
Znači, Balta opet ne valjaBordoBBoja je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:53To za baltu se slazemMaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:15Ama sve stoji, eto popljuvali smo svi Baltu kad je dolazio, pa se čovjek pokaza u finom izdanju. I ja bih bio najsretniji kad bi se nekom fintom mogao Adnan Kovačević vratiti, ali eto...
Covjek nam je promijenio misljenje za 360 stepeni, sto bi rekli najveci medju nama na ovom pdfu
i neka vise niko ne dolazi
Pape jeste bio Mesi onog vremena,ali mislim da nije učestvovao u Tituli 84 /85 , možda grijesim (bolest, ino. ili ???)belosevic23 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:08
Nisam ja stručnjak, samo mrzim ovaj bošnjački mentalitet "samo nek ne puca". Nekada za klub igrao Safet Sušić, sad ti pojačanje iz Slaven Belupa i kao šuti dobro je, super je. Upravo zbog tog luzerskog mentaliteta smo i tu gdje jesmo, i kao država i kao klub.
kad bi jos samo znao ko je
Kako to misliš cijelu sezonu u ECL
halucinogene prva liga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.