FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da su ovo odlicna pojacanja. U tisini dovodis igrace koji realno mislim da mogu pomoci nasem timu.
I bolje je da nema nekih imena od kojih se nesto ocekuje (naravno nije na odmet dovesti nekog ako se otvori nesto ali ne valja kad u timu imas 5 umisljenih zvijezda). Svidja mi se jer je na 2 godine i jer dovodimo mladje perspektive koje cemo mozda moci prodati sto je dobro i igracima i klubu.
Idemo u miru spremiti ekipu za europu i prvenstvo. VTŹ
I bolje je da nema nekih imena od kojih se nesto ocekuje (naravno nije na odmet dovesti nekog ako se otvori nesto ali ne valja kad u timu imas 5 umisljenih zvijezda). Svidja mi se jer je na 2 godine i jer dovodimo mladje perspektive koje cemo mozda moci prodati sto je dobro i igracima i klubu.
Idemo u miru spremiti ekipu za europu i prvenstvo. VTŹ
- PointBlank
- Kontakt:
Zna li se otprilike kad bi mogla biti prva euro utakmica i koja je cijena ulaznica? Ako ne mogu prisustvovati, volio bih pocastit nekih 20tak ljudi.. Ako ko moze da napise info? Hvala unaprijed
13.07. i 20.07.PointBlank je napisao/la: ↑16 jun 2023, 13:02Zna li se otprilike kad bi mogla biti prva euro utakmica i koja je cijena ulaznica? Ako ne mogu prisustvovati, volio bih pocastit nekih 20tak ljudi.. Ako ko moze da napise info? Hvala unaprijed
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
-
- Kontakt:
Izvlačenje protivnika je 20.06. a prve utakmice 1.pretkola Konferencijske lige se igraju 13. i 20.07.PointBlank je napisao/la: ↑16 jun 2023, 13:02Zna li se otprilike kad bi mogla biti prva euro utakmica i koja je cijena ulaznica? Ako ne mogu prisustvovati, volio bih pocastit nekih 20tak ljudi.. Ako ko moze da napise info? Hvala unaprijed
Cijene ulaznica na Grbavici su: Jug 5, sjever 8, Istok 10 i Zapad A1 20km. Ne znam da li će se cijena karata za evropske utakmice mijenjati, mislim da to nije bila praksa u prošlosti. I ako budu, ne bi trebala biti velika razlika.
Edit - Cijene karata protiv Narve Trans 2018/2019:
'' Cijene ulaznica iznose 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Istok, 10 KM za tribinu Sjever, 25 KM za tribinu Zapad A.
U prodaji su i dječije ulaznice po cijeni od 4 KM za tribinu Istok i 4 KM za tribinu Sjever.''
Željezničar za život cijeli!
Sto se tice karata za europu,posto smo jos u finansiskoj dubiozi nebi bilo zgoreg napraviti neku akciju opet za tu prvu utakmicu i karte malo podebljati s cijenom.Nesto tipa kao onda za derbi.Mozda opet staviti 20 km jug,sjever i istok...a i ljeto je dolazi i diaspora nebi bilo tesko prodati 10 hiljada karata sigurno
Jug 10 sjever 13 istok 15 po meni skroz realne cijene za europu.
Zadnji put kada smo igrali Evropu cijene su bile 5 KM za tribinu jug, 15 KM za istok i sjever, te 25 KM za zapad A. Nadam se da će i ovoga puta biti ovakve cijene Evropa je plus puna Grbavica fino se zaradi, a sve pukne.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Mustafa Mujezinovic vjerovatno novo pojacanje.
-
- Kontakt:
On je vec dogovorio transfer u Gostivar. A svakako ne vidim ni svrhu njegovog dolaska
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Mislim da nam je bio lowest point kad je Mustafa bio kapiten. Ne ponovilo se.
-
- Kontakt:
Treba dzabe biti ulaz, svakako su tribine prljave i brojaci ne rade. A i teren je unisten
Doguracemo do 3 predkola i to je to.Dosta.
-
- Kontakt:
Molim moderatora da banuje carapicu jer me vrijeđa na intelektualnoj osnoviHulahopka je napisao/la: ↑16 jun 2023, 17:28Glup si19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 17:23Treba dzabe biti ulaz, svakako su tribine prljave i brojaci ne rade. A i teren je unisten
Meni je uz dres za 100 godina najdraži svaki tamno plavi dres koji smo imali. Naprimjer: 12/13 druga polusezona domaći, 14/15 domaći, 18/19 domaći i treća garnitura, 20/21 domaći. Takve boje treba da nam budu svake sezone.
U zadnjih 4-5 dana ja sam licno pobriso barem 20 postova doticnog debila, drugi moderator isto toliko. Ja da mogu banovo bih debilcinu davno, cak sam i adminu sastavio poprilicno dugu poruku i naveo razloge da ga banuje jer unistava temu, admin kaze svi imaju pravo da da pisu, normala. Ja, kao i mnogi drugi forumasi koje poznajem licnu zbog ovog kretena nemaju volje da pisu na ovoj temi, a ja nemam vise volje ni da mu brisem postove, jer imam pametnije stvari da radim u zivotu. Zao mi je sto admin nema volju da unaprijedi ovu temu i ne zeli banovati doticnog.estufi98 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 18:04Kojeg moderatora hahaha vidis da dozvoljavaju ovom pobacaju da pise po temi sto znaci da moderatore boli k19vendetta87 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 17:46Molim moderatora da banuje carapicu jer me vrijeđa na intelektualnoj osnovi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jao kakav roast

Npr. Ti bi trebao biti prvi koji zbog lazi treba biti banovan. Udjemoli u historiju tvojih postova vidimo da je trol klasicni. Dalje, lazes da neko piše 50 valjda postova a ne poruka na dan. I ti trol klasični pišeš za nekoga da spama. Pa imaš li gram mozga..LegendaIvica je napisao/la: ↑16 jun 2023, 18:23Cuj svi imaju pravo da pisu hahahha pa on ocigledno ne pripada ovoj temi jer nije nas navijac. Ovo vise nije ni pisanje normalno ni misljenje doticnog nego jednostavo HATE i SPAM. Ako dopustis nekom hejteru da pise 50 poruka na dan i pljuje po klubu, po ljudima oko kluba i po ljudima koji pisu na forumu onda ti podrzavas ciljeve tog spamera i hejtera.
Hulahopku ce zbog vrijedjanja kolega na forumu na hladjenje sedam dana. Različito misljenje uvijek, vrijedjanje nikad.
Zahvaljujemo se adminu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 35 gostiju.