FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rijesis se Ilije, Ikica, Muse, Gulisa na posudbi i ostanes na 4 stranca.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Rijesis se Ikica i Guliashvilija i u sezonu krenes sa dva krilna igraca
Kako se niko toga ranije nije sjetio...

Zadnja izmjena: Herson, dana/u 16 jun 2023, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Pišu tamo da su Soldini roditelji iz Dervente,mozda se išlo na tu kartu da ga prijave kao domaceg.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa neces ulaziti u sezonu sa 2 krila. Sve zavisi ko ce doci. Ako dodju 2 strana krila onda ce se najvjerovatnije rijesiti Ikica i Guliasa poslati na posudbu. Ako niko od krila ne dodje onda ovi ostaju, to je neka logika.
90!
Stan u kojem sam silom prilika boravio u ratu bio od nekog Solde, u jednom Sarajevskom naselju. Treba samo naci poveznicu. Ma mora se moci za njega zavrsiti..
Nesto cudno na ovom forumu. Zar nije bojkot?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Solda i Prskala pun qurac u Bosni. Nemoguće da nema neka poveznica.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Ja ne vjerujem da smo ga doveli bez da smo to provjeriliMaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jun 2023, 21:10Solda i Prskala pun qurac u Bosni. Nemoguće da nema neka poveznica.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ma vidi se liku na faci da je nas hrvat, nema sanse da je on iz zagreba ili tako nesto. Smijem ruku u vatru da ce mu se zaganjati drzavljanstvo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma vjerovatno, ista finta kao i sa Baltom.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 21:12Ja ne vjerujem da smo ga doveli bez da smo to provjeriliMaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jun 2023, 21:10Solda i Prskala pun qurac u Bosni. Nemoguće da nema neka poveznica.
Igrači će odmah na trening.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To Široki radi već 20 godinaMaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jun 2023, 21:15Ma vjerovatno, ista finta kao i sa Baltom.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 21:12Ja ne vjerujem da smo ga doveli bez da smo to provjeriliMaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jun 2023, 21:10Solda i Prskala pun qurac u Bosni. Nemoguće da nema neka poveznica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Guliša se ne smije poslati nigdje.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Soldo mi se čini kao veoma dobar igrač. Naravno, sačekati ćemo teren i jedan period igranja, pa da dajemo neki sud, ali gledajući karijeru obećava i to poprilično. Sviđa mi se što je redovno igrao u HNL-u i što je idealnih godina.
Ovi što su se već posrrali po momku, jer nije neko zvučno ime tipa Đumić, neka se malo suzdrže da ne bi bilo kao s Baltom. Po Balti se srralo previše, a momak na kraju ispade među dva-tri najbolja pojačanja. Suzdržite se glupih komentara i poželite momku sreću. Mislim da će biti dobra priča, ali sačekajmo.
Vinko, neka je s srećom.
Ovi što su se već posrrali po momku, jer nije neko zvučno ime tipa Đumić, neka se malo suzdrže da ne bi bilo kao s Baltom. Po Balti se srralo previše, a momak na kraju ispade među dva-tri najbolja pojačanja. Suzdržite se glupih komentara i poželite momku sreću. Mislim da će biti dobra priča, ali sačekajmo.
Vinko, neka je s srećom.
Ikic i Gulas su desna krila, ovo sam napisao pod pretpostavkom da ce doc ovaj Viveros, ako ne dodje ostavit Gulisu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ma nema sanse da on ne moze dobiti nase papire.Mora moci nekako.
Nadam se da u sezonu ulazimo sa 5 stranaca
Renan
Kyeremeh
Viveros
Ikic
Nova 10/Avram
Musa ide,Martinovic raskid,Guliashvili posudba
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, benko21, bhfanatic14, Direktorcic, Konzerva, MaroonBjelave, Pena, perodeformero, Posejdon, Rule_hz, senad82, Sinfoc1986, Tatamata1946, Uvijeknapravojstrani i 97 gostiju.