FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ziv bio admine
- TMmanija2012
- Kontakt:
Vi ko zene jbt samo bi se svađali
Meni nije jasno kako niste provalili hulahopičku da je njegov cilj da vas nervira i naravno ima zaštitu admina,jer adminu je cilj da se na ovoj temi bilo šta mlati.
Mene je par puta provocira lagano ga iskulirao , lik trazi zrtvu koja ce se upecati na njegove šabanske fore.
Kako vam se da citati necije gluposti . Malo se opustite , zayebajeti se ,nije zivot forum

Mene je par puta provocira lagano ga iskulirao , lik trazi zrtvu koja ce se upecati na njegove šabanske fore.
Kako vam se da citati necije gluposti . Malo se opustite , zayebajeti se ,nije zivot forum

Eh sad se moze sedam dana normalno pisati na temi, hvala adminu na razumijevanju.
Inace, Mulalic statisticki najbolji golman slovenske lige pretprosle sezone.

Inace, Mulalic statisticki najbolji golman slovenske lige pretprosle sezone.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
E čuj 7 dana. Kakav cirkus.
@admin pa je li vama stvarno u cilju da rastjerate i ovo malo raje što je ostalo?
@admin pa je li vama stvarno u cilju da rastjerate i ovo malo raje što je ostalo?
Željezničar za život cijeli!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ti ovdje kao da ulazis jednom mjesecno, liku su bukvalno 9 od 10 postova provokacija i vrijedjanje.
Sve mu se svodi na slicne postove.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- NerminFatic
- Kontakt:
Ko bi jos mogao produziti ugovor? Hamo?
Ja ne vidim sta je lose u tome sto sam napisao cijene koje su za mene realne sto se tice europskih utakmica?
U doba inflacije nam se nisu povecale cijene karata za rwgularnu sezonu. Da ne pricamo o europi. Ovo sto mi imamo kartu jug 5KM istok 10KM je smijesno jer je to cijena za 2012 godinu. Ko se malo razumije u finansije i inflaciju realno bi bilo imati takve cijene bar.za europu a to sto mi ovdje nemamo ili ne zelimo te.pare dati za utakmicu, to je druga stvar.
Nekima je tesko dati i 20KM za godisnju clanarinu, ne govorim o ljudima koji nemaju. A ti koji nemaju su cesto prvi koji ce dati.
Prvenstvo je jedno a europa drugo i mislim da se tako moraju i postaviti cijene karata. Nekad u buducnosti uvesti da se.sa.godisnjim.kartama mogu pratiti i euro tekme (nekad ako se.stabilizujemo.pa.nam.bude.izvjestan prolazak u grupnu fazu) i to ce odmah dovesti do mnogo veceg odziva za godisnje karte koje su prosle godine bile smijesno jeftine da.se ne lazemo.
U doba inflacije nam se nisu povecale cijene karata za rwgularnu sezonu. Da ne pricamo o europi. Ovo sto mi imamo kartu jug 5KM istok 10KM je smijesno jer je to cijena za 2012 godinu. Ko se malo razumije u finansije i inflaciju realno bi bilo imati takve cijene bar.za europu a to sto mi ovdje nemamo ili ne zelimo te.pare dati za utakmicu, to je druga stvar.
Nekima je tesko dati i 20KM za godisnju clanarinu, ne govorim o ljudima koji nemaju. A ti koji nemaju su cesto prvi koji ce dati.
Prvenstvo je jedno a europa drugo i mislim da se tako moraju i postaviti cijene karata. Nekad u buducnosti uvesti da se.sa.godisnjim.kartama mogu pratiti i euro tekme (nekad ako se.stabilizujemo.pa.nam.bude.izvjestan prolazak u grupnu fazu) i to ce odmah dovesti do mnogo veceg odziva za godisnje karte koje su prosle godine bile smijesno jeftine da.se ne lazemo.
Ocekujem neku inicijativu, neku ideju, da ne napisem projekat od strane uprave pred euro utakmice nakon koliko godina na Grbavici. Dajte nesto smislte a da nije godisnja-sezonska ulaznica, ima li bolje reklame i prilike za nesto jace-vece, da se neki partner privuce.
Mjau !
Zato sam i ja napisao gore treba ovo iskoristiti...bilo koji protivnik da nam dode pa i onaj najslabiji treba da bude neka akcija kao za derbi prosle godine..mislim da bi cijena karte od 20 km bila sasvim uredu za ovu euro utakmicu...jedino mozda za dijecu da bude simbolicno 5 km...Machak je napisao/la: ↑16 jun 2023, 19:45Ocekujem neku inicijativu, neku ideju, da ne napisem projekat od strane uprave pred euro utakmice nakon koliko godina na Grbavici. Dajte nesto smislte a da nije godisnja-sezonska ulaznica, ima li bolje reklame i prilike za nesto jace-vece, da se neki partner privuce.
- Bersaga
- Kontakt:
Sa današnja dva potpisa, dvije pozicije su kompletirane. Za očekivati je da Mulalić bude prvi golman, djeluje dosta samouvjereno i neko ko će imati autoritet u svlačionici. Mulalić prvi golman, Muftić zamjena (dosta je napredovao i sigurnije djeluje, nek se bori sa Mulalićem) i 3. golman Karić/Milićević. Ovaj Dražen isti Rodin. Cocalić/Drina/Kosorić/Dubačkić, bit će zanimljivo vidjeti ko će biti štoperski par. Spoj mladosti, spoj iskustva ili ipak spoj mladosti i iskustva, vidjet ćemo. Što se tiče bekova, najbolja opcija bi bila da zamjene budu mlađi momci ako se već ne može naći igrač za prvih 11 (recimo kad bi mladi Demirović potpisao, zamjena za Galića) ili naći univerzalca koji može pokriti obje pozicije (Ovčina). Dovesti jednog ili dva veznjaka, bez obzira hoće li Hodžić mlađi ostati. Hajdarević i Beća ne ulijevaju nikakvu sigurnost. Hodžiću starijem se zahvaliti, neozbiljno s njegove strane. Očito je da nema ozbiljnih namjera da oživi karijeru. Pozicija lijevog krila je prioritet. Štilić nam nema zamjene, možda Bašić pronađe zamjenu u našim redovima. Napad pristojan, ako Haračić ode onda dovesti napadača. Očekujem bar još tri pojačanja: desni bek, veznjak i lijevo krilo. Bekrija zasuči rukave, ne može se tek tako stići do 3. pretkola konferencijske ligebraco je napisao/la: ↑14 jun 2023, 20:10Dakle ovo je trenutna situacija. Stavio sam upitnike pored igrača za koje ne znam hoćel' ostat. Znam da je Haračić tu i da trenira sa nama što znači da vjerovatno ostaje ali niko ništa još ne spominje u vezi njega.Znam i da Gasalu ističe ugovor ali vjerujem da će ostati.
Tu su i ova mlađa raja tipa Efendić, Kobašević, Križevac, Musić, Pašić, Pirić itd. ali ih nisam stavljao na sliku.
Kako vam se čini trenutna situacija, gdje po vama trebaju pojačanja?
![]()

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Mora se naci bolji bek od Jasarevica.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
meni licno bih bio zanimljiv Tarik Kapetanovic (20god. Sloboda)
a za krilnu Durmiš (19god. Čelik)
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
Ne znam jeli neko upratio onog Adama Vosnjaka iz Slobode,vidio sam da je zavrsio sa Koperom. Primjetio sam ga u par utakmica da nije los. Ako je ko vise upratio volio bih komentar.
Pozz momci, da se oglasim povodom novih igraca...Dubackica ne poznajem i nisam ga toliko pratio da bi mogao iznijet neko relevantno mišljenje...a što se tiče golmana, mislim da če ubrzo Mufta bit nova stara jedinica. Jer ovaj golman nikad nebi bio golman da mu nije amidze, koji je bio generalni sponzor Domžala godinama , amidza poslije 10godina diže sidro iz kluba odma i golmanu noga, iako je bio sa Ibricicem jaran godinama, al ga više ni on nije mogao štitit. Zna odbranit nešta, zna imat neku ludu intervenciju (povremenu) al je proglašen u sloveniji "kiks" golmanom,...svaku 2-3 utakmicu napravi radikalnu grešku...Nije mi jasno da je Basic pristao na to jer ga je imao pred očima, a uz to revico Fejza iz TC puno bolji golman uz to zet mu je lagano mu je mogao to završit...eto malo više informacija, da nebi očekivali od njega Sehica il Delaca,...
-
- Kontakt:
Dosta si rekao s ovom zadnjom recenicom, fulio si temu tvoja je ona iznad.
- Meraak1921
- Kontakt:
Gdje na kraju Santos ode sa mikimaus menaDZErem zvani glavofanglaš
- MocMahale444
Jasta Rumenko zna lopte i bio bi sigurno pojacanje kad bi ga mogli uganjati. Nije los sekunde.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- manijacikonjic87
- Kontakt:
delaca jelamkeivke je napisao/la: ↑17 jun 2023, 00:22Pozz momci, da se oglasim povodom novih igraca...Dubackica ne poznajem i nisam ga toliko pratio da bi mogao iznijet neko relevantno mišljenje...a što se tiče golmana, mislim da če ubrzo Mufta bit nova stara jedinica. Jer ovaj golman nikad nebi bio golman da mu nije amidze, koji je bio generalni sponzor Domžala godinama , amidza poslije 10godina diže sidro iz kluba odma i golmanu noga, iako je bio sa Ibricicem jaran godinama, al ga više ni on nije mogao štitit. Zna odbranit nešta, zna imat neku ludu intervenciju (povremenu) al je proglašen u sloveniji "kiks" golmanom,...svaku 2-3 utakmicu napravi radikalnu grešku...Nije mi jasno da je Basic pristao na to jer ga je imao pred očima, a uz to revico Fejza iz TC puno bolji golman uz to zet mu je lagano mu je mogao to završit...eto malo više informacija, da nebi očekivali od njega Sehica il Delaca,...

admine ponovo dozvoljavas da binde pitarske sire lazi i unose nemir na forumu najveceg kluba u drzavi.
Mi smo Željini, Željo je naš !
- NerminFatic
- Kontakt:
Kakvu sad naknadu spominje Bekrija za veznjaka Hodzica?
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 58 gostiju.