Pa nisu li
Acerbi 87 god
Darmian 88
Danilo 87
Il sam ja nesto pomijesao ?
Bez obzira 34-35 ili 36 godina, od Danila nema nista, Skriniar otisao.
Ostajes sa jednom rezervom a igras sa 3 stopera. Trebaju najmanje jos dvojica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa nisu li

Haman je U21 reprezentativac Njemačke, podržavam takve transfere, mladi talenti. Samo još da im se više daje prilika da postanu novi BastonijiTheTruth34 je napisao/la: ↑16 jun 2023, 23:07Nekakav stoper iz Aarhusa dolazi, valjda im je to zamjena za Škrinjara
Ma slazem se sve samo ovo si sve mogao napisati i nakon odlaska contea, hakimija, lukakua pa opet nekako prezivjesmo i ne samo to nego smo uzeli i odredjen broj trofeja. Cak smo i u ligi prvaka drasticno podigli nivo. Svima je jasno da sa kinezom nema neke perspektive ali treba sacekati kraj mercata i koga cemo sve dovesti pa onda sipati drvlje i kamenje ako bude potrebno.ElPrincipe je napisao/la: ↑21 jun 2023, 15:06Da li ovi ljudi imaju stida i srama?
Da li ih je sramota šta rade posle uspeha da igramo finale Lige Šampiona?
Džeko sa kojim smo imali dogovor na 5M po sezoni, je dobio 4M ponudu i ide u Fenerbakče. Gosens ide,dolazi Augusto iz Monze za koga nudimo Sensija i sitan novac gde oni neće da prihvate. Motor tima, Brozović ima cenu 25M i zamena je Frattesi, što ne bi bio problem da ne dolazi na pozajmicu gde plaćamo za 2 godine, znači 45M u kasi odmah, za odlazak 2 igrača, a ulaganja sića.
Želja trenera SMS nam beži, ne možemo da završimo igrača koji vredi 70M i koji je Pirlo u kreaciji za većinu igrača u Serie A jer nemamo pare iako smo od Lige Šampiona prošle sezone dobili 110M i imali istorijski zarade od prodaje karata. Zamene za Škriniara nema ni na vidiku, Pavard je 30M mnogo, Scalvini koji je u top10 najboljih mladih igrača prošle sezone je mnogo 40M iako oni žele Fabbiana koji vredi 20M znači Fabbian i 20M za njega.
Onana ima cenu i za 70M će otići, top5 golmana sveta, zamena rezervni golman reprezentacije Italije i čovek kog koga je upitno da li je u top30 golmana sveta. Lider u svlačionici Handanović se lomi da ode iz kluba.
Treneru i posle istorijskog uspeha nije ponuđen novi ugovor već su rekli u toku sezone, da ako eventualno se bude bunio jer će mu tim biti slabiji za 30% da bi se uzele pare za dugove Zhanga ode na kraju sezone.
Postavlja se pitanje, da li je stid Zhanga i CN koja ćuti jer je uzela pare da gleda kako klub kradu i propada, kako se pare sa računa kluba uzimaju za lične dugove umesto da se ulažu u klub i da se klub podiže, a ne da Zhang vraća dugove u Americi za koje trvdi da nije uzeo iako je izgubio na sudu i u Americi i u Kini gde mu preti zatvor zbog prevara?
Preuzeto sa fb realna al jedina istinita situacija u interu nema nama naprijed sa kinezom ne treba da se krivi ni trener ni igraci ni ausilio nit marota
 volio sam da je osto jos jednu godinu kao rezerva
  volio sam da je osto jos jednu godinu kao rezerva

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.