da sve osim pobjede je za nas ne uspjeh jer u slucaju da se to desi mozemo polahko pakovati kofereGiallorossi je napisao/la:vrlo bitna sljedeca utk. protiv Veleza za vas..pobjeda bi imala poseban znacaj, Velez bije bitku za opstanak , kao i vi![]()
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- neutralan__
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- neutralan__
- Kontakt:
ne valjaHodza_manLju je napisao/la:Gotovo pa nije ni funkcionisala....)neutralan__ je napisao/la:@Hodza_manLju kako nam je odbrana funkcionisala??I ko je bio onako najbolji??
dali mi mozete potvrditi informaciju jeli eldar ikanovic igrao u banovicima kakov je igrac na kojoj poziciji igra navodno je dosao u zvijezdu . poz iz gradacca
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- neutralan__
- Kontakt:
da igrao je kod nas,vecinom je igrao kao zadnji vezni ali nekad je imao i druge zadatke,nije los momak,fizicki je dobro spremannedžad je napisao/la:dali mi mozete potvrditi informaciju jeli eldar ikanovic igrao u banovicima kakov je igrac na kojoj poziciji igra navodno je dosao u zvijezdu . poz iz gradacca
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Otkud znas kako je covjek spreman kad nije igrao.....odavnoneutralan__ je napisao/la:da igrao je kod nas,vecinom je igrao kao zadnji vezni ali nekad je imao i druge zadatke,nije los momak,fizicki je dobro spremannedžad je napisao/la:dali mi mozete potvrditi informaciju jeli eldar ikanovic igrao u banovicima kakov je igrac na kojoj poziciji igra navodno je dosao u zvijezdu . poz iz gradaccapozz
Kakvo je vrijeme u Banovicima, padali ista??
-
drinski_vuk
- Kontakt:
Sad čitam izjavu vašeg igrača. Žali se na suđenje i uslove u Zvorniku. Još se pita čime su zaslužili loš tretman 
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Ne pada nista,snijeg se lagano topi...ne znamjel teren bio pod snijegom. Ako jest,onda ce sutra biti kaljuza teska...sretan put i bujrum u Banovice...drH je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Banovicima, padali ista??
- neutralan__
- Kontakt:
ne pada nista vrijeme dobro malo hladno ali nista strasnodrH je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Banovicima, padali ista??
- neutralan__
- Kontakt:
ma mislio sam dok je igrao kod nasHodza_manLju je napisao/la:Otkud znas kako je covjek spreman kad nije igrao.....odavnoneutralan__ je napisao/la:da igrao je kod nas,vecinom je igrao kao zadnji vezni ali nekad je imao i druge zadatke,nije los momak,fizicki je dobro spremannedžad je napisao/la:dali mi mozete potvrditi informaciju jeli eldar ikanovic igrao u banovicima kakov je igrac na kojoj poziciji igra navodno je dosao u zvijezdu . poz iz gradaccapozz
Super, vidimo seHodza_manLju je napisao/la:Ne pada nista,snijeg se lagano topi...ne znamjel teren bio pod snijegom. Ako jest,onda ce sutra biti kaljuza teska...sretan put i bujrum u Banovice...drH je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Banovicima, padali ista??
- neutralan__
- Kontakt:
dobro onda pitaj vase igrace kako su docekani u Banovicima cc sami su slali pisma i zahvaljivali se na gostoprimstvu a vi tako P.s to za bodove i ne pristanak ne igranja utakmice morate shvatit da su na potpuno isti nacin nama uzeti bodovi protiv Sirokog al dobro necemo se raspravljati svaki ima pravo na svoje misljenjedrinski_vuk je napisao/la:Sad čitam izjavu vašeg igrača. Žali se na suđenje i uslove u Zvorniku. Još se pita čime su zaslužili loš tretman
- neutralan__
- Kontakt:
kaze se aBddrH je napisao/la:Super, vidimo seHodza_manLju je napisao/la:Ne pada nista,snijeg se lagano topi...ne znamjel teren bio pod snijegom. Ako jest,onda ce sutra biti kaljuza teska...sretan put i bujrum u Banovice...drH je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Banovicima, padali ista??
-
drinski_vuk
- Kontakt:
Do sada niko nie ima zamjerku na gostopromstvo u Zvorniku. Ne bi ni vi da ste se ponijeli pošteno i korektno a ne da ste pokušali da se nama svetite zbog situacije od prije 6 godina. Kako god srećno vam protiv Veleža.neutralan__ je napisao/la:dobro onda pitaj vase igrace kako su docekani u Banovicima cc sami su slali pisma i zahvaljivali se na gostoprimstvu a vi tako P.s to za bodove i ne pristanak ne igranja utakmice morate shvatit da su na potpuno isti nacin nama uzeti bodovi protiv Sirokog al dobro necemo se raspravljati svaki ima pravo na svoje misljenjedrinski_vuk je napisao/la:Sad čitam izjavu vašeg igrača. Žali se na suđenje i uslove u Zvorniku. Još se pita čime su zaslužili loš tretman
- neutralan__
- Kontakt:
hvala i vama sretno protiv Borcadrinski_vuk je napisao/la:Do sada niko nie ima zamjerku na gostopromstvo u Zvorniku. Ne bi ni vi da ste se ponijeli pošteno i korektno a ne da ste pokušali da se nama svetite zbog situacije od prije 6 godina. Kako god srećno vam protiv Veleža.neutralan__ je napisao/la:dobro onda pitaj vase igrace kako su docekani u Banovicima cc sami su slali pisma i zahvaljivali se na gostoprimstvu a vi tako P.s to za bodove i ne pristanak ne igranja utakmice morate shvatit da su na potpuno isti nacin nama uzeti bodovi protiv Sirokog al dobro necemo se raspravljati svaki ima pravo na svoje misljenjedrinski_vuk je napisao/la:Sad čitam izjavu vašeg igrača. Žali se na suđenje i uslove u Zvorniku. Još se pita čime su zaslužili loš tretman
- neutralan__
- Kontakt:
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
BICE GUSTO BICE 0:2
Upravo sam se cuo s igracima VELEZA atmosfera u ekipi je odlicna i momci su sigurni da uz posteno sudjenje nece izgubiti u banovicima......
SRETNO ROĐENIIII
Ni sutra necete biti samo vasa armija vas prati!!!!!
Upravo sam se cuo s igracima VELEZA atmosfera u ekipi je odlicna i momci su sigurni da uz posteno sudjenje nece izgubiti u banovicima......
SRETNO ROĐENIIII
- neutralan__
- Kontakt:
VELEZDOGROBA je napisao/la:BICE GUSTO BICE 0:2![]()
SRETNO ROĐENIIII
hehehe samo posteno
- Crveni_1922
[youtube][/youtube]
Kakvo je vrijeme?? Hocel nam kisnut glOoOoOva ljudi???
Stacu moro sam!!
Kakvo je vrijeme?? Hocel nam kisnut glOoOoOva ljudi???
Stacu moro sam!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- kuman_@mel
- Kontakt:
cuj moro si...i ti sad nesto bolji sto si to postavio...ti faca?Crveni_1922 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakvo je vrijeme?? Hocel nam kisnut glOoOoOva ljudi???![]()
![]()
![]()
Stacu moro sam!!
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.