FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
E jbg neki ovdje gledaju produzetke, a kod mene igraci tek na teren izlaze 

Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ko igraantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 17:39E jbg neki ovdje gledaju produzetke, a kod mene igraci tek na teren izlaze![]()

kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075
075
Azmir vs Pestalic
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sutra nek nam je dragi Bog na pomoci. Bas slab odziv...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bolje nismo ni zasluzili, ovo sve neka ide na sramotu svih nas. na okupljanju možda malo jace od 100 ljudi, ali ce zato po kaficima danas/sutra svima biti puna usta Slobode i pljuvanje po svima kako smo odron od navijača, ali to su upravu i jesmo odron od navijača, ali ce to vecinom pricati oni koji su u mogucnosti bili doci na proteste, ali su ostali kuci hladit jaja ili po baštama danas. Oni koji su danas došli na ovo svaka čast!
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
[quote]=DamirT post_id=9327367 time=1687022928 user_id=44366]
[/quote]
Tek je krenulo, valja ljude istjerat na proteste, ma svima puna usta Slobode a kafici puni, rostilja se i ceka se tekma lagano, pa i fukare su otisle u Portugal
[/quote]
Tek je krenulo, valja ljude istjerat na proteste, ma svima puna usta Slobode a kafici puni, rostilja se i ceka se tekma lagano, pa i fukare su otisle u Portugal
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Malo nas je ali jbg ja s glave znam preko pet ljudi sto nisu mogli zbog posla, obaveza i sl.
Slab marketing, najavljeno manje od 24h pred protest, nisu svi Slobodasi za Azmira narocito da izlaze na protest da mu daju podrsku, tako da ima i drugih stvari sto igraju ulogu
Slab marketing, najavljeno manje od 24h pred protest, nisu svi Slobodasi za Azmira narocito da izlaze na protest da mu daju podrsku, tako da ima i drugih stvari sto igraju ulogu
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Bas tako, al ko sto neko napisa svima puna usta Slobode, a ne mogu izdvojit pola sata za klub. Cast ovim sto idu stalno na utakmice iako klubu ne ide najbolje, a ne cekaju samo dobre rezultate da bi otisli. aBd ako krene klubu dobro uskoro, svi ti ce prvi cekat da odu na stadion i pravit selfije i storijeMadal je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:33Malo nas je ali jbg ja s glave znam preko pet ljudi sto nisu mogli zbog posla, obaveza i sl.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
N.Pestalic,odluka vec pala, secer ide u UO N/FS BiH sljedece god a Nurdo preuzima FS TK, sve dogovorenoDamirT je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:38Bas tako, al ko sto neko napisa svima puna usta Slobode, a ne mogu izdvojit pola sata za klub. Cast ovim sto idu stalno na utakmice iako klubu ne ide najbolje, a ne cekaju samo dobre rezultate da bi otisli. aBd ako krene klubu dobro uskoro, svi ti ce prvi cekat da odu na stadion i pravit selfije i storijeMadal je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:33Malo nas je ali jbg ja s glave znam preko pet ljudi sto nisu mogli zbog posla, obaveza i sl.
Slab marketing, najavljeno manje od 24h pred protest, nisu svi Slobodasi za Azmira narocito da izlaze na protest da mu daju podrsku, tako da ima i drugih stvari sto igraju ulogu![]()
![]()
-
- Kontakt:
Isto sam čuo...rerel je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:41N.Pestalic,odluka vec pala, secer ide u UO N/FS BiH sljedece god a Nurdo preuzima FS TK, sve dogovorenoDamirT je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:38Bas tako, al ko sto neko napisa svima puna usta Slobode, a ne mogu izdvojit pola sata za klub. Cast ovim sto idu stalno na utakmice iako klubu ne ide najbolje, a ne cekaju samo dobre rezultate da bi otisli. aBd ako krene klubu dobro uskoro, svi ti ce prvi cekat da odu na stadion i pravit selfije i storijeMadal je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:33Malo nas je ali jbg ja s glave znam preko pet ljudi sto nisu mogli zbog posla, obaveza i sl.
Slab marketing, najavljeno manje od 24h pred protest, nisu svi Slobodasi za Azmira narocito da izlaze na protest da mu daju podrsku, tako da ima i drugih stvari sto igraju ulogu![]()
![]()
kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075
075
-
- Kontakt:
Mora se saznati gdje je sutra skupstina, koja je lokacija, neko mora znati ili zapratiti jednog od ove trojice.
Tu da se skupimo i sacekamo ih bice bolji efekat od ovoga danas. Sutra nedjelja, ne radi valjda neko i nedjeljom.
Tu da se skupimo i sacekamo ih bice bolji efekat od ovoga danas. Sutra nedjelja, ne radi valjda neko i nedjeljom.
Ma i ko da ce se sta promijeniti ako su oni vec prije odlucili. Opet ce neki naci izgovor, eto rani termin, kisa, oblacno itd. Nama nek je Bog na pomoci s ovom kriminalcinomLaBombonera88 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:44Mora se saznati gdje je sutra skupstina, koja je lokacija, neko mora znati ili zapratiti jednog od ove trojice.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Sto lazes nespotrebno?rerel je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:41N.Pestalic,odluka vec pala, secer ide u UO N/FS BiH sljedece god a Nurdo preuzima FS TK, sve dogovorenoDamirT je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:38Bas tako, al ko sto neko napisa svima puna usta Slobode, a ne mogu izdvojit pola sata za klub. Cast ovim sto idu stalno na utakmice iako klubu ne ide najbolje, a ne cekaju samo dobre rezultate da bi otisli. aBd ako krene klubu dobro uskoro, svi ti ce prvi cekat da odu na stadion i pravit selfije i storijeMadal je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:33Malo nas je ali jbg ja s glave znam preko pet ljudi sto nisu mogli zbog posla, obaveza i sl.
![]()
Jedina istina je to da sad mnogi zele preko Slobode u Savez, jer ce biti nekih mjesta. Tako i Azmir... ni prvi ni zadnji
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 17 jun 2023, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja sam bio na sastanku, uglavnom onaj iz prosle skupstine je rekao da su mnoge u skupstini preveslali pa i njega i prisvojili mjesto u skupstini, pitam se samo gdje su ovi iz Udruzenja bili danas, gdje je Suljo? Pa sve vam je jasno od danas drugovi moji, tuga velika sta nam rade od kluba...
Znaci Seco i Babilon nam kroje sudbinu

Znaci Seco i Babilon nam kroje sudbinu

Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 17 jun 2023, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Sto neko rece zna se gdje im je kuca, dezura i prarit kretanje inokupit se u sto vecem broju na toj lokaciji.LaBombonera88 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:44Mora se saznati gdje je sutra skupstina, koja je lokacija, neko mora znati ili zapratiti jednog od ove trojice.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- ASD
- Kontakt:
Ne samo savez, ima još mnogo toga ali da ne idemo u politiku.Beduin je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:55Sto lazes nespotrebno?rerel je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:41N.Pestalic,odluka vec pala, secer ide u UO N/FS BiH sljedece god a Nurdo preuzima FS TK, sve dogovorenoDamirT je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:38
Bas tako, al ko sto neko napisa svima puna usta Slobode, a ne mogu izdvojit pola sata za klub. Cast ovim sto idu stalno na utakmice iako klubu ne ide najbolje, a ne cekaju samo dobre rezultate da bi otisli. aBd ako krene klubu dobro uskoro, svi ti ce prvi cekat da odu na stadion i pravit selfije i storije![]()
![]()
Jedina istina je to da sad mnogi zele preko Slobode u Savez, jer ce biti nekih mjesta. Tako i Azmir... ni prvi ni zadnji
Ja nisam vjerovato koliko je ljudima bitan savez do prije 3 godina kad su bili prošli izbori. Kad si u savezu, dijeliš rodbini i prijateljima ulaznice.
-
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:55Sto lazes nespotrebno?rerel je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:41N.Pestalic,odluka vec pala, secer ide u UO N/FS BiH sljedece god a Nurdo preuzima FS TK, sve dogovorenoDamirT je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:38
Bas tako, al ko sto neko napisa svima puna usta Slobode, a ne mogu izdvojit pola sata za klub. Cast ovim sto idu stalno na utakmice iako klubu ne ide najbolje, a ne cekaju samo dobre rezultate da bi otisli. aBd ako krene klubu dobro uskoro, svi ti ce prvi cekat da odu na stadion i pravit selfije i storije![]()
![]()

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Sta mislis sto nase legende fudbala ne mogu u savez pored ovih kriminalaca i narkomana? Nije legendama do ulaznica i lako zaradjenog novca, a ovi bi i mater prodali za cenera
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nemoj brate zaboraviti i Moamera Softića. Nek se zna ime svakog uhljupa.fukara87 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:56Ja sam bio na sastanku, uglavnom onaj iz prosle skupstine je rekao da su mnoge u skupstini preveslali pa i njega i prisvojili mjesto u skupstini, pitam se samo gdje su ovi iz Udruzenja bili danas, gdje je Suljo? Pa sve vam je jasno od danas drugovi moji, tuga velika sta nam rade od kluba...
Znaci Seco i Babilon nam kroje sudbinu![]()
![]()
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.