bice ludih prelaza u austrijskoj 2.
ovaj keškemet je bio sigurica dana sa poklon kvotom 3.00 - vec 3 puta zaredom deru Debrecen... al eto ne stigoh uplatit...
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Orlando - Chicago 1mandraX je napisao/la:Očekujem od nekoga da sastavi jedan NBA listić do večeras, 4-5 parova![]()
UplaćenoMonolog je napisao/la: Orlando - Chicago 1
Milwaukee - Phoenix 1
Andre Iguodala 16+
Lakers - Charlotte (+12.5) H1
Kvota 13.30
bet-livemandraX je napisao/la:Očekujem od nekoga da sastavi jedan NBA listić do večeras, 4-5 parova![]()
Jel ovo da ce bit vise od 12.5 razlike ili da ce bit manje H1? nekontamMonolog je napisao/la:Orlando - Chicago 1mandraX je napisao/la:Očekujem od nekoga da sastavi jedan NBA listić do večeras, 4-5 parova![]()
Milwaukee - Phoenix 1
Andre Iguodala 16+
Lakers - Charlotte (+12.5) H1
Kvota 13.30
neko_iz_mase je napisao/la:Zna li iko šta je s ovim parom Malisse-Ferrer ? Jel odgođen il je pomjeren
Nemoj odgovarati ako nisi siguran,tj. nemoj bubati,molim te.Fino si to slagao.Adin_BiH je napisao/la:odgodjen za sutra
aha , ma zbunilo me u jednoj kladionici pisemandraX je napisao/la:hodža, vidjet' ćemo, ako šta u toku večeri legne na račun, pratim te![]()
TheMethMan - to znaci da ce Lakersi dobiti sa 13 i više razlike
Ovako ne može pisati ni u jednoj kladionici.Ovo bi značilo da se Lakersima daje 12 poena prednosti na početku.TheMethMan je napisao/la:aha , ma zbunilo me u jednoj kladionici pisemandraX je napisao/la:hodža, vidjet' ćemo, ako šta u toku večeri legne na račun, pratim te![]()
LA Lakers(-12.5)-Charlotte a drugoj LA Lakers(+12.5)-Charlotte, znaci to nema veze 1 je uvjek vise?
da da upravu si pise ovako LA Lakers(+12.5) Charlotte krivo sam prepisao , ugl sta kad je plus ispred a sta kad je minus, znaci pise mi ovako LA Lakers(-12.5)-Charlotte 1 2 znaci jedan je vise a 2 je manje?volimliverpool je napisao/la:Ovako ne može pisati ni u jednoj kladionici.Ovo bi značilo da se Lakersima daje 12 poena prednosti na početku.TheMethMan je napisao/la:aha , ma zbunilo me u jednoj kladionici pisemandraX je napisao/la:hodža, vidjet' ćemo, ako šta u toku večeri legne na račun, pratim te![]()
LA Lakers(-12.5)-Charlotte a drugoj LA Lakers(+12.5)-Charlotte, znaci to nema veze 1 je uvjek vise?
Može samo pisati ovako:
LA Lakers (-12.5)-Charlotte
LA Lakers-Charlotte (+12.5)
2/1TheMethMan je napisao/la:Kayseri !bemti valjd ce se vratit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.