Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ma bolje u dzekson nego za duplu cijenu nekakav hojlund
Sta je plan da bude prva opcija i opet da damo 30 golova u sezoni? Nama treba neko ko moze da uvali 20 kom. na ovom jaksonovom nivou su i fofana i broja.
- wadethegreat
- Kontakt:
Izgleda da smo aktivirali klauzulu Jacksonu. Ne znam lika tako da necu pricati valjda je skauting odradio svoje.
Očekivao sam da će doći Osimhen ili Kolo Muani ali ni ovaj Jackson nije bezveze napadač, mogao bi se fino uklopiti.
Caicedo super zamjena za Kantea. Spominje se i mogući dolazak Veige iz Celte, dobro bi bilo da dođe, odličan igrač. Rice? Nekako sam uvijek mislio da će njegov naredni klub biti Chelsea ali izgleda ništa od toga.
Što se tiče golmana mislim da Onana nije ništa kvalitetniji od Kepe i Mendya tako da ako ne misle dovesti baš jakog golmana neka ove dvojice.
Caicedo super zamjena za Kantea. Spominje se i mogući dolazak Veige iz Celte, dobro bi bilo da dođe, odličan igrač. Rice? Nekako sam uvijek mislio da će njegov naredni klub biti Chelsea ali izgleda ništa od toga.
Što se tiče golmana mislim da Onana nije ništa kvalitetniji od Kepe i Mendya tako da ako ne misle dovesti baš jakog golmana neka ove dvojice.
Chelsea će dovesti dva zadnja vezna igrača, Caicedo je pitanja vremena, mislim da je logično da su prvo krenuli po njega jer je Arsenal i još par klubova zainteresovano. Što se tiče Ricea, cijena je visoka, Arsenal je prvi krenuo na njega, mada još nisu uspjeli dogovoriti odštetu.Madafaka je napisao/la: ↑17 jun 2023, 12:18Očekivao sam da će doći Osimhen ili Kolo Muani ali ni ovaj Jackson nije bezveze napadač, mogao bi se fino uklopiti.
Nije isključeno da Chelsea kada završi Caiceda bude u pregovorima oko Ricea (obzirom da su i prije bili zainteresovani i da je produkt njihove akademije), West Ham se već raspitivao za pojedine igrače plavaca, pa bi se moglo očekivati i da bude neke razmjene igrača.
Što se odlazaka tiče, dosta igrača je u pregovorima sa klubovima iz Arabije, a to su: Mendy, Zijech, Koulibaly, Aubameyang...marokanac je već dogovorio privatne uvjete, i očekuje se da Al-Nassr pošalje službenu ponudu. Mendy je u pregovorima sa Al-Ahlijem i tu info su jutros objavili, dok je Koulibaly dobio ponudu od Al-Hilala i zainteresovan je za prelazak. Aubameyang navodno ima 4 ponude Saudijskih klubova na stolu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nakon Osimhena, Kanea i slicnih imena Jackson mi je meh. Vidjet cemo valjda znaju sta rade.
Ulozit cemo dosta u sredinu terena Pa vjerujem da su Se odlucili za jeftiniju opciju na 9.
Ulozit cemo dosta u sredinu terena Pa vjerujem da su Se odlucili za jeftiniju opciju na 9.
Odigrao jednu dobru polusezonu i vec bi mogao u Chelsea,ajde nije mu bar velika otkupna klauzula a i mlad je.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne znam nisam ga upratio ali vidim da je jedan bljesak u sezoni koji je neodrziv sa XG i conversion rateom zasluzan za ovu paznju koju dobija.
Vidjet cemo...
Sta je ovo Saudijci kupuju 10 nasih igraca
Mudryk bas dobro igra za Ukrainu ne znam jeste li upratili.
Vidjet cemo...
Sta je ovo Saudijci kupuju 10 nasih igraca
Mudryk bas dobro igra za Ukrainu ne znam jeste li upratili.
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 17 jun 2023, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Saudijci daju velike plate, ali ne bi da plaćaju odštetu klubovima.
Nadam se da ove priče oko dolaska Vlahovića nisu istinite. Lik je više povrijeđen nego što igra.
Nadam se da ove priče oko dolaska Vlahovića nisu istinite. Lik je više povrijeđen nego što igra.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Al-Nassr počeo pregovore oko Ziycha, sljedeće sedmice bi trebalo biti sve završeno.
Newcastle se raspituje za Cucurellu.
Juve traži Pulišća i Cesare Casadeia da budu uključeni u potencijalni transfer za Vlahovića. Chelsea mladog talijana ne želi da uključi u transfer.
Newcastle se raspituje za Cucurellu.
Juve traži Pulišća i Cesare Casadeia da budu uključeni u potencijalni transfer za Vlahovića. Chelsea mladog talijana ne želi da uključi u transfer.
- wadethegreat
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Nosi sve za petobu.
Ako su za Ruben Nevesa dali 55 miliona vulvsima i jos zadnja godina ugovora ako ne uzmh 150 za ovu 3 neka se roknu svi
- wadethegreat
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Odlicno
Eto onaj panjina Lukaku nece u Arabiju tako da ostaje samo Inter, jes nas naguzio mall je reci
- wadethegreat
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.