Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Ma s ovim selektorom nema šanse išta napravit.
Zaboravite i kvale i baraž.
Zaboravite i kvale i baraž.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Vec sad vrlo nezgodno. Fakticki, vrlo lako se moze desiti da moramo sve pobijediti izuzev Portugala kuci da bi bili drugi
Stevanovic kao poluspic koji napada kroz sredinu, a kod branjenja 'ganja' loptu je totalni promasaj. Njegovo je da utrcava u prostor po desnoj strani i da centrira Dzeki - sto je jedino sto zna raditi.
Ahmedhodzic i pogotovo Dedic ce, ako Bog da, postati svjetski igraci, ali ovo ostalo... Barisic me nije odusevio (nekako nije okretan), ali je svakako pojam za Sanicanina. U veznom redu Cimirot je bio odlican i super se slagao s Pjanicem i Hadziahmetovicem u prvom poluvremenu, ali poslije kad su ostali bez snage sve se raspalo. Velika je steta sto smo ostali bez Omeragica i Huseinbasica. Vjerujem da bi obojica hladno bili starteri vec sad, pogotovo ako budemo nastavili igrati s tri stopera. Hamulic treba poceti u Zenici. Pokazao je da je gladan igre i definitivno bi u paru s Dzekom (koji ce odvuci odbranu na sebe) mogao profitirati.
Ahmedhodzic i pogotovo Dedic ce, ako Bog da, postati svjetski igraci, ali ovo ostalo... Barisic me nije odusevio (nekako nije okretan), ali je svakako pojam za Sanicanina. U veznom redu Cimirot je bio odlican i super se slagao s Pjanicem i Hadziahmetovicem u prvom poluvremenu, ali poslije kad su ostali bez snage sve se raspalo. Velika je steta sto smo ostali bez Omeragica i Huseinbasica. Vjerujem da bi obojica hladno bili starteri vec sad, pogotovo ako budemo nastavili igrati s tri stopera. Hamulic treba poceti u Zenici. Pokazao je da je gladan igre i definitivno bi u paru s Dzekom (koji ce odvuci odbranu na sebe) mogao profitirati.
Treba biti realan. Biće teško biti drugi.
Ako bar uspijemo dobiti kompaktan vezni red, koji će znati sta radi, i ako dobijemo napadača koji će moći biti ozbiljna zamjena, bar u pola Džeki, biće dobro.
I golman koji će steći sigurnost i zamijeniti Sehica.
Ako bar uspijemo dobiti kompaktan vezni red, koji će znati sta radi, i ako dobijemo napadača koji će moći biti ozbiljna zamjena, bar u pola Džeki, biće dobro.
I golman koji će steći sigurnost i zamijeniti Sehica.
Napisao sam da ce Faruk sve napraviti da ostane selektor, pa cak i na stetu reprezentacije. Zato mora ispunjavati sve sto se trazi od njega.
Da sam ja selektor Sanicanin i Varesanovic bi vec bili precrtani zauvijek kod mene. Faruk je hostapler
Da sam ja selektor Sanicanin i Varesanovic bi vec bili precrtani zauvijek kod mene. Faruk je hostapler
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sljedeću utakmicu uc sa 433
Sehic
Dedic Anel Barišić Gazibegovic
Tahirovic Hadziahmetovic Pjanić
Stevanović Dzeko Hamulic
Sehic
Dedic Anel Barišić Gazibegovic
Tahirovic Hadziahmetovic Pjanić
Stevanović Dzeko Hamulic
-
- Kontakt:
Jel nam Pjanic igrao veceras ikako?
I ništa mi još nismo izgubili. Rezultat iz Rejkjavika jeste ružan, ali ok. Slovačka ima kiks kontra Luksemburga, mi to još nemamo. Ako dobijemo u utorak, mi smo u prednosti opet. Nema šanse da mi zaostajemo više od 3 boda za Slovačkom prije zadnje utakmice. Dakle, imat ćemo šansu. A, ja sam siguran da Slovačka neće iz utakmica sa Luksemburgom i Islandom dobiti 6 bodova.
Znači, garantujem da Slovačka neće imati više od 18 prije posljednjeg kola (90% će imati i manje).
Znači, garantujem da Slovačka neće imati više od 18 prije posljednjeg kola (90% će imati i manje).
-
- Kontakt:
Ok
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Ma to da. Ima ovdje igraca koji mogu iznijeti taj nivo. Sad koliko je to dovoljno za nase ambicije pitanje je.zaostrog je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:52Ma nije stvar pozicije, nego kvaliteta. Vidiš ti da on ne može prismrditi ovim igračima na ovom nivou. Recimo, vidiš da Cimirot ili Hadžiahmetović mogu da se napnu i budu fin nivo. S druge strane, Stevanović ne može. Ok, kontra Luksemburga ili čak Islanda i Slovačke, on može imati ulogu, ali u ovim jačim utakmicama fakat nema potrebe gurati igrače koji fizikom ne mogu držati solidan nivo.zeljovolimte je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:48Stevanovic igrao poluspica to u karijeri nije igrao(puno logicniji su bili Hamulic,Dal na toj poziciji) . Mada zalutalo je dosta igraca na spisak, po meni i on.zaostrog je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:45Ima ovdje dobrih elemenata. Čak i taktički, mada je drugo poluvrijeme bilo loše u tom smislu.
Individualno, ima materijala za haos. Dedić je zvijer. Ahmethodžić je odličan. Barišić je odličan (debitant iz HNL, fantastičan zapravo). Sredina Cimirot-Amir-Pjanić je bila odlična dok su imali snage.
Hvaliti Stevanovića je nepoznavanje fudbala. U ovakvim utakmicama vidiš zašto je odigrao poluvrijeme za Sevillu i vratili ga u našu ligu.
S onakvim ponašanjem, Dal može biti sretan što je dogurao do Sarajeva. Ono je nestvarno, taman da si Džeko.
Hamulić bezveze nije dodao loptu, mada je pozitivna glad za golom.
Nema nama pomoci jednostavno selektora zainteresovanog za ovaj posao nema i nekog ko voli istinsku drzavu vise od para. Dobro je ovo..
Hadžibegić me iznenadio na početku. Fino je to bilo. Vođenje utakmice ko da ga savjetuje Vlado Jagodić. Ali, tu nema potrebe komentarisati, znamo da je ubleha.
Siuuuuuuuuuuu
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Sa Hadzibegicem ne bi vjerovao u uspjeh i da mu das Portugal da vodi.
Slovacka nam pobjegla na 4 boda razlike, igraju sa Lihtenstajnom ..znaci ostaju minimalno 4 boda razlike i ako pobjedimo Luksemburg.
Slovacka nam pobjegla na 4 boda razlike, igraju sa Lihtenstajnom ..znaci ostaju minimalno 4 boda razlike i ako pobjedimo Luksemburg.
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 17 jun 2023, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Ma nije drugo mjesto izgubljeno, daleko od toga. Problem je što ovo što radimo ne obećava, ja ne vidim da ćemo dobiti i Luksemburg i Island na strani.
Mi smo u prva tri kola već riješili dva najteža gostovanja, ostali će imati dosta teži posao u nastavku.
Raja jel sad sve izgubljeno ili imamo li još prava na baraž zbog lige nacija? 

Repka je vec neko vrijeme metoda za prodavanje telekomasa u drugu tursku, a evo i fanovi polako postaju isti. Na dan spiska vidis samo komentare fanova tih amaterskih klubova koji se prepiru oko svojih miljenika. Sve dok i sami znaju da tih eventualnih 500-800k euri od transfera nece pomoci klubu. Ostaje samo taj bragging rights, jer sve ostalo vezano za domaci fudbal je cisti mazohizam i depresija.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:53Rampu udarit bilo kome iz naše lige, osim ako se ne pojavi neko ko će sa 17-18 zabiti 20 golova.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
Preseravanje cisto ovde, indivdualne greske nas kostale boljeg rezultata. Dzeko,Ahmethodzic,Hamulic jedni od krivaca. Da je Hamulic dao loptu bilo bi 2:1 i bili bi kraljevi onda.
Pa sad su uzeli Island u gostima sto ne bih kuci?zaostrog je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:03I ništa mi još nismo izgubili. Rezultat iz Rejkjavika jeste ružan, ali ok. Slovačka ima kiks kontra Luksemburga, mi to još nemamo. Ako dobijemo u utorak, mi smo u prednosti opet. Nema šanse da mi zaostajemo više od 3 boda za Slovačkom prije zadnje utakmice. Dakle, imat ćemo šansu. A, ja sam siguran da Slovačka neće iz utakmica sa Luksemburgom i Islandom dobiti 6 bodova.
Oni ce prosut 4 boda protiv Portugala i to je to. Odigrat ce X kuci jer je Portugal vec prosao.
Ako ih mi dobijemo eto hajmo reci da ce mo, zavrsit ce sa 21.
Dakle maltene sve moramo dobit.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
AjsKjub je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:04Repka je vec neko vrijeme metoda za prodavanje telekomasa u drugu tursku, a evo i fanovi polako postaju isti. Na dan spiska vidis samo komentare fanova tih amaterskih klubova koji se prepiru oko svojih miljenika. Sve dok i sami znaju da tih eventualnih 500-800k euri od transfera nece pomoci klubu. Ostaje samo taj bragging rights, jer sve ostalo vezano za domaci fudbal je cisti mazohizam i depresija.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:53Rampu udarit bilo kome iz naše lige, osim ako se ne pojavi neko ko će sa 17-18 zabiti 20 golova.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.