FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čestitke Mirvicu i Ajli na prinovi
Samo da Dal zabije sljedeću utakmicu dize se cijena
Hahaha.
Neka je vala i naš igrac trenutni u repci.
Najbolji klub u
Hahaha.
Neka je vala i naš igrac trenutni u repci.
Najbolji klub u

-
- Kontakt:
Jest evo i ja sam Dzenifer Lopez kresnuo

Lik u Hrvatskoj zaboli ga
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Inače mi je drago vidjeti našeg igrača u reprezentaciji, ali ne može mi biti drago zbog ove sline. Prvenstveno zbog načina na koji je zaradio poziv, njegovog odnosa prema navijačima našeg kluba, a najviše zbog limitiranih igračkih sposobnosti.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Dalu čestitke na nastupu, samo naprijed!umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:11Inače mi je drago vidjeti našeg igrača u reprezentaciji, ali ne može mi biti drago zbog ove sline. Prvenstveno zbog načina na koji je zaradio poziv, njegovog odnosa prema navijačima našeg kluba, a najviše zbog limitiranih igračkih sposobnosti.
Sve to stoji, ali zbog repke ce se dici cijena i nase Sarajevo ce zaraditi. Briga me sto guzi Sofiju i sto mu dzeko pomaze, nek se on fino proda i da mi zaradimoumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:11Inače mi je drago vidjeti našeg igrača u reprezentaciji, ali ne može mi biti drago zbog ove sline. Prvenstveno zbog načina na koji je zaradio poziv, njegovog odnosa prema navijačima našeg kluba, a najviše zbog limitiranih igračkih sposobnosti.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ti stručnjak pa znaš ili toksičnost presudila?umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:11Inače mi je drago vidjeti našeg igrača u reprezentaciji, ali ne može mi biti drago zbog ove sline. Prvenstveno zbog načina na koji je zaradio poziv, njegovog odnosa prema navijačima našeg kluba, a najviše zbog limitiranih igračkih sposobnosti.
Hahaha, razmišljanje navijača FKS na nivou. E svaka ti čast, baš misliš dobro našem klubu, ti i nekolicinaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:11Inače mi je drago vidjeti našeg igrača u reprezentaciji, ali ne može mi biti drago zbog ove sline. Prvenstveno zbog načina na koji je zaradio poziv, njegovog odnosa prema navijačima našeg kluba, a najviše zbog limitiranih igračkih sposobnosti.
-
- Kontakt:
Je li ti navijas za sarajevo uopste? Sta si se navadio na ovu temu?Direktorcic je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:23A inace je to strucnjak svjetske klase, sve obratno treba radit sta ti dzelo kaze
Ma pusti, kakav navijač sa ovom pričom. Ako struka sa više strana kaže da je mali potencijal, onda je potencijal. On je još dijete i treba mu fizike, a biće dobar igrač posebno ako padne nekom magu pod šapu da ga što bolje usmjeri. Mali je na TM u procjenjen na 1m Eura i trenutno je najskuplji igrač u našoj ekipi, a možda i u ligi sa tek napunjenih 22 godine u našoj ligi je to golemo. Možete ga voliti ili ne ali to je tako.eccehomo je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:18Hahaha, razmišljanje navijača FKS na nivou. E svaka ti čast, baš misliš dobro našem klubu, ti i nekolicinaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:11Inače mi je drago vidjeti našeg igrača u reprezentaciji, ali ne može mi biti drago zbog ove sline. Prvenstveno zbog načina na koji je zaradio poziv, njegovog odnosa prema navijačima našeg kluba, a najviše zbog limitiranih igračkih sposobnosti.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Mrte ga pa mu dali 6.3 ocjenu. Garant forumasi uticali na to. Losije ocijenjen samo Sehic 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A opet bolju ocjenu od najveceg talenta repke Amara Dedica koji je bio na 6.2

Ne baš neki parametar svakako za poredit

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nema poganijeg naroda na svijetu. Uso momak 10 minuta, eto on je jedini kriv sto nas je pobijedila jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Pored naseg momka od 20 godina prizivaju 35-godisnjeg bilbiju polunepokretnog koji se ne bi sa loptom sasto, koji u nasoj ligi da 15 golova na odbicu i glavom protiv dupovca i kosorica. Grob te yebo kolko se priziva da udje ko da je lautaro martinez u najmanju ruku
Jos dodje debil ni ne navija za sarajevo i popuje ovdje kako je bilbija trebo uci umjesto dala. Mrs!
Jos dodje debil ni ne navija za sarajevo i popuje ovdje kako je bilbija trebo uci umjesto dala. Mrs!
Gubiš 2:0, izvodiš jedinog napadača sa terena i umjesto da uvedeš klasičnog napadača, Kodru ili Bilbiju, uvodiš Dala
Ili mu je Džeko naredio da ga uvede ili neka menadžersko - mešetarska ubleha.
Mislim drago mi je zbog eventualne prodaje sto je ušao, ali ovo je jedan od milion dokaza da mi više ličimo na amatersku reprezentaciju nego sto smo neki ozbiljniji nivo.

Mislim drago mi je zbog eventualne prodaje sto je ušao, ali ovo je jedan od milion dokaza da mi više ličimo na amatersku reprezentaciju nego sto smo neki ozbiljniji nivo.
Hejteru, lik je odigrao 10 minuta ali tebi je to dovoljno da pljuješ. Idi Bogati na PDF ove klubova za koje navijaš pa ocjenjuj pulene iz tih ekipa, mnogi su pred potpis za Real Madrid.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Pa logika je nalagala da uđe klasični napadač umjesto Džeke, dakle Bilbija, Kodro ili eventualno Prevljak. Bilbija najbolji strijelac lige, Kodro golovima ostavio Videoton u ligi, Prevljak solidan u Belgiji. I kad treba da uđe napadač umjesto napadača, ovaj retardirani Hadžibegić uvodi Dala. Ne postoji sila ovog svijeta koja ce me ubjediti da Hadžija nije bio natjeran da ga uvede.spezial je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:58Nema poganijeg naroda na svijetu. Uso momak 10 minuta, eto on je jedini kriv sto nas je pobijedila jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Pored naseg momka od 20 godina prizivaju 35-godisnjeg bilbiju polunepokretnog koji se ne bi sa loptom sasto, koji u nasoj ligi da 15 golova na odbicu i glavom protiv dupovca i kosorica. Grob te yebo kolko se priziva da udje ko da je lautaro martinez u najmanju ruku
- f0rest1946
- Kontakt:
Jest eto preokrenuli bih Portugal da je usao Bilbija nego mladic kojem treba dati sansu.Lucas je napisao/la: ↑18 jun 2023, 00:02Gubiš 2:0, izvodiš jedinog napadača sa terena i umjesto da uvedeš klasičnog napadača, Kodru ili Bilbiju, uvodiš DalaIli mu je Džeko naredio da ga uvede ili neka menadžersko - mešetarska ubleha.
Fuj kakvi smo navijaci fuj fuj fuj
-
- Kontakt:
Bravo Cimi prekuco večeras

100% Treba nam biti drago što nam klub zaraduje a i sto naš momak igra. Ima tu sigurno nekih dogovora ali je bila izgubljena utakmica već pa mi je uredu njegov ulazak.f0rest1946 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 00:14Jest eto preokrenuli bih Portugal da je usao Bilbija nego mladic kojem treba dati sansu.Lucas je napisao/la: ↑18 jun 2023, 00:02Gubiš 2:0, izvodiš jedinog napadača sa terena i umjesto da uvedeš klasičnog napadača, Kodru ili Bilbiju, uvodiš DalaIli mu je Džeko naredio da ga uvede ili neka menadžersko - mešetarska ubleha.
Fuj kakvi smo navijaci fuj fuj fuj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.