Evo meni je logika bas nalagala da uvede nekoga brzeg, prodornijeg, da proba nesto kroz dribling, nego ovog klasicnog sidrasa. Jer jbt kad se dzeko nije mogao izboriti sa strvinama poput rubena diasa i danila, kako ce ba prevljak i bilbija...Lucas je napisao/la: ↑18 jun 2023, 00:13Pa logika je nalagala da uđe klasični napadač umjesto Džeke, dakle Bilbija, Kodro ili eventualno Prevljak. Bilbija najbolji strijelac lige, Kodro golovima ostavio Videoton u ligi, Prevljak solidan u Belgiji. I kad treba da uđe napadač umjesto napadača, ovaj retardirani Hadžibegić uvodi Dala. Ne postoji sila ovog svijeta koja ce me ubjediti da Hadžija nije bio natjeran da ga uvede.spezial je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:58Nema poganijeg naroda na svijetu. Uso momak 10 minuta, eto on je jedini kriv sto nas je pobijedila jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Pored naseg momka od 20 godina prizivaju 35-godisnjeg bilbiju polunepokretnog koji se ne bi sa loptom sasto, koji u nasoj ligi da 15 golova na odbicu i glavom protiv dupovca i kosorica. Grob te yebo kolko se priziva da udje ko da je lautaro martinez u najmanju ruku
Jos dodje debil ni ne navija za sarajevo i popuje ovdje kako je bilbija trebo uci umjesto dala. Mrs!
Ali na kraju krajeva, i da nema logike, valjda ko navijaci sarajeva treba da nam bude drago da dal dobije sansu i proda se, nego da navijamo da bilbija udje, yebe mi se za bilbiju