[youtube][/youtube]
ali i za jos puno toga...al legenda ne moze bit.jbg
sad stvarno odo,imate mahanje
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
AKo je neko od ovih nabrojanih davao izjave u kojima govori protiv svog kluba, odnosno prvocira navijače onda nema status legende. A Ibrahimović svojim postupcima nije zaslužio da bude legenda Intera, moje mišljenje.MaGiCa je napisao/la:Znaci, nisu legende Intera ni Meazza, ni Ronaldo, ni Serena, ni Vieri, ni Altobelli...
Legende Milana nisu Trapattoni, Leonardo, Collovati...
Legende Juventusa nisu Trapattoni, Baggio, Tardelli, Zambrotta...
Cudni su ti kriterijumi.
Vecina njih ne spada tu.. po kriterijumu legende kao simbola kluba....drugo je sto su bili veliki i dali doprinos u odredjenom vremenu....Znaci, nisu legende Intera ni Meazza, ni Ronaldo, ni Serena, ni Vieri, ni Altobelli...
Legende Milana nisu Trapattoni, Leonardo, Collovati...
Legende Juventusa nisu Trapattoni, Baggio, Tardelli, Zambrotta...
e to ti je zato što si subjektivan, a objektivno ibra je za njega mega turbo giga legenda intera, puno važniji igrač bio, više zabijao, asistirao, donio hrpetinu para svojim transferom u barsu,pošteno odradio svaki cent koji je dobio, u milanu završio spletom okolnosti i to ne direktno itd.itd.Puma je napisao/la:Taj isti Adriano je odbio Boga oca kad je bio najbolji na svijetu, da bi ostao kod Morattija, i da igra sa Favallijem, Martinsom i kompanijom, tad me kupio za sva vremena
to sto se pocelo desavati od 2006-te, to su neke druge stvari, covjek je totalno izgubio volju za fudbalom, neki splet okolnosti i ja ga licno razumijem jbg
Razlika je sto su Zanetti, Maldini i Del Piero ikone, a Zlatan, Zambrotta i Pato su legende (Pato tek treba da postane, jer nije osvojio nista).pazzoetoogol je napisao/la:hajd ako je Ibra legenda Intera sto neki kazu, koja je razlika izmedju njega I Zanettija ili izmedju Del Piera i Zambotte ili recimo Maldinija i Pata
edit: Zanetti, Del Piero I Maldini 20 godina u jednom klubu, a Ibra, Pato ili Zambrotta 2 -3 godine u klubu i legende![]()
![]()
Legenda podrazumijeva mnogo vise od golova i igre...prvenstveno odanost klubu,navijacima i svemu sto to podrazumijeva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.