FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
38
22%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 176

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 18 jun 2023, 10:10

Antikloc je napisao/la:
18 jun 2023, 09:51
ExchangeOffice je napisao/la:
18 jun 2023, 09:22
Kakvi pacenici, smeta im ulazak igraca FKS a kao vole Sarajevo vise od svog zivota :tokralju:

I onda ti takve treba da slusas i bojkotujes klub. Nikad.

STETOCINE KLUBA.
Vise su stete za inace opravdani bojkot HZ nanijeli pojedinci sa foruma svojim neodmjerenim ponasanjem i postovima,nego Ajlah i Mirvah zajedno.
Oni satro navijaju za Sarajevo a mrze i Sarajevo kao Grad i Sarajlije kao ljude. Mrze nase fino sarajevsko,pitarsko,begovsko dijete malog Dala.
A mrze ga najvise zato sto ima dobru trebu a oni da im Babo ne drzi koze,ne bi znali sta je **cka. :mrgreen:
Mrzimo ga jer je stranac
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 jun 2023, 10:14

Antikloc je napisao/la:
Kakvi pacenici, smeta im ulazak igraca FKS a kao vole Sarajevo vise od svog zivota :tokralju:

STETOCINE KLUBA.
Vise su stete za inace opravdani bojkot HZ nanijeli pojedinci sa foruma svojim neodmjerenim ponasanjem i postovima,nego Ajlah i Mirvah zajedno.
Oni satro navijaju za Sarajevo a mrze i Sarajevo kao Grad i Sarajlije kao ljude. Mrze nase fino sarajevsko,pitarsko,begovsko dijete malog Dala.
A mrze ga najvise zato sto ima dobru trebu a oni da im Babo ne drzi koze,ne bi znali sta je **cka. :mrgreen:
Mrznja prema dalkanu je opravdana - stranac koji zauzima mjesto nekom nasem akademcu :bih:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 jun 2023, 10:23

Yebo vas svi ostali sto pisete da su trebali uci da vas yebali.Eto!Yebo vas Bilbija,yebo vas Kodro i yebo vas treci neko.Jestel normalni vi?Jel hocete da klub zaradi koju marku ili necete?Umjesto da se ponosimo neki ovdje pucaju od muke.Sta me boli qurac na koji nacin je dobio poziv.Ni prvi ni zadnji ne bi bio.Vazda mi glumimo nekakve postenjacine i realnost.Bio je i Rahman koji je prekucao ovu ligu pa nisu navijaci drugi klubova pisali kako je covjek zasluzio poziv nego su nas omalozavali,a ovdje se priziva mrzitelj kluba Bilbija da udje prije naseg momka od 22 godine,dijete koje je odrastlo ovdje i voli ovaj klub.Sta se uvlacite svima u supak i velicati druge toliko u svemu,yebo vas i oni i Zrinjski.Cemu mrznja tolika prema momku koji nam je svojim golovima donio Evropu.E vala kad moze Sanicanin koji je rezerva 4.ekipe mrtve ping pong ching chong cunga lunga jelen lige igrati od prve minute moze i Dal pa vi pucajte!

Bravo Dal :bih: :bih: :bih:
Nije mala stvar za igraca iz nase lige igrati protiv ovih imena,pred 60+k ljudi.Stajati pored Ronalda i uzeti mu loptu u jednom duelu :mrgreen:
ABd da ih jos puno upises
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 jun 2023, 10:48

Moj Zipe ti da pricas o stetocinama.
Branio si Sabru za saku maraka i ti nasao da moralises o stetocinama. Bolje bi ti bilo da si ispucas metak u celo. Ona nas je nakon 8 godina koje smo proveli sa investitorom, dovela do bankrota. Spiskala 25 miliona za 5 godina i nestala. Sada je dokusurila i Slobodu. Takvo si zlo branio i ti pricas o stetocini.

Tvrdis da forumasi na forumu mogu direktno uticati i praviti stetu a branis upravu koja konstantno radi stetu klubu :
1. Klub je dao svoje (Mirviceve) pare kao udio za travu a klub nije kontrolisao sta se desava sa podlogom. Nas udio nije bio veliki ali treba postovati svaku ulozenu marku. Naravno da Vicko radi lopovluke i da opstina trosi drzavne pare pa ih nije briga ali nasa uprava niti je dovoljno kontrolisala niti je ista poduzela da se nas ulog zastiti. Cak ti je sefica rekla da postoje objektivni razlozi i branila svog sefa Vicka. To je STETOCINA. Sada imamo beton za podlogu i nemojte se cuditi kad teren propadne za 12 mjeseci.

2. Kada tvoja sefica #PonosnaDoNeba koja je sluzbena osoba kluba pravi od sebe budalu glupim porukama na socijalnim mrezama, to srozava ugled kluba. To je stetocina.

3. Kada trener javno izjavi da nas klub na neposten nacin osvaja bodove i da ima sudiju kao 12-tog igraca - to je velika sramota i steta ugledu kluba. Iako to nije istina, on je dao pravo svim dusmanima da ti narednih 20 godina to spominju jer dolazi od "tvog" covjeka koji je bio dio kluba. Nema izvinjenja koje to ikada moze oprati.

Nadam se da je Balijander Brigada (Mirzino Jato) placeno duplo za vikend.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 18 jun 2023, 11:17

Ne do Bog Ifeta Ličanin da ovde zaluta imala bi šta radit godinu dana.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 jun 2023, 11:22

Dijete od 22 godine. Zato i jesmo tu gdje jesmo. Kolektivno svrsavanje jer je "dijete" od 22 godine gurnulo Ronalda na utakmici...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

HordasDolacMalta
Kontakt:

Post Postao/la HordasDolacMalta » 18 jun 2023, 11:35

Nikakav igrac definitivno,,, vratnicka veza proradila

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 18 jun 2023, 11:42

Antikloc je napisao/la:

STETOCINE KLUBA.
Sad ce ga proglasiti izdajnikom jer ga je Dzeko lijepo izgrlio kad je ulazio, reci ce gle kako se lize sa onima tamo :urnebes: :urnebes:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 jun 2023, 11:52

kengur je napisao/la:
18 jun 2023, 09:17
Kao neutralan selektor - sigurno bi prije ubacio Kodru/Prevljaka.
Sanse da uzmemo bod su bile tada apsolutno minimalne, mozda bi sa Haalandom imali malo bolju vjerovatnocu.
Kao subjektivnom navijacu FKS, drago mi je da je Faruk dao sansu Dalu da bi ga bolje prodali i klub profitirao.
Takodje ne bi nista dobio, da si ubacio tu dvojicu. Repka nema zamjenu za Dzeku. Mozda Demirovic ali ga na ovom okupljanju nema zbog povrede.
Prije je tu bio Ibisevic od kojeg si imao koristi. Momak harao Bundesligom i znaš da ce biti nesto kad ga ubacis.
Da ubacis Prevljaka ili Kodru ne bi dobio nista. Likovi ne mogu doci do izrazaja u belgijskoj odnosno madjarskoj ligi, a kamoli da sinoc haraju pored stopera Citya, Benfice i PSGa.

Jos neki pisu daj Bilbiju :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 jun 2023, 11:58

ElCartel11 je napisao/la:
18 jun 2023, 11:52
kengur je napisao/la:
Sanse da uzmemo bod su bile tada apsolutno minimalne, mozda bi sa Haalandom imali malo bolju vjerovatnocu.
Kao subjektivnom navijacu FKS, drago mi je da je Faruk dao sansu Dalu da bi ga bolje prodali i klub profitirao.
Takodje ne bi nista dobio, da si ubacio tu dvojicu. Repka nema zamjenu za Dzeku. Mozda Demirovic ali ga na ovom okupljanju nema zbog povrede.
Prije je tu bio Ibisevic od kojeg si imao koristi. Momak harao Bundesligom i znaš da ce biti nesto kad ga ubacis.
Da ubacis Prevljaka ili Kodru ne bi dobio nista. Likovi ne mogu doci do izrazaja u belgijskoj odnosno madjarskoj ligi, a kamoli da sinoc haraju pored stopera Citya, Benfice i PSGa.

Slazem se, to sam i rekao ali bi bar pokusao. Definitivno Demirovica, jer on je nesto drugo. Medjutim mi cemo sigurno ovim profitirati sto nam je najbitnije.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 18 jun 2023, 12:27

kengur je napisao/la:
18 jun 2023, 11:58
kengur je napisao/la:

Slazem se, to sam i rekao ali bi bar pokusao. Definitivno Demirovica, jer on je nesto drugo. Medjutim mi cemo sigurno ovim profitirati sto nam je najbitnije.
Uvaženi gospodine, zašto moj nick držite u footer u? Zamolio bi vas da isti pobrišete i da se bavite sami sa sobom.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 18 jun 2023, 12:34

Medije u Sloveniji pišu da Kvesic trebao u Celje. Ali da je sada novi ponuda ih Španije došla.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 18 jun 2023, 12:43

Amcho1 je napisao/la:
18 jun 2023, 12:27
kengur je napisao/la:

Uvaženi gospodine, zašto moj nick držite u footer u? Zamolio bi vas da isti pobrišete i da se bavite sami sa sobom.
Ja, vidi kompleksasa, lik pobrojao neistomisljenike :rol:
Sto bi rekli englezi, rent free

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 18 jun 2023, 12:59

boki86 je napisao/la:
18 jun 2023, 12:43
Amcho1 je napisao/la:
18 jun 2023, 12:27
kengur je napisao/la:

Ja, vidi kompleksasa, lik pobrojao neistomisljenike :rol:
Sto bi rekli englezi, rent free
Ja zaista nisam znao, a ni pomislio da ljudi mogu biti toliko opterećeni forumom hhhaha, koji kompleksi, čuj lik nabraja nickove. Hahhaha
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 jun 2023, 13:09

U koliko sati sutra ćemo dobiti suženu listu klubova koje možemo izvući u utorak?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 jun 2023, 13:10

STETOCINE KLUBA.
Bas tako. Vise mrze neki uspjeh Sarajeva nego navijaci drugih klubova. Umjesto da zahvalni budu sto ce nam igre u reprezentaciji donijeti koju paru vise
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 jun 2023, 13:28

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
18 jun 2023, 13:09
U koliko sati sutra ćemo dobiti suženu listu klubova koje možemo izvući u utorak?
Sutra neveče ili u utorak ujutro

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 18 jun 2023, 13:40

Ja sam prvi pljuvao Dala jedno vrijeme jer je fkt odron bio....
Skrivao se iza drugih igraca da ne dobije loptu, jer ako pogrijesi da mu se ne zvizdi..
Vraca loptu nazad ....
Bjezao od duela cuvao nogice za Barcelone itd....

Momak se fino razvio zadnju polusezonu i zahvaljujuci njegovim golovima u zadnjim utakmicama smo osigurali evropu....

Ja povlacim sve sto sam ruzno rekao za momka....mlad je...i tesko je trenutno nosit u klubu prezime Varesanovic....
Ovaj klub je "progutao" puno starije i iskusnije igrace...
Dodju ko zvijezde kod nas i nakon toga nestanu....
Pricamo o djetetu od 21...22 god....

Pravimo istu gresku ko tamo oni sa sugavice....
Pljuju Santosa sto nece vise kod njih, a najbolji im je igrac bio i umjesto sto ga blate trebaju mu se javno zahvalit jer su na njegovim " krilima" izasli u evropu....

Fali nama cesto puno objektivnosti...
Kad treba srat po nekom nije problem najjaci smo u tome al nekad treba prologutat ponos i rec pogrijesio sam...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 18 jun 2023, 13:53

FCUM je napisao/la:
18 jun 2023, 13:10

STETOCINE KLUBA.
Bas tako. Vise mrze neki uspjeh Sarajeva nego navijaci drugih klubova. Umjesto da zahvalni budu sto ce nam igre u reprezentaciji donijeti koju paru vise
Neki komentari su toliko štetni i ružni, sa jakom mržnjom prema FKS, hejtanje i pljuvanje direktno po klubu i prizivanje neuspjeha u svakom trenutku prema našem voljenom klubu. Mislim da bi se takvi postovi trebali sankcionisati, jer ko ne misli loše o našem klubu, priziva mu neuspjeh i konstantno sabotira svaki potez koji je dobar za naš voljeni klub, takvim nije mjesto na ovom PDFu. Pozdrav

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 jun 2023, 13:55

FoSte95 je napisao/la:
18 jun 2023, 13:28
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
18 jun 2023, 13:09
Sutra neveče ili u utorak ujutro
Jel se te grupe formiraju opet po regionima kao obicno?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, Google Adsense [Bot], miguelramos, mnon46, perodeformero, plisek, skoJaa i 74 gosta.