Ok ne bi sebi oprostio da nisam krenuo sa s2 i propustio ovo remek djelo
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Lik Barneya ne bi nikad zazivio u 2023. godini. Vrijedi seriju samo zbog njegovih fora gledati. Doduse, pred kraj malo izlapi.
Pogledao Black Mirror 6. sezonu, zanima me mišljenje, ako je još neko bacio pogled.
1. Joan is Awful - sise Salme se i dalje dobro drže, dok epizoda kao epizoda - čist prosjek.
2. Loch Henry - Meni najbolja u sezoni, malo roasta na true crime koji štanca Netflix, a pritom i solidan twist.
3. Beyond the Sea - Aaron Paul odličan ovdje, lagano bi ova epizoda mogla proći kao film. Kraj je baš brutalan, nisam ono očekivao.
4. Mazey Day - Sranje.
5. Demon 79 - Sranje.
1. Joan is Awful - sise Salme se i dalje dobro drže, dok epizoda kao epizoda - čist prosjek.
2. Loch Henry - Meni najbolja u sezoni, malo roasta na true crime koji štanca Netflix, a pritom i solidan twist.
3. Beyond the Sea - Aaron Paul odličan ovdje, lagano bi ova epizoda mogla proći kao film. Kraj je baš brutalan, nisam ono očekivao.
4. Mazey Day - Sranje.
5. Demon 79 - Sranje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Bogami Dubioza razbija
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Serija je top šteta što mnogo raje ne zna za istu
Arsenal All The Way !
- Centre forward
- Kontakt:
Pa eto sad znamo
Ja ću je deff pogledat'. Piše da je komedija, treba mi neko osvježenje, komediju nisam dugo gled'o.
Počeo sam i ja Succession. Trenutno sam na 5 epizodi prve sezone. Il' ste je vi nahajpovali ili je do mene
Valjda se to malo više zakuha. Iskreno me nervira riđokosa promiskuitetna seka.
Ja ću je deff pogledat'. Piše da je komedija, treba mi neko osvježenje, komediju nisam dugo gled'o.
Počeo sam i ja Succession. Trenutno sam na 5 epizodi prve sezone. Il' ste je vi nahajpovali ili je do mene
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Izdrži još malo, sad će zamah.Centre forward je napisao/la: ↑18 jun 2023, 14:23Počeo sam i ja Succession. Trenutno sam na 5 epizodi prve sezone. Il' ste je vi nahajpovali ili je do mene![]()
Ja sam Svetom vjerovao, i da mi Gigli preporuči pogledao bih ga.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesil zavrsio? Kakav ti je krajVirtu4l je napisao/la: ↑18 jun 2023, 15:19Izdrži još malo, sad će zamah.Centre forward je napisao/la: ↑18 jun 2023, 14:23Počeo sam i ja Succession. Trenutno sam na 5 epizodi prve sezone. Il' ste je vi nahajpovali ili je do mene![]()
![]()
![]()
Ja sam Svetom vjerovao, i da mi Gigli preporuči pogledao bih ga.![]()
naprijed rejal
Nisam, nastaviću je tamo negdje posle ljeta. Sad je malo gužva.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pogledaj seriju dobra je, a ima i film. Film je jos bolji.Centre forward je napisao/la: ↑18 jun 2023, 14:23Pa eto sad znamo![]()
Počeo sam i ja Succession. Trenutno sam na 5 epizodi prve sezone. Il' ste je vi nahajpovali ili je do mene![]()
Ni meni nije jasan hajp.
Ja pogledo prvu sezonu.
Dobar mi je humor ima bas jakih fora, al nisam jasan ni sam sebi jer iako serija nema nijednog lika kojeg mozes gotivit (bukvalno svaki lik je ljudski odron i olos) nastavljam sa gledanjem.
Nemam pojma u kojem smjeru ide nastavak serije, al definitivno cu da nastavim.
Nadam se da ce u nekom trenutku da malo skrene sa burzujskih preseravanja.
Vidjet cemo.
Joan is Awful može dobiti prolaznu ocijenu zbog dobre ideje iako je puna woke gluposti.Surreal je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:43Pogledao Black Mirror 6. sezonu, zanima me mišljenje, ako je još neko bacio pogled.
4. Mazey Day - Sranje.
5. Demon 79 - Sranje.
Loch Henry je solidna epizoda ali nema puno veze sa Black Mirrorom, twist je bio jeftin.
Beyond the Sea najbolja epizoda iako ne kontam zašto nisu slali replike u svemir, izbjegli bi dosta frke nego ovako.
Mazey Day i Demon 79 jesu žešće sranje i nemaju apsolutno nikakve veze za Black Mirror, najbolje zaobići u širokom luku.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- akisarajevo92
- Kontakt:
serijal o serijskom ubici koji je sluzio mirovnu misiju u BiH 2002. i nakon toga krenuo u pokolj po Madridu pistoljem koji je uzeo ovdje, a najludje od svega sto ce izaci na slobodu za 5 godina
https://www.imdb.com/title/tt27749701/
https://www.imdb.com/title/tt27749701/
Don't believe the hype.
Waco the aftermath 
Vrlo dobra ruska serija
Container
Original title: Konteyner
https://www.imdb.com/title/tt14677188/?ref_=fn_al_tt_1

Container
Original title: Konteyner
https://www.imdb.com/title/tt14677188/?ref_=fn_al_tt_1

- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko uzasna gluma ove likuse sto place na pocetku serije Black Mirror, neprijatno za gledati
treba sad preci ovoga i nastaviti sa serijom bokte
Don't believe the hype.
Kako sam i mislio 6 sezona BM truba jedino ep 1 i 3 popravile utisakakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 19:09koliko uzasna gluma ove likuse sto place na pocetku serije Black Mirror, neprijatno za gledati
Arsenal All The Way !
- akisarajevo92
- Kontakt:
ja sam poceo tek danas, spomenuo je Mišak u jednom podcastu pa rekoh hajd' da vidimBarcod je napisao/la: ↑24 jun 2023, 20:00Kako sam i mislio 6 sezona BM truba jedino ep 1 i 3 popravile utisakakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 19:09koliko uzasna gluma ove likuse sto place na pocetku serije Black Mirror, neprijatno za gledati
treba sad preci ovoga i nastaviti sa serijom bokte![]()
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google [Bot], jasmin10 i 2 gosta.