Čovjek je jucee rekao na sastanku tj Trgu, nece niko odsjec granu na kojoj sjedi i zna se na koga je mislio...tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 12:42Trebaju UG i UO reci jasno da moze bilo ko samo da ne smije Azmir, a ne izmisljati i spinovati i praviti dobrice i zrtve od sebe, kada su najcrniji cigani.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Eno GROBARA Slobode na Zlači gide
-
- Kontakt:
Ima li kakvih info
Nisam optimista u pogledu izbora,ali ni da ćemo nešto saznati uskoro jer oni namjerno razvlače da se raja ohladi i onda ti nekad usred nekih drugih stvari plasiraju vijest o nekom izboru...
Kad kazu izbor ce biti u srijedu i tako ukrug
Dobit cemo predsjednika do prvog kola

Dobit cemo predsjednika do prvog kola
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
De opusteno bolan sta se nervirate.
Ja bi volio da Sloboda igra dobro, izadje par puta u evropu i mozda u sledecih 6 ili 7 godina uzme barem jedan kup ili titulu. J E D A N trofej.i ja zadovoljan.
Hoce li to uraditi Azmir ili moj otac rahmetli ne zanima me ne vezem se za covjeka vec razmisljam sta bi bilo dobro za Slobodu. Nista necemo promjeniti svakako. Tuzla je mrtav Grad.Zivi mrtvac oni sa bar malo moci rade sta hoce a mi blejimo. I tako ce i ostat dzaba se nervirate.
Ja bi volio da Sloboda igra dobro, izadje par puta u evropu i mozda u sledecih 6 ili 7 godina uzme barem jedan kup ili titulu. J E D A N trofej.i ja zadovoljan.
Hoce li to uraditi Azmir ili moj otac rahmetli ne zanima me ne vezem se za covjeka vec razmisljam sta bi bilo dobro za Slobodu. Nista necemo promjeniti svakako. Tuzla je mrtav Grad.Zivi mrtvac oni sa bar malo moci rade sta hoce a mi blejimo. I tako ce i ostat dzaba se nervirate.
- Beduin
- Kontakt:
Ti momci iz UG su dali Slobodi sto ti neces za 3 zivota. A kad vec kazes da su najcrnji cigani, da mi se javi da odemo do njih reknes im u lice ko su i sta su. Objasnis im da si ti spreman pomoci Slobodi, kako i na koji nacin. Jel' fer?tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 12:42Trebaju UG i UO reci jasno da moze bilo ko samo da ne smije Azmir, a ne izmisljati i spinovati i praviti dobrice i zrtve od sebe, kada su najcrniji cigani.
Za tvoju informaciju, ti momci su protiv Secera, ti momci su imali nevidjenih problema sa Bundoglavim i njegovim kriminalcima kad su ga rusili, ti momci su imali problema i sa Kurevicem, ti isti momci su sve dali u 5do12 i moljakali da se Azmir tad vrati (sto je i uspjelo), oni su moljakali sitne firme da makar dadnu po 1000-2000 KM u vidu sponzorstva i nisu nista trazili za sebe, pa da ne spominjem ponaosob ih (a jos ovdje i Acu prozivali, sto je prava bruka za neupucene forumase). I tako jos milion stvari bi svako od nas mogao nabrojati. Zasto su sad protiv Azmira? Zato jer znaju daleko vise od nas (vas) ovdje i plase se dejavu-a iz ranijeg perioda, imaju svoje razloge i to treba postovati, ako nista drugo.
A sta si npr. ti dao, osim spominjanja politike po forumu i nekog laznog moralisanja iza tastature? Sta si dao, de reci?
Sta sam ja dao? Nista, u poredjenju sa mnogom tim momcima. A ti momci imaju porodice, posao, svoje probleme i obaveze kao i mnogi od nas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
I ne znam otkud vam da se nedjeljom odlucuje i da ce se dans obznaniti taj info?
Danas svi uzivaju na vikendicama, kraj vode, u krugu porodice...
Danas svi uzivaju na vikendicama, kraj vode, u krugu porodice...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ko su sta su, sta su napravili svi uglavnom.znamo.i postujemo. Ono sto je svima.sokantno vjerujem, jer meni jeste, da ti ljudi izricito.kazu necemo Azmira, a sute za ove kriminalce. Jesu li oni za njih ili nisu, sto se ne izjasne ?Beduin je napisao/la: ↑18 jun 2023, 13:45Ti momci iz UG su dali Slobodi sto ti neces za 3 zivota. A kad vec kazes da su najcrnji cigani, da mi se javi da odemo do njih reknes im u lice ko su i sta su. Objasnis im da si ti spreman pomoci Slobodi, kako i na koji nacin. Jel' fer?tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 12:42Trebaju UG i UO reci jasno da moze bilo ko samo da ne smije Azmir, a ne izmisljati i spinovati i praviti dobrice i zrtve od sebe, kada su najcrniji cigani.
Za tvoju informaciju, ti momci su protiv Secera, ti momci su imali nevidjenih problema sa Bundoglavim i njegovim kriminalcima kad su ga rusili, ti momci su imali problema i sa Kurevicem, ti isti momci su sve dali u 5do12 i moljakali da se Azmir tad vrati (sto je i uspjelo), oni su moljakali sitne firme da makar dadnu po 1000-2000 KM u vidu sponzorstva i nisu nista trazili za sebe, pa da ne spominjem ponaosob ih (a jos ovdje i Acu prozivali, sto je prava bruka za neupucene forumase). I tako jos milion stvari bi svako od nas mogao nabrojati. Zasto su sad protiv Azmira? Zato jer znaju daleko vise od nas (vas) ovdje i plase se dejavu-a iz ranijeg perioda, imaju svoje razloge i to treba postovati, ako nista drugo.
A sta si npr. ti dao, osim spominjanja politike po forumu i nekog laznog moralisanja iza tastature? Sta si dao, de reci?
Sta sam ja dao? Nista, u poredjenju sa mnogom tim momcima. A ti momci imaju porodice, posao, svoje probleme i obaveze kao i mnogi od nas.
Ako je neko provalio za njih, ako je spin neka demantuju, mozda znaju vise, ako nije spin neka se izjasne, jer zbog toga ih pljuju, a i sam ne znam kako da se postavim prema UG trenutno. Neko je izjavio da su njihovi kandidati, favoriti i ljudi ih razapinju. Dok god ne demanutuju i sam sam.misljenja da je to istina i nemoguce mi je povjerovati u to.
Ako neko ne zna ko su Nurdo i Hodza, o kakvim.personama je rijec, sve se da na internetu naci, tako da ako se ispostavi tacnim da ih UG favorizuje, sve sto su do sad napravili ko da i nisu, to je dno dna da nema nize. Azmir je nebitan u toj prici
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Što ti momci nisu dosli jucer na Trg Slobode i prozvali Secera? Hajde mi to objasni, jel to ovi sto su bili jucer su budale ukljucujuci i sebe a oni pametni, oni nesto znaju sto mi ne znamo? Daju podrsku staroj upravi? Ne zele Azmira pod svaku cijenu pa taman bio i neko iz druge sredine kao npr Pestalic? Imaju koristi od Slobode? Niko nista ne oglasava se a Sulju prozivaju zbog toga sto je kao glavni krivac sto nije vise raje doslo, al nema veze mi smo bili jucer i prosli kroz centar grada i javno prozvali Secu jer imamo mudaBeduin je napisao/la: ↑18 jun 2023, 13:45Ti momci iz UG su dali Slobodi sto ti neces za 3 zivota. A kad vec kazes da su najcrnji cigani, da mi se javi da odemo do njih reknes im u lice ko su i sta su. Objasnis im da si ti spreman pomoci Slobodi, kako i na koji nacin. Jel' fer?tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 12:42Trebaju UG i UO reci jasno da moze bilo ko samo da ne smije Azmir, a ne izmisljati i spinovati i praviti dobrice i zrtve od sebe, kada su najcrniji cigani.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Jel komplet ekipa?
-
- Kontakt:
Klix, Faktor, SS, BoljaTuzla, Otisak... a čini mi se da je neki portal prenio i kako su iz kluba dobili informaciju da je skupština u nedjelju.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Aco je veliki Slobodaš, to mu niko ne spori. Ali dečko je... nije stručan recimo.
Neću da vjerujem da je iz koristi protiv Azmira.
Ali vidite jednu stvar. Ismijava plan Husića kako je nepismen, kako je to sve lista želja za djeda mraza i tako te neke gluposti. Momku neko treba reći da nam je Buljoni toliko medio u ove 4 godine a na kraju smo ispali iz lige. Isto tako mu neko treba reći da je Husić i u prvom mandatu govorio "lizi", al' koga boli ....., on je u toj lizi bio drugi. Eto mu pismeni Šećer nek mu vodi kafić a nama daj Azmira seljaka, nepismenog Podrinjca koji ispuni sve ono što ne zna staviti na papir. Biznismeni ovi, krimosi, kakve evo i sad jedva tjeramo, oni nek nauče ono što stave na papir izvesti a onda nek nam se jave za neku drugu šansu.
A za ono psovanje Jusiću mjesta gdje klanja, šta reći, imbecilno da imbecilnije ne može biti.
Opet kažem svaka čast i za akcije, i za promociju, i za milion nekih stvari al' nek se mane izbora predsjednika jer stručan nije ni približno. Evo ako mu treba neko pismen umjesto Azmira koji je nepismen, predlažem da mene imenuju za predsjednika. Anonimno naravno.
Neću da vjerujem da je iz koristi protiv Azmira.
Ali vidite jednu stvar. Ismijava plan Husića kako je nepismen, kako je to sve lista želja za djeda mraza i tako te neke gluposti. Momku neko treba reći da nam je Buljoni toliko medio u ove 4 godine a na kraju smo ispali iz lige. Isto tako mu neko treba reći da je Husić i u prvom mandatu govorio "lizi", al' koga boli ....., on je u toj lizi bio drugi. Eto mu pismeni Šećer nek mu vodi kafić a nama daj Azmira seljaka, nepismenog Podrinjca koji ispuni sve ono što ne zna staviti na papir. Biznismeni ovi, krimosi, kakve evo i sad jedva tjeramo, oni nek nauče ono što stave na papir izvesti a onda nek nam se jave za neku drugu šansu.
A za ono psovanje Jusiću mjesta gdje klanja, šta reći, imbecilno da imbecilnije ne može biti.
Opet kažem svaka čast i za akcije, i za promociju, i za milion nekih stvari al' nek se mane izbora predsjednika jer stručan nije ni približno. Evo ako mu treba neko pismen umjesto Azmira koji je nepismen, predlažem da mene imenuju za predsjednika. Anonimno naravno.
Sve si upravu i istina je to sve to znaju cak i oni manje upuceni.Beduin je napisao/la: ↑18 jun 2023, 13:45Ti momci iz UG su dali Slobodi sto ti neces za 3 zivota. A kad vec kazes da su najcrnji cigani, da mi se javi da odemo do njih reknes im u lice ko su i sta su. Objasnis im da si ti spreman pomoci Slobodi, kako i na koji nacin. Jel' fer?tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 12:42Trebaju UG i UO reci jasno da moze bilo ko samo da ne smije Azmir, a ne izmisljati i spinovati i praviti dobrice i zrtve od sebe, kada su najcrniji cigani.
Ali ako je neko dao mnogo Slobodi ne daje mu to ekskluzivno pravo na klub! Ako je neko dao mnogo Slobodi ne znaci da, iz najboljih namjera prema klubu, ne moze pogrijesiti! Mnogi iz proslog saziva skupstine su dali mnogo Slobodi, vise od nas svih, ali su isto tako i dali klub trenutnoj strukturi. Buci je dao mnogo Slobodi pa nas otjera u federalnu, itd.
Biti striktno protiv nekoga, bez da se cuje taj prijedlog, bez da se cuju ostali prijedlozi je greska! To je lose! To je pogresno taman da dolazi iz usta onih koji su osnovali klub 1919 godine!
Zasto ne da budemo za Azmira ali pod odredjenim uslovima! I postave te uslove, prijedloge da zastitimo klub ali da nas Azmir vodi trenutno? Pa to bi, cini mi se po pisanju, svi mi s foruma podrzali! Zar ne bi to bilo medju najboljim prijedlozima?
I da, i ja sam protiv i gadi mi se sto neki ovdje pisu imena ljudi i vrijedjaju a sve to anonimno!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Jel ovo neko s foruma stavio 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
LaBombonera je pričao da treba naći kuću Buljonija
Eto i faktor piše odluka danas...!
-
- Kontakt:
Nisam ja u pitanju

Mozda sam nekome bio inspiracija samo.