Valencia (ja) - Panathinaikos
Panathinaikos - Fiorentina
Samo da se zna
Moderator/ica: Padovan
ne ne nego sacekati do ponedjeljka on će odigrati, taman ima vremena.Donnie Darko je napisao/la:sta da po 3:0 upisem
I ja takodje, sad neka se @Juventus0244 i @Emir_Zenica bore za PlayOffdrH je napisao/la:Osigurao sam play-off, pobjedom u zadnjem kolu protiv Valencije, sad u play-offu je sve moguce![]()
Emiru je najteze. Mora obe utakmice pobjediti, a igraju medjusobno u zadnjem kolu, juventusu odgovara remi!Goalgetter je napisao/la:I ja takodje, sad neka se @Juventus0244 i @Emir_Zenica bore za PlayOffdrH je napisao/la:Osigurao sam play-off, pobjedom u zadnjem kolu protiv Valencije, sad u play-offu je sve moguce![]()
moze haj napraviDonnie Darko je napisao/la:juventus jesi za prijateljsku?
Ma pobjedis Fiorentinu imas 26 ja imam 27 e sad samo muhovic treba izgubiti i nema veze onda ovaj nas mec nistaEmir_ZENICA je napisao/la:auu
Pa ovo se zakuhalo do Boga![]()
Ja moram pobijediti obe utakmice,sto ce biti tesko,i vise od toga.@juventus0244 je dobar igrac,igrao sam s njim dnevno 5-6 utakmica i ravnopravni smo (malo je bolji) al sve je moguce.Ovaj sto vodi Fiorentinu,njemu dajem 200 eura i pobjeda je moja
samo je belaj @juventus0244
formacia 1-1-8 i moram ga dati
![]()
a kod njega 8-1-1
![]()
![]()
P.S Boze,ako ikako moze,da mi sudije sviraju posteno,jel trazim puno ?![]()
eu2juventus 0244 je napisao/la:moze haj napraviDonnie Darko je napisao/la:juventus jesi za prijateljsku?
stizem interDonnie Darko je napisao/la:eu2juventus 0244 je napisao/la:moze haj napraviDonnie Darko je napisao/la:juventus jesi za prijateljsku?
soba catenaccio
pass inter
Držim ti figeapocalyps je napisao/la:mogao bi ja karaonu zagorcati zivot (u vezi prvog mjesta)![]()
![]()
zadnje kolo je u pitanju...valja sudije kupovatUnforgotten je napisao/la:Držim ti figeapocalyps je napisao/la:mogao bi ja karaonu zagorcati zivot (u vezi prvog mjesta)![]()
![]()
..ouu ovo se nesto vi urotili protiv menejuventus 0244 je napisao/la:Ma pobjedis Fiorentinu imas 26 ja imam 27 e sad samo muhovic treba izgubiti i nema veze onda ovaj nas mec nista(jer iz nase grupe onda ide najbolji 6) idemo obadvojica, znači ko igra protiv muhovica igra za nas dvojicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.