Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- BenjooJutub
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Hahahaha kaže neko bolje Sasuolo ili Salernitana, ja ne vjerujem. Ajax je firma, jedan od najvećih klubova na svijetu, to se ne odbija.
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 18 jun 2023, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Prvi naš igrač u Ajaxu?
Benjo majstore
Možeš misliti kako je tek sad švedima krivo
Benjo majstore

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Najkorektniji skauting i integrisanje u reprezentaciji. Ovakva azurnost i profesionalnost se trazi od saveza.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
On i Precious Ugwu hahahahaEspiritosanto je napisao/la: ↑18 jun 2023, 19:15Prvi naš igrač u Ajaxu?
Benjo majstore![]()

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ja sretan isto ko da sam ja potpisao za Ajax. aBd ubrzo liga petice. Bravo i za Misimovica. Kad ga znamo kritikovat, treba i pohvalit kad treba 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sretno i bericetno Taha 

Nema sumnje da su ga dobro skautirali i da nisu bez razloga dali tolike pare za jednog 'anonimusa'. Sad je samo na njemu da to i na terenu pokaze, a molim Allaha da uspije u tome! Ovo je jos jedan dokaz da nasa reprezentacija zavisi od momaka iz dijaspore i da se treba bacati na glavu za svakog od njih, a Bilbije, Civice, Mesanovice, Kodre, Gojake i ostale ostaviti po strani. Svi redom: Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Dedic, Gazibegovic, Tahirovic, Demirovic i Hamulic vec sad imaju kvalitet za lige petice, a ti cekaj kad ce Varesanovic doci do tog nivoa.
Sretno Benjo, majstore!
Sretno Benjo, majstore!

Ghuraba je napisao/la: ↑18 jun 2023, 19:34Nema sumnje da su ga dobro skautirali i da nisu bez razloga dali tolike pare za jednog 'anonimusa'. Sad je samo na njemu da to i na terenu pokaze, a molim Allaha da uspije u tome! Ovo je jos jedan dokaz da nasa reprezentacija zavisi od momaka iz dijaspore i da se treba bacati na glavu za svakog od njih, a Bilbije, Civice, Mesanovice, Kodre, Gojake i ostale ostaviti po strani. Svi redom: Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Dedic, Gazibegovic, Tahirovic, Demirovic i Hamulic vec sad imaju kvalitet za lige petice, a ti cekaj kad ce Varesanovic doci do tog nivoa.
Sretno Benjo, majstore!![]()

Bio sam skeptican vezano za njega, jer je prerano pozvan u repku bez ikakvog iskustva.
Medjutim, ovaj transfer je san snova za svakog mladog igraca. Ako ce igdje uspjeti, onda ce to biti u Ajaxu. Ako tu ne uspije, onda nema nista od njega.
Medjutim, ovaj transfer je san snova za svakog mladog igraca. Ako ce igdje uspjeti, onda ce to biti u Ajaxu. Ako tu ne uspije, onda nema nista od njega.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Espiritosanto je napisao/la: ↑18 jun 2023, 19:15Prvi naš igrač u Ajaxu?
Benjo majstore![]()

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ko zna mozda im je ona utakmica protiv Islanda bila jedna od presudnih da ga dovedu, zivot je nekad vrlo cudan

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nek ga Hamula malo nauči holandski prije nego ode 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hamula mora dati 2-3 gola protiv Luxa i Skorupa da uvjeri nekog Bundesligaša da ga dovede.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 19:41Nek ga Hamula malo nauči holandski prije nego ode![]()
Njemu je plata puna.
⚜️~⚜️~⚜️
Nikad.Ghuraba je napisao/la: ↑18 jun 2023, 19:34Nema sumnje da su ga dobro skautirali i da nisu bez razloga dali tolike pare za jednog 'anonimusa'. Sad je samo na njemu da to i na terenu pokaze, a molim Allaha da uspije u tome! Ovo je jos jedan dokaz da nasa reprezentacija zavisi od momaka iz dijaspore i da se treba bacati na glavu za svakog od njih, a Bilbije, Civice, Mesanovice, Kodre, Gojake i ostale ostaviti po strani. Svi redom: Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Dedic, Gazibegovic, Tahirovic, Demirovic i Hamulic vec sad imaju kvalitet za lige petice, a ti cekaj kad ce Varesanovic doci do tog nivoa.
Sretno Benjo, majstore!![]()
Njegov maksimum je Turska, mozda neka slabija ekipa iz istocne Evrope.
Kad sam napisao za Tatara prije nekoliko godina da je zavrsio sa fudbalom kad ode iz Sarajeva, bila zesca pljuvacina

Najvise mrzim u sportu guranje na silu i preko veze, ospem se sav.
-
- Kontakt:
Tahirovic je primjer kako se mora raditi da se dobije prespektivan mlad igrac.Tako treba nastaviti dalje i svako okupljnje jednog pozivati.
Za Hamulu ce se otimati za 2-3 godine vrhunske ekipe, zapamtite to.
-
- Kontakt:
Ovaj ima 9 pasoša ne zna se ni čiji je,bio je i Ibrababoedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 19:39Espiritosanto je napisao/la: ↑18 jun 2023, 19:15Prvi naš igrač u Ajaxu?
Benjo majstore![]()
Možeš misliti kako je tek sad švedima krivo![]()
![]()

I Mostarske kiše kao da su stale
To ti je sistem, skolovanje od malih nogu. Ponasanje, ishrana, pristup utakmicama, disciplina, hrabrost, mentalitet koji zeli rezultat. Pogledaj klince iz nase lige, nakon utakmice ide instagram i provod. Ne zna da hoda kako treba, ali on je vec zvijezda. Glume neke mangupe.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 19:48Tahirovic je primjer kako se mora raditi da se dobije prespektivan mlad igrac.Tako treba nastaviti dalje i svako okupljnje jednog pozivati.
Zato samo dijaspora napravi rezultat na medjunarodnoj sceni. Malo je onih iz nase lige koji se probiju.
Sve klinci, Hamula, Taha, Deda, Anel, Hadzuka, i ocekujem od malog Leona isto iskorak.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ali za 2 godine od 3. Švedske lige preko Rome do Ajaxa za cifru pribliznu 10 miliona, aferim još jednom 

Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 7 gostiju.