Mi smo svima musterija a posebno Seju Brajlovicu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma spaho se svaku utakmicu barem deset puta propisno obruka
Znaju kako ce i sta ceAmarinho je napisao/la: ↑18 jun 2023, 20:23Evo uz duzno postovanje, osim ova 3 igraca u sredini (Modric, Brozovic, Kovacic) ovaj Hrvatski sastav za finale nista nije posebno i poprilicno u pet deka. Rekao bih cak da je Anel Jaap Stam za ova njihova stopera i Dzeko je Dzeko za Kramarica..
al opet ce parirat Spancima.
Zato što im fali Gvardiol.Amarinho je napisao/la: ↑18 jun 2023, 20:23Evo uz duzno postovanje, osim ova 3 igraca u sredini (Modric, Brozovic, Kovacic) ovaj Hrvatski sastav za finale nista nije posebno i poprilicno u pet deka. Rekao bih cak da je Anel Jaap Stam za ova njihova stopera i Dzeko je Dzeko za Kramarica..
Osim 3 igrača koji vjerovatno čine najbolji vezni red na svijetu? Po kvalitetu, iskustvu i uigranosti. Plus Perišić, koji je blizu svetske klase.Amarinho je napisao/la: ↑18 jun 2023, 20:23Evo uz duzno postovanje, osim ova 3 igraca u sredini (Modric, Brozovic, Kovacic) ovaj Hrvatski sastav za finale nista nije posebno i poprilicno u pet deka. Rekao bih cak da je Anel Jaap Stam za ova njihova stopera i Dzeko je Dzeko za Kramarica..
Sigurno. Mada mislim da bi im i Džeko igrao u prvoj.Raonffa je napisao/la: ↑18 jun 2023, 20:48Smiješno je porediti nas sa Hrvatima po kvaliteti, ali baš smiješno.
Dedić i Anel su jedina dva naša igrača koja bi mogla prismrditi njihovoj prvoj postavi, plus Kolašinac i Džeko (zbog imena) u nekoj široj rotaciji. Većina ostalih naših igrača ne bi mogli ući ni na onaj rezervni spisak Hrvata.
Pa prvo jer je vezni red najvažniji dio terena, a drugo jer imaju osam ili devet igrača jačih od nas u prvih 11. Njima je najniži nivo lige petice uz izuzetak golmana i Ivanušeca, nama Saničanin (ne) igra za Partizan.Amarinho je napisao/la: ↑18 jun 2023, 20:52Ma fali Gvardiol ok, bolji su 20x normalno, samo kazem kvalitetom osim sredina terena to na papiru ne izgleda nista bolje nego kod nas ali na terenu ce bit bolje. Pitanje je zasto?
Zasto ne mozemo mi igrat eto nek je u pola kao Hrvati?
Sredina terena jeste brutalna ali i oni kad igraju za Hrvatsku su se znali nosat sa mnogo boljim (recimo mozda najbolja sredina u historij fudbala Xavi, Iniesta, Busquets).
Zasto nasi ne mogu protiv anonimusa nekih sa Kipra, iz Armenije, Slovacke itd?
To su imena.Amarinho je napisao/la: ↑18 jun 2023, 20:52Ma fali Gvardiol ok, bolji su 20x normalno, samo kazem kvalitetom osim sredina terena to na papiru ne izgleda nista bolje nego kod nas ali na terenu ce bit bolje. Pitanje je zasto?
Sredina terena jeste brutalna ali i oni kad igraju za Hrvatsku su se znali nosat sa mnogo boljim (recimo mozda najbolja sredina u historij fudbala Xavi, Iniesta, Busquets).
Svi ovi Dinamovi su igrači za lige petice.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑18 jun 2023, 20:59Pa prvo jer je vezni red najvažniji dio terena, a drugo jer imaju osam ili devet igrača jačih od nas u prvih 11. Njima je najniži nivo lige petice uz izuzetak golmana i Ivanušeca, nama Saničanin (ne) igra za Partizan.Amarinho je napisao/la: ↑18 jun 2023, 20:52Ma fali Gvardiol ok, bolji su 20x normalno, samo kazem kvalitetom osim sredina terena to na papiru ne izgleda nista bolje nego kod nas ali na terenu ce bit bolje. Pitanje je zasto?
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, hurem, kakarut, KrajinaKing i 29 gostiju.