4 pozicije može pokriti. Centralni, lijevi vezni, lijevo krilo i desetka.fks74 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 20:55Nije ni on desetka, krilni igrač.keli je napisao/la: ↑18 jun 2023, 20:42Ma stavit gulija na 10ku pa nakon prve tekme cvilit kako mu je neprirodna pozicija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2023, 20:39
Čuj nepotreban. Ko će nam desetku igrati? Da neće možda Šahinović?
Doduše, da je trener normalan, ne bi ni igrali sa desetkom, ali to je druga problematika![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gulaš je prije svega second striker, pa onda krilo.
Jradi je odličan ako je suditi prema highlightsu, nadam se da će doći.
Ne vidim potrebu za Kevinom, lik je špic, a može i desno krilo odigrati. Desno imamo Kyeremeha i Ikića( ako računamo Gulasha već kao posuđenog ). Jedino ako ne planiraju Ikića otpisati, a da Kevina dovedu pa da po potrebi igra nekad desno krilo, a nekad špica.
Jradi je odličan ako je suditi prema highlightsu, nadam se da će doći.
Ne vidim potrebu za Kevinom, lik je špic, a može i desno krilo odigrati. Desno imamo Kyeremeha i Ikića( ako računamo Gulasha već kao posuđenog ). Jedino ako ne planiraju Ikića otpisati, a da Kevina dovedu pa da po potrebi igra nekad desno krilo, a nekad špica.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Da hice ovaj kolumbijac doci,dimenzija vise za sva nasa krila.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
————-———Oliveira
Zilkić——-——Jradi(?)————-Viveros(?)
——-Vrančić(?
)—Zeljković
Duraković—Soldo—Besim—Beganović
—-———————-Delač
Ekipa beton, a sa klupe čuješ:” Go Kevin, go”, “Oliveira yes yes yes”
——-Vrančić(?

—-———————-Delač
Ekipa beton, a sa klupe čuješ:” Go Kevin, go”, “Oliveira yes yes yes”

Ma stipu ti video klipove...
Nista ja njima ne vjerujem.
Izgleda da Baselaga nije za nas, voli cini mi se da carini loptu ,novi Suljic
To ja po preporuci mog brata @Ado-hz, koji doslovno kaze, najbolje preventivno popljuvati da se kasnije ne razocaramo
A neka i ovaj igrac, ako dodje, zna sta da ocekuje ,lakse ce se adaptirati
Halali brate Ado, morao sam

Nista ja njima ne vjerujem.
Izgleda da Baselaga nije za nas, voli cini mi se da carini loptu ,novi Suljic

To ja po preporuci mog brata @Ado-hz, koji doslovno kaze, najbolje preventivno popljuvati da se kasnije ne razocaramo

A neka i ovaj igrac, ako dodje, zna sta da ocekuje ,lakse ce se adaptirati

Halali brate Ado, morao sam

Sad kad te napadnu što radiš protiv trenera i klubaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2023, 21:16————-———Oliveira
——-Vrančić(?)—Zeljković
—-———————-Delač
Ekipa beton, a sa klupe čuješ:” Go Kevin, go”, “Oliveira yes yes yes”:crazy:

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Mirvic kad nas napusti i kad spadnemo na grane zeljke, prica ce se vidis mirvic nas zavalio trosio tudje pare bla bla bla..
Nijednog investitora nismo podrzali ni nakoni nacin..
A koliko drzava i ostali investitora po BIH ima najbolje pokazuje to da zelju evo vec 10 godina niko nece da pogura sa 200-300 k€ a kamoli da udje u klub i da ulaze 10 tine miliona maraka..
Svaki klub u bh bi popusio **** mirvicu javno na BHTV HAYATU FACE bbc cnn
Al namahe oroblem fening problem lezba problem punac problem ayla
NIKO U ZATVOR NIJE OTISAO NIKO NIJE NI NA SUDU BIO
SRAMORA JE DA IMAMO 2000 clanski to nije samo sramota nas navijaca vec biznismena po SARAJEVO gradu kad se nije nijedna firma biznismen pojavio da kupi 15000 clanski ili 5000 godisnji ulaznica za sjever to sramota grada koji ima ekonomiju ko citav entit srbski koji ima 700 k ljudi
Nijednog investitora nismo podrzali ni nakoni nacin..
A koliko drzava i ostali investitora po BIH ima najbolje pokazuje to da zelju evo vec 10 godina niko nece da pogura sa 200-300 k€ a kamoli da udje u klub i da ulaze 10 tine miliona maraka..
Svaki klub u bh bi popusio **** mirvicu javno na BHTV HAYATU FACE bbc cnn
Al namahe oroblem fening problem lezba problem punac problem ayla
NIKO U ZATVOR NIJE OTISAO NIKO NIJE NI NA SUDU BIO
SRAMORA JE DA IMAMO 2000 clanski to nije samo sramota nas navijaca vec biznismena po SARAJEVO gradu kad se nije nijedna firma biznismen pojavio da kupi 15000 clanski ili 5000 godisnji ulaznica za sjever to sramota grada koji ima ekonomiju ko citav entit srbski koji ima 700 k ljudi
Mulalic ce biti prodan u Belgiju za 200k eura, ovaj koji dan, dogovoreno je sve.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
-
- Kontakt:
Jradi će u Bh ligi bit jedan od najboljih igrača lige. Tehnika i za HNL na iznadprosječnoj razini (ukucaj samo Hajduk-Osijek 3:2 i uoči asistenciju za gol Jaira), zna razigrat i asistirat, ima donekle i obrambeno odgovornu igru. Veći dio sezone 2018/19 i 2019/20 je bija starter, a u sezoni 2019/20 je ima i dobar učinak iako nije igra na svojoj poziciji... Šta je Jameson spomenija, koristite ga na 10ci.
Bomba igrac za vas i vašu ligu ako dođe .
Zna se zaigra ali fizika ,tehnika ,udarac ...na visokoj razini ako se koristi na poluspici a ne na krilu ili osmici sta ga se forsiralo u Hajduku.
Hajdukov forum o Jradiju.loš ka i večina stranaca u nas zadnjih godin. ima koja iznimka. furešti bi tribali bit duplo bolji od domačeg da bi igra a ovi nije bija.
neko znanje momak ima a za bosnu bi triba bit dobar moga bi van poslužit. ali ne da domačen momku uzima misto. nemate nikog od vaše dice?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ide dedoKako saznaju ****, spomenuti Soldo bi mogao dobiti državljanstvo Bosne i Hercegovine.
Prema našim saznanjima, Vinkov djed je iz BiH, tačnije iz Posušja, što bi trebalo otvoriti put za dobivanje bosanskohercegovačkog državljanstva.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
Jradi bi bio perverzija, hajde ayla presjeci nemoj ni zvat ismira nije covjek spavo od bebe
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako će zaista u Belgiju, odabirom super. Međutim, cifra od 200.000€ je mizerna. Momak je vrh talenat. Ovako, gubiš U21 igrača kojih ionako nemaš puno, i ostaješ desno na Beganoviću samo. Loša odluka ako je tačna 

Rasprodaše sve U-21 igrače, da neće Vico ukinuti to pravilo.
Malo, ali je sigurno izrazio zelju da ide.TarpiTarpi je napisao/la: ↑18 jun 2023, 21:44Baš malo, pa za Kurdića si uzeo tolike pare a i U21 bi mogao biti ozbiljan problem za nas![]()
Jos jedna informacija, mozda neko nesto vise zna, vecina igraca iz kadetske selekcije je poslana kucama i receno im da se na njih ne racuna u juniorima, cudno mi to malo, vecina njih su bili standardni u kadetima, i ulozilo se dosta u njih, i sad nista.
1946!!!
1946!!!
Sad sam pricao covjekom, tako mi rece za Mulalica i ovo za akademiju. Koji je klub u Belgiji, to ne znam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2023, 21:47Ako će zaista u Belgiju, odabirom super. Međutim, cifra od 200.000€ je mizerna. Momak je vrh talenat. Ovako, gubiš U21 igrača kojih ionako nemaš puno, i ostaješ desno na Beganoviću samo. Loša odluka ako je tačna![]()
1946!!!
1946!!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hvala svakako što si podijelio infoEdberg23 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 21:56Sad sam pricao covjekom, tako mi rece za Mulalica i ovo za akademiju. Koji je klub u Belgiji, to ne znam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2023, 21:47Ako će zaista u Belgiju, odabirom super. Međutim, cifra od 200.000€ je mizerna. Momak je vrh talenat. Ovako, gubiš U21 igrača kojih ionako nemaš puno, i ostaješ desno na Beganoviću samo. Loša odluka ako je tačna![]()

Ako je stvarno tako, sve snage preusmjeriti u dovođenje Krdžalića. Moliti Andya na koljenima da nam ga dovede. Nek dobije šta hoće, jer smo u opasnim **** u vezi U21 pravila odlaskom Enedina.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jradi, letargija, motivacija izostala. Takav je u Hajduka bio zadnju sezonu. Kvaliteta ima, posebno u smislu kreativnost, egzekucija manje - više.
U21 pravilo bi se trebalo smanjiti na 1, a 6 stranaca u zapisnik. Tako sada stvari stoje. Još se ne znaju ni svi klubovi Premijer lige, fali taj jedan iz RS, Krupa nije dobila licencu, kao ni Zvijezda, Leotar vrlo lako bi mogao ostati
.. Umjesto da su do sada i parovi izvučeni., propozicije usvojene.
U21 pravilo bi se trebalo smanjiti na 1, a 6 stranaca u zapisnik. Tako sada stvari stoje. Još se ne znaju ni svi klubovi Premijer lige, fali taj jedan iz RS, Krupa nije dobila licencu, kao ni Zvijezda, Leotar vrlo lako bi mogao ostati

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Smanjeno je već na 1.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jun 2023, 22:02Jradi, letargija, motivacija izostala. Takav je u Hajduka bio zadnju sezonu. Kvaliteta ima, posebno u smislu kreativnost, egzekucija manje - više.
U21 pravilo bi se trebalo smanjiti na 1, a 6 stranaca u zapisnik. Tako sada stvari stoje. Još se ne znaju ni svi klubovi Premijer lige, fali taj jedan iz RS, Krupa nije dobila licencu, kao ni Zvijezda, Leotar vrlo lako bi mogao ostati.. Umjesto da su do sada i parovi izvučeni., propozicije usvojene.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kako bi nam samo legao Cimirot,Ayla ti si na potezu 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, ErosViverosViv, gh0stHZ, johntravolta123, Pantelija i 92 gosta.