Koliko je ovaj igrac meni drag. Volio bih da nam se vrati.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Jel taj 1 mora igrati cijelu utakmicu?MortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2023, 22:06Smanjeno je već na 1.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jun 2023, 22:02Jradi, letargija, motivacija izostala. Takav je u Hajduka bio zadnju sezonu. Kvaliteta ima, posebno u smislu kreativnost, egzekucija manje - više.
U21 pravilo bi se trebalo smanjiti na 1, a 6 stranaca u zapisnik. Tako sada stvari stoje. Još se ne znaju ni svi klubovi Premijer lige, fali taj jedan iz RS, Krupa nije dobila licencu, kao ni Zvijezda, Leotar vrlo lako bi mogao ostati.. Umjesto da su do sada i parovi izvučeni., propozicije usvojene.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zvanično ? Nisam upratio. Svakako ni propozicije za novu sezonu nisu izašle.MortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2023, 22:06Smanjeno je već na 1.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jun 2023, 22:02Jradi, letargija, motivacija izostala. Takav je u Hajduka bio zadnju sezonu. Kvaliteta ima, posebno u smislu kreativnost, egzekucija manje - više.
U21 pravilo bi se trebalo smanjiti na 1, a 6 stranaca u zapisnik. Tako sada stvari stoje. Još se ne znaju ni svi klubovi Premijer lige, fali taj jedan iz RS, Krupa nije dobila licencu, kao ni Zvijezda, Leotar vrlo lako bi mogao ostati.. Umjesto da su do sada i parovi izvučeni., propozicije usvojene.
Vrlo vjerovatno, jedan U21 igrač će morati biti na terenu tokom svih 90 minuta.Amcho1 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 22:21Jel taj 1 mora igrati cijelu utakmicu?MortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2023, 22:06Smanjeno je već na 1.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jun 2023, 22:02Jradi, letargija, motivacija izostala. Takav je u Hajduka bio zadnju sezonu. Kvaliteta ima, posebno u smislu kreativnost, egzekucija manje - više.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Za Mulalica ako ga hoce moraju i naknadu platiti,vjerovatno ce staviti i procente. Dobra liga i prilika za razvoj Mulalica,ne vjerujem samo da ce ga dati za te pare.
Ja mislim da se pravilo odnosi na to da uvijek u toku utakmice jedan u21 igrac mora biti na terenu, pa tako npr trener moze u 60. minuti zamijeniti jednog u21 igraca za drugog u21. Uglavno bitno je uvijek na terenu u svakoj minuti imati minimalnog jednog u21 igraca, ne mora taj jedan igrati 90 minuta, valjda sam dobro shvatio 

90!
- ElCartel11
- Kontakt:
Bolje Mulalica prodati u ligi kao Belgijska za 200.000 i nabiti procent iduce prodaje barem na 20%, nego u recimo Tursku ligu za 500.000 sa istim procentom. Jer belgijski klubovi mahom prodavaju igrace za 5-6mil€ i vise.
Ako se dokaze naravno.
Ako se dokaze naravno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Znaci ne smije prije 60 minute mijenjati ovog U-21 ?Cora1946 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 22:52Ja mislim da se pravilo odnosi na to da uvijek u toku utakmice jedan u21 igrac mora biti na terenu, pa tako npr trener moze u 60. minuti zamijeniti jednog u21 igraca za drugog u21. Uglavno bitno je uvijek na terenu u svakoj minuti imati minimalnog jednog u21 igraca, ne mora taj jedan igrati 90 minuta, valjda sam dobro shvatio![]()

Dobro si shvatioCora1946 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 22:52Ja mislim da se pravilo odnosi na to da uvijek u toku utakmice jedan u21 igrac mora biti na terenu, pa tako npr trener moze u 60. minuti zamijeniti jednog u21 igraca za drugog u21. Uglavno bitno je uvijek na terenu u svakoj minuti imati minimalnog jednog u21 igraca, ne mora taj jedan igrati 90 minuta, valjda sam dobro shvatio![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ovaj Viveros je završen, 99% naš igrač. Poziciju golmana smo također riješili.
Traži se još desetka pa vidjet ćemo hoće li iskopati koga...
A ko nam je igrac za U21 pravilo zna li se sta?ajdohordas je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:00Ovaj Viveros je završen, 99% naš igrač. Poziciju golmana smo također riješili.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mene najviše muči šta ćemo sa U21 pravilom. Ostalo je zaista bez nekih problema i nećemo se nigdje krpiti.ajdohordas je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:00Ovaj Viveros je završen, 99% naš igrač. Poziciju golmana smo također riješili.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Cak i da se povrijedi mora trpit do 60Vanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 22:57Znaci ne smije prije 60 minute mijenjati ovog U-21 ?Cora1946 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 22:52Ja mislim da se pravilo odnosi na to da uvijek u toku utakmice jedan u21 igrac mora biti na terenu, pa tako npr trener moze u 60. minuti zamijeniti jednog u21 igraca za drugog u21. Uglavno bitno je uvijek na terenu u svakoj minuti imati minimalnog jednog u21 igraca, ne mora taj jedan igrati 90 minuta, valjda sam dobro shvatio![]()
![]()
![]()
![]()

90!
Iskopava Ayla ovog Bazelagu, on bi mogao na desetku, e sad je li nabila zuljeve na rukama za dalje iskopavanje, to cemo vidjetiajdohordas je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:00Ovaj Viveros je završen, 99% naš igrač. Poziciju golmana smo također riješili.

-
- Kontakt:
Za Viverosa si me obradovao,nadam se da sam u pravu da je paklen igrac. Pratio sam i citao malo vise o jemu,mislim da ce bit odli an. Sad da vidimo jos odlazaka iz naseg tima,zateg ut malo odbranu. Nadam se da je Anicic barem malo uhvatio formu,ako nije treba ga se rijestiti,isto vazi i za Avramovskog.nokee je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:04A ko nam je igrac za U21 pravilo zna li se sta?ajdohordas je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:00Ovaj Viveros je završen, 99% naš igrač. Poziciju golmana smo također riješili.
E fala vi, ovo nisam bio skonto, znaci 60' je presudna za tekmuCora1946 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:05Cak i da se povrijedi mora trpit do 60Vanja8 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 22:57Znaci ne smije prije 60 minute mijenjati ovog U-21 ?Cora1946 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 22:52Ja mislim da se pravilo odnosi na to da uvijek u toku utakmice jedan u21 igrac mora biti na terenu, pa tako npr trener moze u 60. minuti zamijeniti jednog u21 igraca za drugog u21. Uglavno bitno je uvijek na terenu u svakoj minuti imati minimalnog jednog u21 igraca, ne mora taj jedan igrati 90 minuta, valjda sam dobro shvatio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Vjerojatno Šahinović ili Čelik će to pokriti, a problem je što ostajemo na jednom RB, ili konataju Ikića tu gurnuti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:05Mene najviše muči šta ćemo sa U21 pravilom. Ostalo je zaista bez nekih problema i nećemo se nigdje krpiti.ajdohordas je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:00Ovaj Viveros je završen, 99% naš igrač. Poziciju golmana smo također riješili.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ni slucajnoH8Z7 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:13Vjerojatno Šahinović ili Čelik će to pokriti, a problem je što ostajemo na jednom RB, ili konataju Ikića tu gurnuti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:05Mene najviše muči šta ćemo sa U21 pravilom. Ostalo je zaista bez nekih problema i nećemo se nigdje krpiti.ajdohordas je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:00Ovaj Viveros je završen, 99% naš igrač. Poziciju golmana smo također riješili.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Teško da će to Šahinović pokriti kad dovodiš Delača.H8Z7 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:13Vjerojatno Šahinović ili Čelik će to pokriti, a problem je što ostajemo na jednom RB, ili konataju Ikića tu gurnuti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:05Mene najviše muči šta ćemo sa U21 pravilom. Ostalo je zaista bez nekih problema i nećemo se nigdje krpiti.ajdohordas je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:00Ovaj Viveros je završen, 99% naš igrač. Poziciju golmana smo također riješili.
Čelik je već realna opcija za utakmice gdje je pritisak manji, ali ne mislim da će odjednom biti ustaljen u prvih 11.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
2 gola dao za sad.
Ne znam namjere uprave i SŠ, ovo je moja pretpostavka. Ne znam dokle je došao Ališah sa oporavkom možda i njega kontaju. Stvarno su nas zbunili potencijalnim odlaskom Mulalića. Ima još par momaka a ko će biti ne zna se, možda dovedu i onog iz Slobode ko zna.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:19Teško da će to Šahinović pokriti kad dovodiš Delača.H8Z7 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:13Vjerojatno Šahinović ili Čelik će to pokriti, a problem je što ostajemo na jednom RB, ili konataju Ikića tu gurnuti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:05
Mene najviše muči šta ćemo sa U21 pravilom. Ostalo je zaista bez nekih problema i nećemo se nigdje krpiti.
Čelik je već realna opcija za utakmice gdje je pritisak manji, ali ne mislim da će odjednom biti ustaljen u prvih 11.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Dave, ErosViverosViv, Evander, juka55, muhamedhulk, Napapijri, Turo i 54 gosta.