FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kod Bayine uprave nema logike. Flicku nisu htjeli dovesti nikoga koga je tražio. Kaže hoću Desta, e kaže ne može Dest ali može Sarr, bolji je od Desta trust me bro. Ne može Perišić. Sad Tuchelu, kaže ne može nijedna šestica od tih koje tražiš, ali može Ambrabat, vjeruj mi tebra i bolji je. Samo su Naggiju doveli sve što je tražio, i asistente, psihologe, trenere golmana, video zid mu pravili, pušili mu ispod stola, a za šta?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Šta će mu šestica kad ima najbolju na svijetu po Flicku koji će repku dotući svojim znanjem, njemu dovoditi pojačanja pa taj još gura u repki Gotzea i Cana da pokaže kako ih trebalo dovesti u Bayern...
Otkad su trajno postavili Kimmicha u vezu, na bok su doveli Pavarda (35 milja,) Sarra (8,) besplatno Mazraouia kao i privremeno Cancela te razmišljaju o kupovini Walkera što dovoljno govori koliko su zadovoljni tom pozicijom, još tu imaju i Stanišića te su razmišljali o legendama kao što su Djed Spence, Sergino Dest te Tariq Lamptey, znači cifra na kraju bi mogla biti oko 100 milja da bi se možda napokon riješila pozicija.
U vezi su prvo propustili Rodrija, kasnije Tchouamenija i Camavingu, ali su doveli Nianzoua besplatno, Rocu (9 milja,) Sabitzera (15,) Gravenbercha (18) i Laimera besplatno i gdje su trenutno, opet nigdje, treba još bar jedno 100-150 milja da bi možda riješili vezu
Koliko muke jer povlađuju i ispunjavaju sve želje jednom igraču i kojem se sad već otvoreno smiju zbog kornera i ostalog.
Otkad su trajno postavili Kimmicha u vezu, na bok su doveli Pavarda (35 milja,) Sarra (8,) besplatno Mazraouia kao i privremeno Cancela te razmišljaju o kupovini Walkera što dovoljno govori koliko su zadovoljni tom pozicijom, još tu imaju i Stanišića te su razmišljali o legendama kao što su Djed Spence, Sergino Dest te Tariq Lamptey, znači cifra na kraju bi mogla biti oko 100 milja da bi se možda napokon riješila pozicija.
U vezi su prvo propustili Rodrija, kasnije Tchouamenija i Camavingu, ali su doveli Nianzoua besplatno, Rocu (9 milja,) Sabitzera (15,) Gravenbercha (18) i Laimera besplatno i gdje su trenutno, opet nigdje, treba još bar jedno 100-150 milja da bi možda riješili vezu

Koliko muke jer povlađuju i ispunjavaju sve želje jednom igraču i kojem se sad već otvoreno smiju zbog kornera i ostalog.
-
- Kontakt:
Kakve veze ima Kimmich s tim što su oni dovodili i dovode polovnjake u vezni red, koji su trebali igrati do njega, ali su jednostavno nedorasli. Eto sad ga Tuchel planira staviti da igra osmicu pa nisam vidio da se nešto buni. Uprava je kriva što ciganči, misle proći će jeftinije a na kraju ih ispadne 5 puta skuplje. Ne kaže se džaba jeftino je najskuplje. Slažem se sa tobom da Gravenbercha treba prodati, eto sada je došao i Laimer, a doći će još jedan veznjak, i samo će propadati na klupi.
-
- Kontakt:
Izgleda nam dolazi novi Massimo Oddo, samo što je ovaj Englez
Ima veze jer mu titaju jaja i postavljaju ga tamo gdje želi igrati, a već dvije pozicije na kojima je igrao su sad nerješene i iziskuju velika ulaganja (ne znam zašto ne vjeruju Mazraouiu,) dovodili su polovnjake za klupu jer su mislili da je vezni red Kimmich Goretzka to, sad nakon što im dali velike ugovore su u problemima jer su vidjeli da to nije to i da se Goretzke ne mogu riješiti a Kimmicha miču naprijed i naravno da se ne buni kad mu to odgovara, sljedeće sezone igra napadača.
U međuvremenu su nabrojana velika imena koje su htjeli dovesti (posebno Rodri i Camavinga) otišla i sad su se sjetili da bi mogli kupiti nekog jakog veznog, ali kao kod napadača, njih baš nema i ili nisu na prodaju, koštaju previše il ine žele doći jer znaju da će grijati klupu...
Najgore što neki poput Gravenbercha nisu dobili ni priliku.
U međuvremenu su nabrojana velika imena koje su htjeli dovesti (posebno Rodri i Camavinga) otišla i sad su se sjetili da bi mogli kupiti nekog jakog veznog, ali kao kod napadača, njih baš nema i ili nisu na prodaju, koštaju previše il ine žele doći jer znaju da će grijati klupu...
Najgore što neki poput Gravenbercha nisu dobili ni priliku.
-
- Kontakt:
I koja je svrha dovoditi 33-godišnjeg Walkera? Pojma ovi nemaju šta rade.
Ovo je u TOP3 najgluplja posta otkad postoji ova tema, cestitke.
Ne znam koji ce qrac Bayernu CEO, sportski direktor, trener ista kad Kimmich ima najveci uticaj, zna Bayo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Što onda traže novu šesticu kad je on najbolja šestica na svijetu? Zašto ga miču naprijed? U čemu je štos?
Bayern je opet pod pritiskom jer Kima nišane drugi i mora davati više od njih i nema vremena čekati Hernandeza...
Kako ćeš ga prodati na silu ili napraviti pritisak, on je ovdje glavni jer može birati...ledar je napisao/la: ↑18 jun 2023, 15:26Logika je sljedeća:
Ako sad potpišete Kima onda ste prisiljeni prodavat Hernandeza pošto-poto i Psg vas može ucjenjivat i recimo nudit 25 milki umjesto 50, jer ulazi u zadnju godinu ugovora i na toj poziciji ste već dovoljno ekipirani. Znači, treba prije prodat Hernandeza pa tek onda uzet Kima. Napoliju se isto žuri prodat Kima jer je u sličnoj poziciji ko i vi, jedino se Psg-u ne žuri nigdje.
Trebalo bi stoga nekako požurit Psg da prvi pokrene kupovinu pa da se onda zatvori lanac. Njega je najbolje pritiskat indirektno preko igrača. Od igrača se traži produljenje, on kaže da ima dogovoreno sa Psg-om, ok, daje mu se rok od 15 dana da odabere ili produljenje ili prelazak. Ako želi umjesto vaših 16 milki dobit 20 francuskih onda nek požuri Psg da u tom roku pošalje ponudu. Vi ste u svakom trenutku korektni, na stolu je ili produljenje ili odlazak, samo nema odugovlačenja, želite razbistrit situaciju i imat pripreme sa definiranom defanzivom.
Bayern je opet pod pritiskom jer Kima nišane drugi i mora davati više od njih i nema vremena čekati Hernandeza...
jeko KIM da nije ovaj Funaki sto je doso kod nas iz napolijaBayo je napisao/la: ↑18 jun 2023, 17:47Što onda traže novu šesticu kad je on najbolja šestica na svijetu? Zašto ga miču naprijed? U čemu je štos?
Kako ćeš ga prodati na silu ili napraviti pritisak, on je ovdje glavni jer može birati...ledar je napisao/la: ↑18 jun 2023, 15:26Logika je sljedeća:
Ako sad potpišete Kima onda ste prisiljeni prodavat Hernandeza pošto-poto i Psg vas može ucjenjivat i recimo nudit 25 milki umjesto 50, jer ulazi u zadnju godinu ugovora i na toj poziciji ste već dovoljno ekipirani. Znači, treba prije prodat Hernandeza pa tek onda uzet Kima. Napoliju se isto žuri prodat Kima jer je u sličnoj poziciji ko i vi, jedino se Psg-u ne žuri nigdje.
Trebalo bi stoga nekako požurit Psg da prvi pokrene kupovinu pa da se onda zatvori lanac. Njega je najbolje pritiskat indirektno preko igrača. Od igrača se traži produljenje, on kaže da ima dogovoreno sa Psg-om, ok, daje mu se rok od 15 dana da odabere ili produljenje ili prelazak. Ako želi umjesto vaših 16 milki dobit 20 francuskih onda nek požuri Psg da u tom roku pošalje ponudu. Vi ste u svakom trenutku korektni, na stolu je ili produljenje ili odlazak, samo nema odugovlačenja, želite razbistrit situaciju i imat pripreme sa definiranom defanzivom.

Pravda za Tyson Furya
pa dobro nama su pare iznad svega ,prosla su vremena kad si igrace kalibra javi martineza,robbena ,riberya mogao dovessti za 20,30 miliona modernih,nasi su toga vec odavno svijesni toga,i sve mi se cini da ce novac biti na prvom mjestu kod ,a moci ce se samo dovesti igrac samo u onoj cjeni koji nasi objektivno procjene da se moze dati ,bez obzira na kvalitetu poten.igraca , jer trziste postavlja uslove hoces neces ,i opet moze i nemora znaciti da ce taj igrac biti igrac razlike kao onomad robery,javi martinez,sve ce se svesti na cistu srecu ako ubodemo i krene igraca dobro jeste,ako ne mjenjat ce se i tako u krug.Nalazimo se na ozbiljnoj prekretnici .farinelli123 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 19:06E moj Jupe.....dobar igrac, onako kao Esijen recimo sto je bio, taj nivo, mozda losiji za pola koplja. E sad, ne pratim Fiorentinu, pa ne znam jesu li njegova izdanja na prvenstvu bila pojacana cinjenicom da je igrao za svoju reprezentaciju, ili je on stvarno welt klasse.
Uzgred ide li kim na bavarsku kiflu? Nesto se ne secam tog dodatka pecivu.
A Pau Torres nije los, jedina mana mu je sto voli da radi fintu suta i da zalama u vlastitom sesnaestercu i na polovici svojoj.
Mene samo cudi ,nas omladinski pogon,sjecam se birvaktile prije jedno 7,8 godina ,mozda vise nisam siguran,kad su nase poglavice pompezno najavljivalje ,veliki projekat na ovom polju ,izgradnju velikog trenaznosn sustava ,pracen najmodernijom infrastrukturom,kadrovima,i da je buducnost bayerna u proizvodnji vlastitih igraca.
Sta bi od te velike price ja se nesto plaho ne sjecam,jos od vremena pocetka igranja T.Milera,Badstubera,hojbjerga ..da smo izbacili iz vlastte skole igrace slicnog kalibra ,sve neki poluproizvodi neobradjeni ,nedovrseni.Tezak vakat za ovaj veliki klub ,tata Enes ,i Roleks stari vukovi sa wall streeta su se vratili,ali sve mi se nesto cini da su oni svoje najbolje dali bajernu ,okolnosti su druge ,drugo vrijeme,i dosta toga nije provodivo u ovo vrijeme sto su ovi vukovi za kratko vrijeme nekada bez problema zavrsavali.Godine su tu,dosli neki novi momci u svijet nogometa druga prica drugo sve .
.
Pravda za Tyson Furya
Nema ništa na silu, ali ako se pregovara radi se s jedne strane pritisak na igrača da regulira svoj status, a s druge Psg nikad nije siguran da se igrač na kraju možda i ne dogovori s vama.
Što se tiče čekanja, tu je ista priča i za Hernandeza i za Kima, jedina garancija su dogovoreni "uvjeti", ako se pojavi neki klub koji ponudi bolje "uvjete" naravno da se priča mijenja.
Skup im Cancelo, moze jeftinija varijanta Walker.
Nema veze sto ima 33 godine.
U Stanisica ocigledno nemaju povjerenja.
Ona nesreca Sarr, gladi jaja i uzima milione.
Toliko bacenih para niz vjetar.
Nema veze sto ima 33 godine.
U Stanisica ocigledno nemaju povjerenja.
Ona nesreca Sarr, gladi jaja i uzima milione.
Toliko bacenih para niz vjetar.
Slažem se sa Jupom, Uliju i KHR svaka čast i hvala na svemu, ali i mene je strah kako će se snaći u ovom vaktu, jer je to nešto skroz drugačije čak i u odnosu na 5 godina ranije, a da ne govorim kakva je razlika u odnosu na 10 godina ranije. Nadati se najboljem, šta je tu je.
Havertz će izgleda potpisati za Arsenal, ništa protiv njega ali ne vjerujem da nam treba takav igrač, pa možda je i bolje. Radije bih nešto Tela gledao u napadu. Što se tiće Walkera, bojim se da bi nakon prelaska u Bayern naglo mogao grohnut. Ima 33 godine, nek par utakmica odigra loše, nek se povrijedi, odmah je to gotovo. Nadam se da Tuchel zna šta radi, ali previše je zagrizao za EPL igrače, kao da je igranje u EPL nekakav uslov da nam igrač bude interesantan.
Havertz će izgleda potpisati za Arsenal, ništa protiv njega ali ne vjerujem da nam treba takav igrač, pa možda je i bolje. Radije bih nešto Tela gledao u napadu. Što se tiće Walkera, bojim se da bi nakon prelaska u Bayern naglo mogao grohnut. Ima 33 godine, nek par utakmica odigra loše, nek se povrijedi, odmah je to gotovo. Nadam se da Tuchel zna šta radi, ali previše je zagrizao za EPL igrače, kao da je igranje u EPL nekakav uslov da nam igrač bude interesantan.
- farinelli123
- Kontakt:
Bolje kupiti Wirtza sledeće nego Havertza ove.
A Walker nepotreban. Nadam se da ga ne planiraju za startera (ako dođe). Osim ako nije neka fora kao hoćemo Walkera, pa nam daju Cancela za 35 miliona.
Nešto je mirno, sve neki transferčići. Dobro, Kim eto. Ali nije ni on Rio Ferdinand. Tek treba da se dokaže. Odgovorna mu je pozicija.
A Walker nepotreban. Nadam se da ga ne planiraju za startera (ako dođe). Osim ako nije neka fora kao hoćemo Walkera, pa nam daju Cancela za 35 miliona.
Nešto je mirno, sve neki transferčići. Dobro, Kim eto. Ali nije ni on Rio Ferdinand. Tek treba da se dokaže. Odgovorna mu je pozicija.
•
- bavaracmujo
- Kontakt:
Prije par godina dok sam nekad u slobodno vrijeme gledo city i bukvalno divio se ovom dvojcu na bekovima, za mene licno strasan dvojac walker i canselo a sad jedan igro a drugi se povezuje za bajom po meni to su odlicni transferi bez puno rizika.Lewy21 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:55Slažem se sa Jupom, Uliju i KHR svaka čast i hvala na svemu, ali i mene je strah kako će se snaći u ovom vaktu, jer je to nešto skroz drugačije čak i u odnosu na 5 godina ranije, a da ne govorim kakva je razlika u odnosu na 10 godina ranije. Nadati se najboljem, šta je tu je.
Ono sto je najbitnije od svega po meni licno jeste to da su se vratili tvorci kreatori ovoga Bayerna i po meni sad tek nema zime za eekipu, nema tu vise nekih pouzdanih informacija u novinama nego su samo naglabanja kao sto ce biti i sa transferima radi se u tisini.
Nama pored napadaca i tog stopera i ne treba nista posebno sto je skupo i napumpano od novinara tipa harvetz tipa ova riza tako da stara garda u vrhu samo malo da se namjesti u sedlu i mislim da jasrmo u dobrom pravcu, kod njih sigurno nece biti ucjena od igraca pa jednom balaku nisu popustali a jos svabo bio a ne nekom dejvisu ili hernandezu.
Imamo dobre igrace cak vrhunske i to samo treba dobro ustimat a dali je tuhel za to sposoban vrijeme ce pokazat.
Mislim definitivno da je u klubu i problem sa trenutnim rosterom sto je sve u ofanzivnom djelu popunjeno,i prodaja igraca i ne postoji,i to sigurno koci i dolaske.
Jer eventualnom kupovinom odredjenih igraca klub gubi na snazi u pregovorima o prodaji tih visak igraca.
Od Sabitzera,Pavarda,Manea,Hernadeza.
Jednostavno dovodjenjem igraca na te pozicije bices prinudjen prodati igrace ispod cjene jer u suprotnom bukvalno ce biti da ce kao i Sarr sjediti na klupi godinu i otici bez obestecenja,plus realno ogromne plate koje primaju.Od Manea pa nadalje.
A plate igracima koji nece igrati au ogromno opterecenje za budzet.
Mane ako imalos odnos sa ostalim igracima,plata 20+ mil nikako nije dobro za klub,Hernandez isto 15 mil,ako ostane do kraja sezone plata igracu se daje a nece igrati posebno ako dodje Kim.
Da ne govorim o Ganabryu i Saneu.
Pa tu je Musiala,Muller,Gravenbach koji realno bolje igra na ofanzivnijim pozicijama.
Coman.
Jednostavno mislim da pokusavaju Tuchelu izaci u susret napraviti tim po njegovim zeljama ali u isto vrijeme i rasteretiti ovaj platni spisak a neide Lako realno.
Ja koliko vidim ni za Sabitzera ni Manea nema interesanata.
Ganabry i Sane svakako ostaju sigurno.
Goretzka isto jer ko ce mu dati platu 18-19 mil.
Tako da smo u poziciji koja nike nimalo laka .
A mi nismo City ili Celzi pa da potrosis 200-300 miliona pa opet tako naredne sezone.
Ja vjerujem da ce i ako se potrosi mnogo to biti za narednih 5-6 pa i 10 godina kao u slucaju roben ribery i ostatak dolazaka tih godina.
Cak se ozbiljno prica o Fulkrugu kao prelaznom rjesenju dok se ne nadje napadac koji bi bio tu kao Lewa.
I ja bih prije to uzeo nego bacio 100 mil na muanija ili vlahovica.
Mada mislim da je Vlahovic taj jer vec odavno je stalo sve sa pricom o njemu ali isto tako i o drugim klubovima i vlahovicu,a to se vec znalo desiti da jednoatavno i drugi znaju da je dogovoreno i jednoatavno se okrenu drugim metama.
Samo ne Havertz jer ako bi on dosao mislim da bi tu bio kraj prici oko Wirtza jer bukvalno igraju iste pozicije i samim tim bi Wirtz vjerovatno zavrsio u Realu ili Barci
Jer eventualnom kupovinom odredjenih igraca klub gubi na snazi u pregovorima o prodaji tih visak igraca.
Od Sabitzera,Pavarda,Manea,Hernadeza.
Jednostavno dovodjenjem igraca na te pozicije bices prinudjen prodati igrace ispod cjene jer u suprotnom bukvalno ce biti da ce kao i Sarr sjediti na klupi godinu i otici bez obestecenja,plus realno ogromne plate koje primaju.Od Manea pa nadalje.
A plate igracima koji nece igrati au ogromno opterecenje za budzet.
Mane ako imalos odnos sa ostalim igracima,plata 20+ mil nikako nije dobro za klub,Hernandez isto 15 mil,ako ostane do kraja sezone plata igracu se daje a nece igrati posebno ako dodje Kim.
Da ne govorim o Ganabryu i Saneu.
Pa tu je Musiala,Muller,Gravenbach koji realno bolje igra na ofanzivnijim pozicijama.
Coman.
Jednostavno mislim da pokusavaju Tuchelu izaci u susret napraviti tim po njegovim zeljama ali u isto vrijeme i rasteretiti ovaj platni spisak a neide Lako realno.
Ja koliko vidim ni za Sabitzera ni Manea nema interesanata.
Ganabry i Sane svakako ostaju sigurno.
Goretzka isto jer ko ce mu dati platu 18-19 mil.
Tako da smo u poziciji koja nike nimalo laka .
A mi nismo City ili Celzi pa da potrosis 200-300 miliona pa opet tako naredne sezone.
Ja vjerujem da ce i ako se potrosi mnogo to biti za narednih 5-6 pa i 10 godina kao u slucaju roben ribery i ostatak dolazaka tih godina.
Cak se ozbiljno prica o Fulkrugu kao prelaznom rjesenju dok se ne nadje napadac koji bi bio tu kao Lewa.
I ja bih prije to uzeo nego bacio 100 mil na muanija ili vlahovica.
Mada mislim da je Vlahovic taj jer vec odavno je stalo sve sa pricom o njemu ali isto tako i o drugim klubovima i vlahovicu,a to se vec znalo desiti da jednoatavno i drugi znaju da je dogovoreno i jednoatavno se okrenu drugim metama.
Samo ne Havertz jer ako bi on dosao mislim da bi tu bio kraj prici oko Wirtza jer bukvalno igraju iste pozicije i samim tim bi Wirtz vjerovatno zavrsio u Realu ili Barci
Jel' realno da će za Walkera dati 20-30 mil a ima lik 33 godine.Tačno nisu normalni.Vidim sad postoji opcija da produži sa Cityem amin.
Arsenal nas je spasio Rice i Havertza očekujem da i City učini isto.

Arsenal nas je spasio Rice i Havertza očekujem da i City učini isto.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Izgleda da Tuheljko traži čvrste igrače, igrače sa mentalitetom (Rice, Walker) i to je u principu dobar stav jer ste tu najviše podbacili, ali opet je stvar cijene i koristi. Npr. Walker bi imao smisla ako dođe za male pare, za 20+ milki baš i ne. Ako ćemo pošteno vi imate sasvim solidno popunjenu momčad: u vezi Kimmich, Goretzka, Laimer, Gravenberch..., u napadu zašto ne Tel (prošle sezone dao je 5 golova u nikakvoj minutaži), Choupo, za nuždu Gnabry... na desnom boku Mazraoui, Stanišić (igrao je sasvim dobro pod Nagelsmannom)... itd. Treba samo zamijenit odlaske u stoperskoj liniji, a tu je evo Kim u pripremi.
Meni se čini da je glavni problem u pristupu i mentalitetu, imate previše svilenih igrača (Musiala, Sane, Mazraoui,...), a još k tome je drugi dio sezone nakon svjetskog dosta igrača bilo van forme, i sa pravim pripremama bi se oni mogli vratiti na očekivani nivo. Sad kad je procepio, City je glavni favorit CL idućih godina pa bi tu trebalo spustit očekivanja.
Meni se čini da je glavni problem u pristupu i mentalitetu, imate previše svilenih igrača (Musiala, Sane, Mazraoui,...), a još k tome je drugi dio sezone nakon svjetskog dosta igrača bilo van forme, i sa pravim pripremama bi se oni mogli vratiti na očekivani nivo. Sad kad je procepio, City je glavni favorit CL idućih godina pa bi tu trebalo spustit očekivanja.
Sta fali Walkeru, lik je jos uvijek strasan RB. U prosloj sezoni sa 33 god. bio najbrzi igrac naftaske lige.
U LP ugasio Viniciusa ko da ne postoji. Moze biti odlican mentor za Mazru a ako i dodje bice tu za 1-2 god. i to je to.
Eto od Walkera svakako ništa, što se tiće kvalitete među najboljim desnim bekovima na svijetu sigurno, ali strah me bilo da više neće to biti to kad dođe u Bayern. Cancela su trebali otkupiti po mom mišljenju, sve i ako se nije mogla dogovoriti neka manja cijena nije mu 100 miliona otkupna pa da kažeš previše je. Za igrača njegovog kvaliteta, koji na to može i pokriti više pozicija, vrijedi iskeširati. Šta je tu je, nećemo ni jednog ni drugog gledati u Bayernu na kraju.bavaracmujo je napisao/la: ↑19 jun 2023, 08:45Prije par godina dok sam nekad u slobodno vrijeme gledo city i bukvalno divio se ovom dvojcu na bekovima, za mene licno strasan dvojac walker i canselo a sad jedan igro a drugi se povezuje za bajom po meni to su odlicni transferi bez puno rizika.
Ono sto je najbitnije od svega po meni licno jeste to da su se vratili tvorci kreatori ovoga Bayerna i po meni sad tek nema zime za eekipu, nema tu vise nekih pouzdanih informacija u novinama nego su samo naglabanja kao sto ce biti i sa transferima radi se u tisini.
Nama pored napadaca i tog stopera i ne treba nista posebno sto je skupo i napumpano od novinara tipa harvetz tipa ova riza tako da stara garda u vrhu samo malo da se namjesti u sedlu i mislim da jasrmo u dobrom pravcu, kod njih sigurno nece biti ucjena od igraca pa jednom balaku nisu popustali a jos svabo bio a ne nekom dejvisu ili hernandezu.
Imamo dobre igrace cak vrhunske i to samo treba dobro ustimat a dali je tuhel za to sposoban vrijeme ce pokazat.
Ma naravno meni je u jednu ruku i drago bilo vidjeti Ulija i Karla da su i zvanično u klubu, možemo se nadati da će zajedno sa Tuchelom odraditi ovaj transfer rok kako treba. Nama svakako i ne treba previše pojačanja, pojačati odbranu čisto da se nadoknadi odlazak Hernandeza i Pavarda, dovesti nekog napadača ali davati priliku i Telu jer je dokazao da zna i da može. Spominjao sam da bi možda Laimer mogao biti taj zadnji vezni, vidjet ćemo šta će na kraju odlučiti za tu poziciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.