FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nude Azi da izjednači ponudu anonimnih privrednika ako hoće u klub
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pronalaze nacin da Azmir ne bude.
Ponuda je ponuda ali gdje je garancija? Moze svako svasta ponuditi i lupati cifre, a kada preuzme klub samo izvuci pare. Ukratko smijesni su.
Ponuda je ponuda ali gdje je garancija? Moze svako svasta ponuditi i lupati cifre, a kada preuzme klub samo izvuci pare. Ukratko smijesni su.
Pa jedino je Azmir iznio plan i Pavic javno, ostali nisu niti ima bilo sta, ovi svjesno ponudili milion a kao sto kazes jedno je reci a drugo su mogucnosti i sad kao trazili bi da i Azmir isto daje na osnovu toga, ma smijesni su nema statuzlak1987 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 20:11Pronalaze nacin da Azmir ne bude.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Odakle vam sad ta priča da nude Azmiru da izjednači ponudu tih anonimaca kad su u saopštenju prije 3 dana nakon sastanka sa tim privrednicima/anonimusima napisali, citiram: "Ovim putem možemo potvrditi da je nakon ponude Husića, današnji predloženi plan za sada najkonkretnija ponuda."Dakle, iz ovoga se može zaključiti da je Aza u prednosti i mislim da ta priča ne pije vodu.

To je bilo prije tri dana a sad je druga prica, cim ga zovu zele ponovo da pricaju a sta ako se Azmir ne pojavi sad u Srijedu? Sta cemo onda, onda ce oni reci nije htio doci a npr covjek imao obaveza, ma joj pocinjem da sumnjam u sve ovomontolivo18 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 20:31Odakle vam sad ta priča da nude Azmiru da izjednači ponudu tih anonimaca kad su u saopštenju prije 3 dana nakon sastanka sa tim privrednicima/anonimusima napisali, citiram: "Ovim putem možemo potvrditi da je nakon ponude Husića, današnji predloženi plan za sada najkonkretnija ponuda."Dakle, iz ovoga se može zaključiti da je Aza u prednosti i mislim da ta priča ne pije vodu.![]()
-
- Kontakt:
Avion sa fudbalerima Bosne i Hercegovine sletio je danas iz Lisabona u Sarajevo oko 18.20 sati, što je dva sata kasnije nego što je planirano.
Objektiv fotoreportera Faktora na sarajevskom aerodromu zabilježio je Irfana Durića, potpredsjednika FSBiH, članove Izvršnog odbora Azmira Husića, Midheta Sarajčića, Muhidina Raščića, Žarku Laketu...
Već je postalo tradicionalno da čelnici bh. fudbala s A reprezentacijom BiH obilaze evropske destinacije.
Mozda bi se danas i završilo, al nije Aze bilo, tek je sad predvece sletio u Sarajevo sa utakmice.

Objektiv fotoreportera Faktora na sarajevskom aerodromu zabilježio je Irfana Durića, potpredsjednika FSBiH, članove Izvršnog odbora Azmira Husića, Midheta Sarajčića, Muhidina Raščića, Žarku Laketu...
Već je postalo tradicionalno da čelnici bh. fudbala s A reprezentacijom BiH obilaze evropske destinacije.
Mozda bi se danas i završilo, al nije Aze bilo, tek je sad predvece sletio u Sarajevo sa utakmice.

- Beduin
- Kontakt:
Ko je isforsirao natkrivanje Zapada? Just askin'Madal je napisao/la: ↑18 jun 2023, 18:27A jbg nije tacno da njihova nista ne znaci, iako nemaju pravo glasa kao ni mi ali eto praviti cemo se da ne znaci nista.slatina87 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 18:17Ima utjecaja ali nema vrijednosti. Znači taman da su i oni i Fukare za istog čovjeka ne vrijedi im ništa jer nemaju nikog svog u Skupštini. Da oni imaju pravo glasa , razumio bih ovaj pritisak. Salihović je ostao u klubu kao doktor za što je kompetentan i taj potez pozdravljam![]()
Samo kompetentnost a ne ljubav prema klubu! Ako cemo prema ljubavi i zaslugama daj navijacima i skupstinu i UO i strucni stab a daj nam i da igramo! Pa ajmo romanitcno u kantonalnu!
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
UG ako se ne varam?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pa to mu je najmanji problwm. Kaze hocu dajem i vise i preuzima klub, a boli ga racku, moze i slagati, svejedno se ovi vise i ne pitaju. Eh sad jedino ako se ne radi o ponudi kuoovine njihovih fotelja.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Odavdje je neko ideju dobio.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑13 jun 2023, 00:36Nisam to napisao, jedno vrijeme sam pisao tekstove za jednog manje poznatog stand up komičara balkanskog, nemogu ime objavit takav je dogovor bio.
A nije ni bitno.
Dobar sam i u pisanju šala i doskočica pa mi evo jedna zape za oko.
Taj vaš Šećerbegović.
Možete na protestima, ili grafit negdje koristit foru
ŠEĆERU OBEĆAO SI PUNO,
DOBILI SMO SAMO DIJABETES.
![]()
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
10 godina se znamo ljudi ovdje, niko da se mene sjeti za taj pp .....tuga .
Dokle cemo mi ovako.
Dokle cemo mi ovako.

- Beduin
- Kontakt:
Jesil u Tz? Ajd kafa. Povedi i ove koje znas, Beduina da upoznaju.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
1. Grad se nije podijelio u dva tabora jer da bi grad bio podijeljen trebalo bi biti 50% za jedno, 50% za drugo. Ovako su svi za jedno, a 20 ljudi za drugo.
2. Opet kroz redove prozivanje Husica "koja nije u proteklim godinama radila sve na njenom gasenju i sportskom porazu".
Vrijeme je da se ostavi ego po strani jer je i treca opcija vjerovatno neko dugogodisnje mrcvenje po Federalnoj. Vrijeme je i da se prestane prozivati covjek kojeg je u mandatu sabotirao ko je stigao.
2. Opet kroz redove prozivanje Husica "koja nije u proteklim godinama radila sve na njenom gasenju i sportskom porazu".
Vrijeme je da se ostavi ego po strani jer je i treca opcija vjerovatno neko dugogodisnje mrcvenje po Federalnoj. Vrijeme je i da se prestane prozivati covjek kojeg je u mandatu sabotirao ko je stigao.
Ma ovo Udruzenje je davno izgubilo kompas il se samo prave budale, cuj grad se podijelio u dva dijelatuzlak1987 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 09:401. Grad se nije podijelio u dva tabora jer da bi grad bio podijeljen trebalo bi biti 50% za jedno, 50% za drugo. Ovako su svi za jedno, a 20 ljudi za drugo.

Ne postoje 2 tabora! Koji je to onaj prvi, za Peštalića?
Ko je ta treća opcija, mozda sam i ja za nju? Ili je onako neka imaginarna treca opcija?

Ko je ta treća opcija, mozda sam i ja za nju? Ili je onako neka imaginarna treca opcija?
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Koliko je Uprava bilo poslije Azmira i ti samo upucujes da se on proziva?tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 09:401. Grad se nije podijelio u dva tabora jer da bi grad bio podijeljen trebalo bi biti 50% za jedno, 50% za drugo. Ovako su svi za jedno, a 20 ljudi za drugo.
Ili i sam priznajes da je Azmir radio gasenju Slobode?
Opustite se malo i ne trazite u svemu negativno. Bice to sve na kraju relativno dobro, vidicemo dugorocno kako ce ispasti.
Nema nista ni od Pestalica tako da i njega bezveze spominjete vise. Ostavite pare sastrane za sezonsku.
075 ❤
075 ❤
Stvar je da u svakom momentu moramo birati najbolju opciju. Ja sam bio za Azmira jer je najbolja opcija. Bio sam i za Senada jer je klub bio u teskoj situaciji i vjerovatno niko nije htio u Slobodu. Nisam ga vrijedjao, zvao bundoglavim i sl. i kad se ne slazem s njim.Beduin je napisao/la: ↑19 jun 2023, 10:05Koliko je Uprava bilo poslije Azmira i ti samo upucujes da se on proziva?
Opustite se malo i ne trazite u svemu negativno. Bice to sve na kraju relativno dobro, vidicemo dugorocno kako ce ispasti.
Nema nista ni od Pestalica tako da i njega bezveze spominjete vise. Ostavite pare sastrane za sezonsku.
Bio sam i za ove jer poslije Koze niko nije htio u klub i realno su preuzeli Slobodu kad smo bili u izrazito teskoj situaciji.
Navoditi greske Azmira nije nista revolucionarno i ko greske navodi nek ne misli da je nesto pametniji od drugih! Ali cini se da je trenutno on najbolja opcija! Cak sta vise, on je vrlo solidna opcija! Bolje da se energija usmjerila u pravljenje sistema gdje bi se sprijecile njegove eventualne greske.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa jeste nas derao ali treba malo to gledati i iz njegovog ugla. Treba detektovati glavnog krivca, a to je bio bivsi gradonacelnik. Sve je to moglo biti dosta ljepse na kraju.Beduin je napisao/la: ↑19 jun 2023, 10:05Koliko je Uprava bilo poslije Azmira i ti samo upucujes da se on proziva?tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 09:401. Grad se nije podijelio u dva tabora jer da bi grad bio podijeljen trebalo bi biti 50% za jedno, 50% za drugo. Ovako su svi za jedno, a 20 ljudi za drugo.
Moze se sada fino sjesti i raditi zdravo, zato je vrijeme da zaborave i ne budu djeca.
Isto tako da novi gradonacelnik okrene plocu. Moze govoriti da se ne pita ali pita se opet, u Tuzli je gradonacelnik alfa i omega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.