..jesil uradio ono u local disk c-u ?! ..ono u notepadu ?!neyzikreyzi je napisao/la:Ljudi molim vas pomagajte sve sam uradio sta treba ali mi nece online pes6 nesto mi se pojavi da nisam prijavljen direktno na internet i nesto 5739 i 5730 pomagajte molim vas!!?.
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
-
bavarian_bk
- Kontakt:
HAHAHHAmuhovic je napisao/la:..jesil uradio ono u local disk c-u ?! ..ono u notepadu ?!neyzikreyzi je napisao/la:Ljudi molim vas pomagajte sve sam uradio sta treba ali mi nece online pes6 nesto mi se pojavi da nisam prijavljen direktno na internet i nesto 5739 i 5730 pomagajte molim vas!!?.
- Goalgetter
- Kontakt:
Trebas uci na postavke Routera ili Modema i onda dodas novi Port sa imenom npr. Pes6, uneses broj Routera/Modema i upises broj Porta 5739 ili 5730 (Zavisi koji ti trazi), i rijesen problem.neyzikreyzi je napisao/la:Ma jesam ali neće daj ako znate šta je pomagajte !!
bavarian_bk je napisao/la:HAHAHHAmuhovic je napisao/la:..jesil uradio ono u local disk c-u ?! ..ono u notepadu ?!neyzikreyzi je napisao/la:Ljudi molim vas pomagajte sve sam uradio sta treba ali mi nece online pes6 nesto mi se pojavi da nisam prijavljen direktno na internet i nesto 5739 i 5730 pomagajte molim vas!!?.A mislio si ispast' pametan
Pazi samo smajlija na kraju "
"
Amare , amare
dobio sam ga 7-4 haha koja utakmicaUnforgotten je napisao/la:Držim ti figeapocalyps je napisao/la:mogao bi ja karaonu zagorcati zivot (u vezi prvog mjesta)![]()
![]()
odoh slike postaviti
BHF Bosanska Krajina!
Pazi se ti samo mogao bi Platini saznati za ovomuhovic je napisao/la:..ouu ovo se nesto vi urotili protiv menejuventus 0244 je napisao/la:Ma pobjedis Fiorentinu imas 26 ja imam 27 e sad samo muhovic treba izgubiti i nema veze onda ovaj nas mec nista(jer iz nase grupe onda ide najbolji 6) idemo obadvojica, znači ko igra protiv muhovica igra za nas dvojicu
![]()
..kako bi vam sve nade pale u vodu kad bih dobio kivia,tj. Olympiacos
...a i kivi je odavno obezbjedio play-off,i ja mislim da nemoze mrdnut sa 4,5 mjesta,tako da sa nekom lovom u dzepu kivia,ja bih mogao lahko pobjediti u tom mecu
![]()
![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Goalgetter
- Kontakt:
Osjecam da je neko odrijesio kesu sa Eurima za Kivija .. Sumjnivo je ovo meni nesto 
..kakav Platini,danas na kafi nije smio pisnutjuventus 0244 je napisao/la: Pazi se ti samo mogao bi Platini saznati za ovo. Sad će sve oči biti uprte u kivi-a, jer on rješava sudbinu najboljeg 6 "ni kriv ni dužan"
- Unforgotten
- Kontakt:
Znači sve je na velikom derbiju koji se igra sutraapocalyps je napisao/la:dobio sam ga 7-4 haha koja utakmicaUnforgotten je napisao/la:Držim ti figeapocalyps je napisao/la:mogao bi ja karaonu zagorcati zivot (u vezi prvog mjesta)![]()
![]()
odoh slike postaviti
Pozivam sve da prisustvuju velikom spektaklu koji će se održati ne znam ni ja kad
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Donnie Darko
- Kontakt:
porez na potplacivanje je 50%
te pare idu u humanitarne svrhe, za mene.
muhovic je napisao/la:..kakav Platini,danas na kafi nije smio pisnutjuventus 0244 je napisao/la: Pazi se ti samo mogao bi Platini saznati za ovo. Sad će sve oči biti uprte u kivi-a, jer on rješava sudbinu najboljeg 6 "ni kriv ni dužan"
![]()
![]()
Znas ti za koga je Platini igrao
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
..nezz ni ja tacno kad je ..uglavnom znam da je na kladionicama taj par odavno blokiran,tako da je i meni cak sumnjivojuventus 0244 je napisao/la: Znas ti za koga je Platini igrao![]()
. Kad planirate ti i kivi odigrati to, ima li livestream ili je tekma zatvorena za javnost
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sutra u 10 h ujutro
Po mogucnosti , uzivo na SportKlub Bosna , Roma - Dortmund , bitka za 1. mjesto 2. lige 
- Goalgetter
- Kontakt:
Cuo sam da je par vec blokiran, jer je sumnjivi kineski mafijas uplatio 2.000.000 dolara, na prelaz iz 2 u 1bavarian_bk je napisao/la:Sutra u 10 h ujutroPo mogucnosti , uzivo na SportKlub Bosna , Roma - Dortmund , bitka za 1. mjesto 2. lige
- Unforgotten
- Kontakt:
Evo sad sam primio oficijalnu potvrdu iz FIFA-e da će se utakmica odigrati sutra u 10 h ujutro. Svi koji se odluče da ne prate ovaj duel imaće za čim da žalebavarian_bk je napisao/la:Sutra u 10 h ujutroPo mogucnosti , uzivo na SportKlub Bosna , Roma - Dortmund , bitka za 1. mjesto 2. lige
sto karaon nije igrao na svom profilu protiv mene nego na nekom irfanlal. Mislim ima li to kakve veze?
BHF Bosanska Krajina!
- Unforgotten
- Kontakt:
Na tom profilu uvijek igra, a i da ti se zahvalim na pobjediapocalyps je napisao/la:sto karaon nije igrao na svom profilu protiv mene nego na nekom irfanlal. Mislim ima li to kakve veze?
Ako neznas uci na router, bolje ti je da nista nediras, poremetices pa neces moci na internet.neyzikreyzi je napisao/la:A kako da uđem na ruter molim vas pomozite mi ajd!Samo jos to??
Inace ukucaj u address bar u browser 192.168.100.1 ili 192.168.0.1 zavisi koji ti je router. Ali dobro pazi da nesto neporemetis!
Ma nista, ove sezone sam se kasno ukljucio u ligu. Odmah da vam najavim, iduca liga je moja.Unforgotten je napisao/la:Na tom profilu uvijek igra, a i da ti se zahvalim na pobjediapocalyps je napisao/la:sto karaon nije igrao na svom profilu protiv mene nego na nekom irfanlal. Mislim ima li to kakve veze?
BHF Bosanska Krajina!
Goalgetter je napisao/la:Osjecam da je neko odrijesio kesu sa Eurima za Kivija .. Sumjnivo je ovo meni nesto
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.