Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DamirT
Kontakt:

Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.

Post Postao/la DamirT » 19 jun 2023, 15:00

Finn je napisao/la:
19 jun 2023, 14:57
Jel istina da je Hadzibegic rekao da Tahirovic nece moci igrati zbog zutih?

Jel moguce da jedan selektor ne poznaje pravila natjecanja?
Sta ocekujes od selektora koji nije znao ni da igramo kvalifikacije za EP, vec mislio da igramo za SP. Senilni debil
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 19 jun 2023, 15:09

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
19 jun 2023, 13:40
Sheyi je napisao/la:
19 jun 2023, 13:38
Ne mogu da vjerujem da su novinari ti koji su prvi nas spopali s pricom kako Tahirovic ne moze igrati i onda nas ti isti breakinziraju s vijestima kako su oni saznali da Tahirovic moze igrati. :bih:
Razlog tome je što levatski selektor nema blage veze šta se dešava.

A novinari su lijeni, ne žele čitati pravilnik i odraditi minimum istraživanja prije nego izbace članak.
Prestanite "content creatore" zvati novinarima. To je nova branša koja se izrodila sa usponom internet medija. Oni su obični fizikalci, pisci, ili content creatori, kako bi se popularno nazvalo u IT svijetu. Mizerno plaćeni ljudi,koji nemaju ni volje a ni želje da provjeravaju čak ni osnovne stvari.
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 19 jun 2023, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 19 jun 2023, 15:12

DamirT je napisao/la:
19 jun 2023, 14:51
denimen99 je napisao/la:
19 jun 2023, 14:46
Sinoć utakmica 120 minuta, niko pao nije fizički, prije toga utakmica za treće mjesto, ljudi 3 dana ranije igrali polufinala, 5 golova, niko pao fizički nije.

I onda dođe Hadžibegić i kaže morao je 5 izmjena uraditi jer su mu igrači tražili izmjenu. Očito je da se Faruka tu ništa ne pita, očito je da zadnjih 10-15 dana koliko su skupa uopšte nisu trenirali, jer nemam drugo objašnjenje za pad forme. Dakle ne pričam o kvaliteti igrača, nego o pristupu igri za reprezentaciju. Kod nas je to još uvijek zajebancije i pita kod nene u Kalesiji i dokle je god tako, ne dajem nam šanse za odlazak na EURO.

I niko me ubijediti ne može da pravi razlog što se išlo u petak u Lisabon je taj što je Vico imao krštenje u četvrtak.

Totalno amaterski u pristupu treningu, ogranizaciji odlaska na gostovanje, organizaciji povratka. Tu smo gdje jesmo i još dugo ćemo da budemo, nažalost.
Njihov sav trening se vodi na sutanje lopte, malo seve na treningu i rekreacijsko trcanje u grupi. Vidilo se protiv Portugala da igraci veze s taktikom nemaju.

Uzmi loptu, daj Anelu nek povuce do njihove polovine, dodaj na krilo i izgubimo loptu. Tako ukrug
Ne može se kondicija vraćati u reprezentaciji. Oni koji su trkački vrhunski u klubovima bili su i protiv Portugala. Pjanić da je trenirao od dolaska na pripreme sa najboljim svjetskim ekspertima, ne bi ništa pokazao u tom segmentu. Cimirot, Dedić, općenito ovi mlađi, mogli su dvije utakmice bez problema odigrati.

Postoji razlog što je Pjanić u Emiratima, što je Ronaldo u Saudijskoj Arabiji itd.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 jun 2023, 15:13

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
19 jun 2023, 14:53
Prvo poluvrijeme je baceno u vodu jer se igralo sa Stevanovicem kao spic. Stevanovic je po meni korektno odigrao, igra ledjima je bila iznenadjujuce dobra, uspijevao primiti lopte i odigrati pas igracu do sebe. Pokrivao je dosta terena i zatvarao igrace Portugala.

Problem je sto nismo imali nikog u zadnjoj trecini koji je mogao povuci loptu i osutati prema golu.

Drugo poluvrijeme je raspad bio jer mijenjas formaciju protiv vrhunske reprezentacije.

Protiv Lux-a ista postavka, s tim da ce po desnoj strani neko morati pomoci Dedicu a u napadu igrati sa Dzekom i Hamulicem.
Vrhunac neznanja.
Dodaj pogrešne i zakasnjele izmjene i to je to.

Najveći neznalica koji nas je vodio ali neće nas koštati plasmana na EP, ako Bog da. Vjerujem u ovu generaciju.

Iz "druge" ruke sam čuo da je Petev Guardiola za ovoga...i generalno najbolji selektor koji nas je vodio uz Ćiru. I to ce potvrditi svi reprezentativci koji su surađivali s obojicom a i vise selektora.

Sto se tice novinara, većina su totalno nepismeni, neki nesto pismeniji.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 19 jun 2023, 15:13

Pjaniću da je stalo do repke, a znamo da nije, maksimalno bi se posvetio fizičkoj spremi u slučaju odlaska na Euro.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 19 jun 2023, 15:19

denimen99 je napisao/la:
Sinoć utakmica 120 minuta, niko pao nije fizički, prije toga utakmica za treće mjesto, ljudi 3 dana ranije igrali polufinala, 5 golova, niko pao fizički nije.

I onda dođe Hadžibegić i kaže morao je 5 izmjena uraditi jer su mu igrači tražili izmjenu. Očito je da se Faruka tu ništa ne pita, očito je da zadnjih 10-15 dana koliko su skupa uopšte nisu trenirali, jer nemam drugo objašnjenje za pad forme. Dakle ne pričam o kvaliteti igrača, nego o pristupu igri za reprezentaciju. Kod nas je to još uvijek zajebancije i pita kod nene u Kalesiji i dokle je god tako, ne dajem nam šanse za odlazak na EURO.

I niko me ubijediti ne može da pravi razlog što se išlo u petak u Lisabon je taj što je Vico imao krštenje u četvrtak.

Totalno amaterski u pristupu treningu, ogranizaciji odlaska na gostovanje, organizaciji povratka. Tu smo gdje jesmo i još dugo ćemo da budemo, nažalost.
Aha dobro si sve naveo, najludje mi je kako nam stalno igraci fasuju povredu DOK SU U KAMPU :D ne dodju sa povredom ali bude ono "Tahirovic je osjetio XXX, ide na snimanje sutra" "Kolasinac rovit, pregledat ce ga Dr. Karabeg" itd.

Ili ono "danas ce igraci laksem intenzitetom trenirat, ide dorucak pa laksi footing" (footing = setnja na Vrelu Bosne)

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 19 jun 2023, 15:22

Dr Karabeg jedino zna dijagnosticirati potrebu silikona

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 19 jun 2023, 15:44

denimen99 je napisao/la:

Ne mozes ti fizicku spremu igraca popraviti za 10 dana, za to ti je potreban kontinuitet igara na visokom nivou kroz cijelu sezonu. Normalno da ce jedan Kovacic, Modric i Brozovic moci trcati ako treba i 120 minuta, jer igraju u klubovima gdje trebas biti zvijer od igraca, inace te mijenjaju kao na traci. Nece sigurno Cimirot u Belgiji igrati na visokom nivou pa da ima dobru kondiciju kad to liga na zahtjeva, isto kao i Amir u Turskoj. Pjanic je tek posebna prica, taj se prestao ozbiljno baviti fudbalom jos u Besiktas kad je otisao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 19 jun 2023, 15:59

19vendetta87 je napisao/la:
19 jun 2023, 15:44
denimen99 je napisao/la:

Ne mozes ti fizicku spremu igraca popraviti za 10 dana, za to ti je potreban kontinuitet igara na visokom nivou kroz cijelu sezonu. Normalno da ce jedan Kovacic, Modric i Brozovic moci trcati ako treba i 120 minuta, jer igraju u klubovima gdje trebas biti zvijer od igraca, inace te mijenjaju kao na traci. Nece sigurno Cimirot u Belgiji igrati na visokom nivou pa da ima dobru kondiciju kad to liga na zahtjeva, isto kao i Amir u Turskoj. Pjanic je tek posebna prica, taj se prestao ozbiljno baviti fudbalom jos u Besiktas kad je otisao

Samo su Dijasporci i Srbi ostali na terenu, nasi Bošnjački ljenguzi jos varili Brajlovicevu janjetinu. Svedjani je nisu jeli, rekli oni ce kad odu u Mykonos poslje Luxemburga kod Nusreta puno im je to mesa sad pred utakmicu. Kazu treba i obratit paznju na PLANTED varijacije, ipak je u pitanju zivo bice.

Cimi i Sanicanin su rekli Seji navodno "pomaze bog junace, imas li bre prasetine kod tebe?" pa je Brajlovic rekao da nema jer nije mu bilo jasno da se moze zaradit na prasetini. Kaze Brajlovic i magarca bi rostiljao da raja placa.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 19 jun 2023, 17:21

Nemanja Bilbija u prvih 11!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 19 jun 2023, 17:27

Convicts je napisao/la:
19 jun 2023, 17:21
:crazy:
Bog Bosna i Bošnjaci

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 19 jun 2023, 17:43

HZbec je napisao/la:
19 jun 2023, 17:27
Convicts je napisao/la:
19 jun 2023, 17:21
:crazy:
:shhh:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 jun 2023, 17:52

Proklet bio na devetnaesti juni onaj koji je ovu budaletinu doveo za selektora.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 19 jun 2023, 18:05

avenija je napisao/la:
19 jun 2023, 17:52
Proklet bio na devetnaesti juni onaj koji je ovu budaletinu doveo za selektora.
Ljudi na forumu slavili sto je Hadzibeg dosao samo da je Petev otisao.

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 19 jun 2023, 18:25

Uvijek su profesionalni igrači samu radili na svojoj fizičkoj spremnosti,jedno je hoćeš biti prosječan ili vrhunski spreman,tehnika ,više manje. Bez veze tip. Postavi se odmah kao zrtva. I nemoze da nabrije onako mladu ekipu. Nemoze reci Dzeki i Pjanicu " hvala". Modric im moze predavati "kako se igra za domovinu". Takticki lose postavljena utakmica, a novim momcima svaka cast. Sehic ti svaku loptu pri izbacivanju proda protivniku, Pjanic kao da igra zadnjeg veznog, pa Dzeko mora da pokusava napraviti neku poveznicu. Pod hitno pronaci ofanzivnog veznog. Haj ba hadzija ni djecu ne mozws vise prevarit.Najvaznije je da se narod ne sekira vise zbog rgprezentacije nego ocekuje samo izgovore.Pa jel tako? Nerealna očekivanja u reprezentaciju ! Realno smo iza Slovačke a malo ispred Islanda i Luksemburga ! Umor je ogroman????? Sram te bilo!!! SVAKA lopta koju je primio napad bili su okrenuti ledjima golu....Šta ocekujes dalje od te taktike bolan Faruk....
Samo Sloboda | COYG

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jun 2023, 18:25

"Nama je jasno da je u ovom trenutku BiH favorit bez obzira što je izgubila od Portugala. Imamo svoje planove, generalno kada govorimo o utakmica i kada govorimo o načinu igranja na terenu. Utakmicom u subotu sam bio zadovoljan i nadam se da ćemo tako igrati i sutra", kazao je Holtz.

Dodao je da su optimistični uvijek te da njegovi igrači imaju dvije noge i optimizam.

"Uvijek treba biti optimističan. Da li vi to htjeli ili ne, mi smo ispred Bosne i Hercegovine na osnovu boda u Slovačkoj. Jasno je da imate dobre igrače, mi smo svjesni toga, ali naši igrači imaju optimizam, dvije noge, kvalitet i vjeruju u sebe. Svjesni smo i prednosti i nedostataka pa ćemo se fokusirati na naše prednosti", dodao je Holtz na konferenciji za medije.

:mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 jun 2023, 18:26

Gledao sam jucer tekmu prvi put. Znao sam rezultat znaci bez nekog stresa.
Mislim da je Cimirot najbolje odigrao, jedino kod njega sto mi se nesvidja sto nije sebican. Bio je u par situacija gdje on treba da suta a on gleda da doda loptu. Trebao bi se vise opustit i sutat. Al liku bukvalno nemogu uzeti loptu kad je u njegovim nogama.
Sto se tice Pjanica, ono sto on radi malo ko moze, bilo bi dobro da se malo u uozbilji i vrati u europu, nije on za vise od 55 minuta.
Dzeko jos uvjek dobar, steta za onaj promasaj.
Hamulic je neka luda verzija Dzeke i Hajrovica.

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 19 jun 2023, 18:41

MortemHz je napisao/la:
19 jun 2023, 18:25
"Uvijek treba biti optimističan. Da li vi to htjeli ili ne, mi smo ispred Bosne i Hercegovine na osnovu boda u Slovačkoj. Jasno je da imate dobre igrače, mi smo svjesni toga, ali naši igrači imaju optimizam, dvije noge, kvalitet i vjeruju u sebe. Svjesni smo i prednosti i nedostataka pa ćemo se fokusirati na naše prednosti", dodao je Holtz na konferenciji za medije.

Luksemburg nam se smije,moj selektore ... ubacuj Dala da ti brani cast od muklih provokatora ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 19 jun 2023, 18:42

MortemHz je napisao/la:
"Nama je jasno da je u ovom trenutku BiH favorit bez obzira što je izgubila od Portugala. Imamo svoje planove, generalno kada govorimo o utakmica i kada govorimo o načinu igranja na terenu. Utakmicom u subotu sam bio zadovoljan i nadam se da ćemo tako igrati i sutra", kazao je Holtz.

Dodao je da su optimistični uvijek te da njegovi igrači imaju dvije noge i optimizam.

Naši imaju jednu nogu :lol:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 jun 2023, 18:55

Convicts je napisao/la:
19 jun 2023, 18:42
MortemHz je napisao/la:

Naši imaju jednu nogu :lol:
Mozda je to izjavio zbog ogromnog broja gresaka prilikom dodavanja nasih igraca u ove tri odigrane utakmice
Protiv Portugala 3,4 pasa nasi igraci su bukvalno portugalcima dodali
Valjda je u fazonu mi igramo s obje noge solidno i ne prodajemo lopte
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi i 6 gostiju.