FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovde ovi sto su popili suplju pricu SDA OVSKU nemoze Bosna bez SDA. I sto kazu FK SARAJEVO ce ostat i bez mirvica NIKO NIJE REKAO DA NECE OSTAT (prem i to je pitanje kapetanovic je izjavio da smo imali jos 30 dana postojanja i da Tan nije uletio tu bi bio kraj i ponizenje kao sto je dozivio brotnjo modrica i celik
Ja ne zelim da FK SARAJEVO funkcionise ni kao zrinjski nit zeljo nit velez nit borac vec upravo ovako i da budemo mix GNK DINAMO/hajduk minimum
Da budemo prvaci ko dinamo a da imamo 30 k ljudi po utakmici, a ne nacin kako ovi maci klubovi iz pl bh gore nabrojani..
FK SARAJEVO je uvjek bio gosposki klub i REAL MADRID za sve ostale..
Pa zeljko je 15 godina igro 2 ligu yuge isto ko celik velez bio kosto je sad sloboda gate keeper
Ja ne zelim da FK SARAJEVO funkcionise ni kao zrinjski nit zeljo nit velez nit borac vec upravo ovako i da budemo mix GNK DINAMO/hajduk minimum
Da budemo prvaci ko dinamo a da imamo 30 k ljudi po utakmici, a ne nacin kako ovi maci klubovi iz pl bh gore nabrojani..
FK SARAJEVO je uvjek bio gosposki klub i REAL MADRID za sve ostale..
Pa zeljko je 15 godina igro 2 ligu yuge isto ko celik velez bio kosto je sad sloboda gate keeper
Musa ostaje 

E cuj k'o Dzeno Uscuplic hahahaha
Jbt da se covjek zapita da li persone uopste prate fudbal ili onako lupetaju.
Lik igrao finale Lige prvaka s juniorima, ali jok "ne zna ligu", "nije dobar s igracima"....
I nismo za bolje od narkomana, ilidzanskih kafana i harmonike !!!
Lik igrao finale Lige prvaka s juniorima, ali jok "ne zna ligu", "nije dobar s igracima"....
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Sa JUNIORIMA Hajduka kralju, juniorima.H8Z7 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 17:08![]()
Vidi šta je uradio sa juniorima Hajduka kralju

Juniorski i seniorski fudbal različiti sportovi ured. To što čovjek ima potencijal to je druga priča, ali niko ne zna kako će se i on kao trener razviti u seniorskom fudbalu. Nemojte ba pretjerivat molim vas i od muhe pravit medvjeda. Okej razumijem niste za Mirzu, nisam ni ja, ali ne treba svršavati na sva ostala trenerska imena koja dolaze u našu ligu.
Usput, odbijena je ponuda za Dala iz LA. Pošto će mi se vjerovatno nadovezat neko maloumnik ovdje u fazonu "ponude nije ni bilo".... Da, bilo je i ista je odbijena jer će se gledat da ide u Evropu, i trenutne opcije su Belgija i Holandija, postoji par klubova zainteresovanih.
Delač, Balta i Vrančić u ova 2/3 dana rješavaju svoj status kod nas. Ganjat će se još desetka i to bi trebalo biti to od dolazaka, bar koliko sam ja upućen.
Sta mene i naz briga gdje ce Dal...bitno je da uzmemo pare za njega i to je to...sto se mene tice moze i u Mozambik.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ovdje se drkalo na klovna… ne treba dalje
- napoleon72
- Kontakt:
"Klovn" zavrsio iznad Prandelija na tabeli sa 50x jeftinijom ekipom, tako da...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
E moj @Morto, kad neku tekmu pocnu Musa, Kyeremah, Viveros, Renan, ko Angola na Africkom Kupu... 

A gdje bi završio da ih savez nije pogurao s dvije pobjede? Ne branim “Prandelija” ali trebate vi branioci kluba a ne dotičnog i Ayle biti malo realni.
- napoleon72
- Kontakt:
Buraz, da je deveti zavrsio, to je uspjeh sa ekipom gdje igraju Irfan Jasarevic, rahmetli Krpic, psihopata Ara Ledzero, Dzenis Beganovic i slicni. Negdje te pokradu, negdje poguraju, tako ova liga funkcionise, a na kraju se mrtvi broje. Gdje bismo mi bili da nismo pogurani protiv Slavije u finisu sezone 14/15? Da je ovdje bilo VARa mi bismo imali jednu titulu manje, Zeljo 3-4 manje, Borac bi bio bez trofeja a Zrinjski neprikosnoveni vladar u ligi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kakva skupina grob te yebo. Na to dodas dva polugolmana, galica, kosorica, becu, i povrh svega dzoker s klupe im je 40-godisnji sportski direktor bekric sa 15 kila viska! I ljudi hladno zavrse ispred nas i ne dobijemo ih citavu sezonu nijednom, zadnji put 2021. Strahoba.napoleon72 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 19:45Buraz, da je deveti zavrsio, to je uspjeh sa ekipom gdje igraju Irfan Jasarevic, rahmetli Krpic, psihopata Ara Ledzero, Dzenis Beganovic i slicni. Negdje te pokradu, negdje poguraju, tako ova liga funkcionise, a na kraju se mrtvi broje. Gdje bismo mi bili da nismo pogurani protiv Slavije u finisu sezone 14/15? Da je ovdje bilo VARa mi bismo imali jednu titulu manje, Zeljo 3-4 manje, Borac bi bio bez trofeja a Zrinjski neprikosnoveni vladar u ligi.
Zadnja izmjena: spezial, dana/u 19 jun 2023, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
100% si upravu, negdje bi glave padale da se to desi. Otkaz kompletnoj upravi. Kod nas toga nema, neće ni biti. Ko garantuje da bi mi s tim istim Bašićem izašli u Europu da je umjesto masnog došao on? Niko. Splet okolnosti je takav da su se oni plasirali ponajviše zahvaljujući greškama/guranjem sudija ili saveza. Najveći žal ostaje što ih nismo dotukli na Kosevu i tako osigurali treće mjesto.napoleon72 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 19:45Buraz, da je deveti zavrsio, to je uspjeh sa ekipom gdje igraju Irfan Jasarevic, rahmetli Krpic, psihopata Ara Ledzero, Dzenis Beganovic i slicni. Negdje te pokradu, negdje poguraju, tako ova liga funkcionise, a na kraju se mrtvi broje. Gdje bismo mi bili da nismo pogurani protiv Slavije u finisu sezone 14/15? Da je ovdje bilo VARa mi bismo imali jednu titulu manje, Zeljo 3-4 manje, Borac bi bio bez trofeja a Zrinjski neprikosnoveni vladar u ligi.
- ExchangeOffice
Djes to reci za Avrama, sad ce o aj momak sto nazor ulazi da ti kaze da je to vrhunski fudbaler, samo ne igra cesto i dobro. Al je vrhunski igracHerson je napisao/la: ↑19 jun 2023, 17:52Avramovski je dosao u februaru 2022.godine, do danasnjeg dana odigrao je cijelih 28 utakmica i pri tome postigao 4 gola i upisao 5 asistencija. Nije spojio ni dvije dobre utakmice u skoro dvije sezone fudbala kod nas, a o izostancima i njegovoj fizickoj spremi ne vrijedi ni trositi rijeci. Karijera i cv su respektabilni, ali ono sto je odigrao u Sarajevu za ovih godinu i po je na nivou nekog ispodprosjecnog igraca iz Srbije. Vrijeme je da se stavi tacka na ovu pricu i konacno pronadje ofanzivni vezni bar pribliznog kvaliteta Rahmanovica. Prica o tome kako moze rijesiti utakmicu jednim potezom ocigledno ne pije vode, jer nije rijesio ni jednu utakmicu u dvije sezone, izuzev one protiv Tuzle na Kosevu. Sva pojacanja i sva ulaganja u prethodnom periodu ce biti uzaludna ukoliko ekipa u sezonu udje sa veznim redom Vrancic-Balta-Dal/Avramovski.

Pa za platu sto avram dobija, tri top igraca mozes dovesti. Al se makedonce branilo jer se ismislila prica kako ga trener ne gotivi, a lik nije spreman.
- BordoBBoja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hoce to kad se zivotom brani Duduk i podrzava,od uprave,navijaca itd. liku hladno zaboravili da je rekao da je sezona nece bit regularna,nije zelio da otkaze tekmu,poslije normala otkazivao,nije mu smetalo.spezial je napisao/la: ↑19 jun 2023, 19:55Kakva skupina grob te yebo. Na to dodas dva polugolmana, galica, kosorica, becu, i povrh svega dzoker s klupe im je 40-godisnji sportski direktor bekric sa 15 kila viska! I ljudi hladno zavrse ispred nas i ne dobijemo ih citavu sezonu nijednom, zadnji put 2021. Strahoba.napoleon72 je napisao/la: ↑19 jun 2023, 19:45Buraz, da je deveti zavrsio, to je uspjeh sa ekipom gdje igraju Irfan Jasarevic, rahmetli Krpic, psihopata Ara Ledzero, Dzenis Beganovic i slicni. Negdje te pokradu, negdje poguraju, tako ova liga funkcionise, a na kraju se mrtvi broje. Gdje bismo mi bili da nismo pogurani protiv Slavije u finisu sezone 14/15? Da je ovdje bilo VARa mi bismo imali jednu titulu manje, Zeljo 3-4 manje, Borac bi bio bez trofeja a Zrinjski neprikosnoveni vladar u ligi.
-
- Kontakt:
A de nam reci za koju to platu igra, pa da znamo i mi ostali, ako si toliko informisanExchangeOffice je napisao/la: ↑19 jun 2023, 20:24Djes to reci za Avrama, sad ce o aj momak sto nazor ulazi da ti kaze da je to vrhunski fudbaler, samo ne igra cesto i dobro. Al je vrhunski igracHerson je napisao/la: ↑19 jun 2023, 17:52Avramovski je dosao u februaru 2022.godine, do danasnjeg dana odigrao je cijelih 28 utakmica i pri tome postigao 4 gola i upisao 5 asistencija. Nije spojio ni dvije dobre utakmice u skoro dvije sezone fudbala kod nas, a o izostancima i njegovoj fizickoj spremi ne vrijedi ni trositi rijeci. Karijera i cv su respektabilni, ali ono sto je odigrao u Sarajevu za ovih godinu i po je na nivou nekog ispodprosjecnog igraca iz Srbije. Vrijeme je da se stavi tacka na ovu pricu i konacno pronadje ofanzivni vezni bar pribliznog kvaliteta Rahmanovica. Prica o tome kako moze rijesiti utakmicu jednim potezom ocigledno ne pije vode, jer nije rijesio ni jednu utakmicu u dvije sezone, izuzev one protiv Tuzle na Kosevu. Sva pojacanja i sva ulaganja u prethodnom periodu ce biti uzaludna ukoliko ekipa u sezonu udje sa veznim redom Vrancic-Balta-Dal/Avramovski.![]()
Pa za platu sto avram dobija, tri top igraca mozes dovesti. Al se makedonce branilo jer se ismislila prica kako ga trener ne gotivi, a lik nije spreman.
I ja bih volio znati. Ali usput i ostale da nam kaze jer mi necemo znati uporediti.ajdohordas je napisao/la: ↑19 jun 2023, 20:54A de nam reci za koju to platu igra, pa da znamo i mi ostali, ako si toliko informisanExchangeOffice je napisao/la: ↑19 jun 2023, 20:24Djes to reci za Avrama, sad ce o aj momak sto nazor ulazi da ti kaze da je to vrhunski fudbaler, samo ne igra cesto i dobro. Al je vrhunski igracHerson je napisao/la: ↑19 jun 2023, 17:52Avramovski je dosao u februaru 2022.godine, do danasnjeg dana odigrao je cijelih 28 utakmica i pri tome postigao 4 gola i upisao 5 asistencija. Nije spojio ni dvije dobre utakmice u skoro dvije sezone fudbala kod nas, a o izostancima i njegovoj fizickoj spremi ne vrijedi ni trositi rijeci. Karijera i cv su respektabilni, ali ono sto je odigrao u Sarajevu za ovih godinu i po je na nivou nekog ispodprosjecnog igraca iz Srbije. Vrijeme je da se stavi tacka na ovu pricu i konacno pronadje ofanzivni vezni bar pribliznog kvaliteta Rahmanovica. Prica o tome kako moze rijesiti utakmicu jednim potezom ocigledno ne pije vode, jer nije rijesio ni jednu utakmicu u dvije sezone, izuzev one protiv Tuzle na Kosevu. Sva pojacanja i sva ulaganja u prethodnom periodu ce biti uzaludna ukoliko ekipa u sezonu udje sa veznim redom Vrancic-Balta-Dal/Avramovski.![]()
Živi bili pa da se citiramo na polusezoni da vidimo hoće li i tada biti trener Širokog i ako bude kakvi će biti i na tabeli i igrom općenito.NazorUso je napisao/la: ↑19 jun 2023, 19:06E cuj k'o Dzeno Uscuplic hahahaha
Ma vjerovatno ce ljudi sa tim Budimirom ganjati neki pronekat sa mladim igračima iz Heecegovine i Hrvatske, nisu nam bitni uopšte niti ce nam biti konkurenti.pitara je napisao/la: ↑19 jun 2023, 21:10Živi bili pa da se citiramo na polusezoni da vidimo hoće li i tada biti trener Širokog i ako bude kakvi će biti i na tabeli i igrom općenito.NazorUso je napisao/la: ↑19 jun 2023, 19:06E cuj k'o Dzeno Uscuplic hahahaha
PS. Sad kad se Dzafic u Velezu pretvori u Mbapea

A da je Budimir vamo došao bio bi odmah popljuvan 
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Antikloc, Armija1987, bosnas_, Combattente87, Dave, drzgemboadislic, enzo1, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], guadalupe, itatabisine, johntravolta123, Kyle88, laznokrilo, MElloo, mire971, MoSaZeLjo1921, napoleon72, NeSamSafetee, Pitar6785, Posejdon, propoklopac, skoJaa, voltron30, Zagor i 174 gosta.