Ma po tome se vidi da je svaki zrijeb u ovim kvalifikacijama nastiman.Kakvo proizvoljno?Kako to rade?Kakva je to logika?Ove podgrupe odredjuju onako kako njima pase i odgovara,to je vec svima jasno godinama i zato ne dobijamo nimalo realne protivnike.Otvoreni zrijeb pa sta koga zapadneSuvorov je napisao/la: ↑20 jun 2023, 12:44Ma ni to geografsko grupisanje nije do kraja ispostovano, sve je to nesto ofrlje.Suki46 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 12:42Slažem se , treba to ukinuti sigurno i napraviti otvoreni žrijeb i ko koga zapadne.Pratiti ove restrikcije što moraju biti sa Kosovom jer je to na višem nivou i to je to , vamo u KL imaju 2 grupe gdje su nosiocu uz dužno poštovanje slabiji nego nenosioci u 2 grupama , a samo zbog regionalnog grupisanja i guranja sjevernjaci sa sjevernjacima itd.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑20 jun 2023, 12:38Ma ovu podjelu općenito treba ukinuti, debilna praksa. Otvoreni žrijeb pa šta te zapadne ba. Svačija grupa je preloša, Željezničarova pogotovo.
Ako to vec rade, daj da vidimo zrijeb kako ih razvrstavaju u te grupe. Muljaza teska.
Cuj on proizvoljno skrati zrijeb na 5 protivnika. Gdje to ima.
Mozda ja ne znam,eto nek mi neko objasni tacnu proceduru odredjivanja jedne podgrupe i ko to radi i kad radi.