Upravo dobivamo informaciju iz UEFE da se tekma odgađa do 19 h . Razlog je taj sto avion kojim igraci Rome trebaju da stignu sa Sicilije nemoze poletjeti zbog guste magle . (Unforgoten nemogu dobiti dzojstika do ta dobaUnforgotten je napisao/la:Evo sad sam primio oficijalnu potvrdu iz FIFA-e da će se utakmica odigrati sutra u 10 h ujutro. Svi koji se odluče da ne prate ovaj duel imaće za čim da žalebavarian_bk je napisao/la:Sutra u 10 h ujutroPo mogucnosti , uzivo na SportKlub Bosna , Roma - Dortmund , bitka za 1. mjesto 2. lige
![]()
![]()
![]()
![]()
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
- Unforgotten
- Kontakt:
Nema veze, moji će u to vrijeme vršit pripreme za završnu utakmicu prve faze ove lige. Naravno, i dalje ćete imati direktan prenos samo na kanalima SportKluba Bosnabavarian_bk je napisao/la:Upravo dobivamo informaciju iz UEFE da se tekma odgađa do 19 h . Razlog je taj sto avion kojim igraci Rome trebaju da stignu sa Sicilije nemoze poletjeti zbog guste magle . (Unforgoten nemogu dobiti dzojstika do ta dobaUnforgotten je napisao/la:Evo sad sam primio oficijalnu potvrdu iz FIFA-e da će se utakmica odigrati sutra u 10 h ujutro. Svi koji se odluče da ne prate ovaj duel imaće za čim da žalebavarian_bk je napisao/la:Sutra u 10 h ujutroPo mogucnosti , uzivo na SportKlub Bosna , Roma - Dortmund , bitka za 1. mjesto 2. lige
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
nadam se da cu u sljedecoj sezoni dobit' malo jaci tim 
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Nadam se da će me primiti u sljedeću sezonu ....

hahahhahha sto si ludUnica_Liverpool_ je napisao/la:Nadam se da će me primiti u sljedeću sezonu ....![]()
![]()
![]()
we love United, we do!
A tek ja ne bi vas nigdje bilo BoltonDaRtAnJaN je napisao/la:nadam se da cu u sljedecoj sezoni dobit' malo jaci tim
Sevilla javi se kad možeš da odigramo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
U ligi sam samo jednom izašao tokom tekme .... A drugi put mi je zacrnio ekran na poluvremenu ....DaRtAnJaN je napisao/la:hahahhahha sto si ludUnica_Liverpool_ je napisao/la:Nadam se da će me primiti u sljedeću sezonu ....![]()
![]()
![]()
co'jece samo izadjes usred tekme
budimo realni bolton je jaci od galate duplo baremLBJ MVP je napisao/la:A tek ja ne bi vas nigdje bilo BoltonDaRtAnJaN je napisao/la:nadam se da cu u sljedecoj sezoni dobit' malo jaci timU stvari bi anderson njega ne bi mogao dobit da igram sa Barcom,a on sa timom G,al to nije bitno
![]()
we love United, we do!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
kivi,daj pobijedi molim te
imas od mene 0.50 kf kredita
Samo igraj ...daj mozel mi neko postaviti tabelu ovdje,los mi je internet pa da ne trazim
P.S Hebem ti i internet i kablovsku,bolja konekcija u Libiji nego kod njih
A C A B !
Hoćemo u najsmješnije postove ili si bio ozbiljanDaRtAnJaN je napisao/la:budimo realni bolton je jaci od galate duplo baremLBJ MVP je napisao/la:A tek ja ne bi vas nigdje bilo BoltonDaRtAnJaN je napisao/la:nadam se da cu u sljedecoj sezoni dobit' malo jaci timU stvari bi anderson njega ne bi mogao dobit da igram sa Barcom,a on sa timom G,al to nije bitno
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A tek ja ne bi vas nigdje bilo Bolton
U stvari bi anderson njega ne bi mogao dobit da igram sa Barcom,a on sa timom G,al to nije bitno
[/quote]
budimo realni bolton je jaci od galate duplo barem
[/quote]
Hoćemo u najsmješnije postove ili si bio ozbiljan
[/quote]
hajmo igrat'? da vidis
EDIT: skoro svaki engleski premijer ligas na pesu je jaci od bilo kojeg eu kluba
budimo realni bolton je jaci od galate duplo barem
hajmo igrat'? da vidis
EDIT: skoro svaki engleski premijer ligas na pesu je jaci od bilo kojeg eu kluba
we love United, we do!
budimo realni bolton je jaci od galate duplo baremDaRtAnJaN je napisao/la:A tek ja ne bi vas nigdje bilo BoltonU stvari bi anderson njega ne bi mogao dobit da igram sa Barcom,a on sa timom G,al to nije bitno
![]()
hajmo igrat'? da vidis
Jok ne igra mi se glava me boli
Taj edit nije istina ovi timovi iz ostatka Evrope su prenapucani na PES-u
Hoćemo u najsmješnije postove ili si bio ozbiljanLBJ MVP je napisao/la:budimo realni bolton je jaci od galate duplo baremDaRtAnJaN je napisao/la:A tek ja ne bi vas nigdje bilo BoltonU stvari bi anderson njega ne bi mogao dobit da igram sa Barcom,a on sa timom G,al to nije bitno
![]()
hajmo igrat'? da vidis
Jok ne igra mi se glava me boli
Taj edit nije istina ovi timovi iz ostatka Evrope su prenapucani na PES-u[/quote]
jbg sad. u mene olympiacos qrcu ne valja. dok npr ima jakih besiktas iz eu il atletico madrid, totenham, iz liga petice.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
U Evertonu jedini vrijedni spomena su Howard, Distin i Saha. Ostalo nemoze potrcati kako valja!
druze ja cu pokusat pobijedit. znaci ako pobjedim prolazis, a remi odgovara li ti ?Emir_ZENICA je napisao/la:kivi,daj pobijedi molim teimas od mene 0.50 kf kredita
![]()
Samo igraj ...daj mozel mi neko postaviti tabelu ovdje,los mi je internet pa da ne trazim
![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
jasko_juve
- Kontakt:
ako si sredio hosts,probaj iskljucit windows firewall jer je meni to pomoglo..bio mi je ukljucen i pokazivao mi je tu gresku..neyzikreyzi je napisao/la:Ljudi molim vas pomagajte sve sam uradio sta treba ali mi nece online pes6 nesto mi se pojavi da nisam prijavljen direktno na internet i nesto 5739 i 5730 pomagajte molim vas!!?.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovako ako odigras remi ili pobjedis nas dvojica imamo sansu da idemo dalje (odnosno ja idem 100%, a emir ima još šansukivi je napisao/la:druze ja cu pokusat pobijedit. znaci ako pobjedim prolazis, a remi odgovara li ti ?Emir_ZENICA je napisao/la:kivi,daj pobijedi molim teimas od mene 0.50 kf kredita
![]()
![]()
P.S Hebem ti i internet i kablovsku,bolja konekcija u Libiji nego kod njihak ja pobjedim ispadas ti i juventus 0224 jel tako il sam ja nesto pomijesao. nadam se da cu dobiti jer mi je dan sjeban do bola.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
prevelik pritisak na mene ne znam hocu li moci to podnijeti.

treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Kad vi igrate, jeste li se dogovorilikivi je napisao/la:prevelik pritisak na mene ne znam hocu li moci to podnijeti.![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ma uzmi cvaju i podnesi pritisakkivi je napisao/la:prevelik pritisak na mene ne znam hocu li moci to podnijeti.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.