FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
82
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 224

Amcho1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amcho1 » 20 jun 2023, 18:07

Vanja8 je napisao/la:
20 jun 2023, 17:48
Fakat ne znam sta ste zakukali,@Napoleon je potpuno u pravu sa ovom odlukom si odmah nekoliko stranaca pretvorio u domace...
Sve ostaje isto, opet koristis rotaciju kao sto smo imali i prije ove odluke.
Šteta je ogromna.
1. Borac će da se pojača, kao i H klubovi znatno radi odnosa sa Sr i Hr. Npr igrači koji nemaju mjesta u prvim postavama (C Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk it'd)
2. Isti ti klubovi ne moraju trošiti novac na skauting niti izdvajati novce za pojačanja - Radiće na principu dobrih odnosa
3. Počeo si ozbiljan skauting van regiona, počeo da dovodiš igrače koji mogu napraviti razliku i podići vrijednosti lige, usrao ti je sve planove
4. Dovodit će se mladi igrači iz regiona na kaljenje u našu ligu, što automatski znači propadanje domaće djece, a koja su i ovako teško se probijala, sad neće nikako
5. Prilagodili su pravila samo sebi, a gledajući kako da unazade druge - standardno njihovo uz podršku Bošnjaka iz saveza

Svakako rasističko fašističke odluke, jer ne znam koja je razlika između Zambije i Srbije, za mene i za bilo kojeg građanina nikakva, razišli smo se i svak ima svoju državu, adios amigos.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 20 jun 2023, 18:12

Ma kakav crni borac, moze se pojacat jedino ako povuku jos jednog sudiju iz lige rs-a i izbace peljtu ili nekoga. Ko da ce zvezda ili partizan ili bilo ko ozbiljan slati njima igrace... ovo je glupo pravilo samo jer smanjuje mogucnost dobrih pravih stranaca, ali sta ces, prilagodi se pravilima i rokaj

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 20 jun 2023, 18:14

Ozeniti neozenjene sa domacim zenama i dati im drzavljanstvo…

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 jun 2023, 18:15

Neka samo onog Mehmedovića dovedu i dala da prodaju i dosta. Ekipa i vise nego solidna po imenima. Za sada protivnik se može uzeti pogotovo jer se druga na Kosevu igra.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 20 jun 2023, 18:17

Viveros Renan Kyeremeh
Ziljkic
Vrancic Balta
Durakovic Ilija Soldo Mulalic u ligi a Beganovic eu
Delac
Jao mama ekipe :)
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 20 jun 2023, 18:17

spezial je napisao/la:
20 jun 2023, 18:12
Ma kakav crni borac, moze se pojacat jedino ako povuku jos jednog sudiju iz lige rs-a i izbace peljtu ili nekoga. Ko da ce zvezda ili partizan ili bilo ko ozbiljan slati njima igrace... ovo je glupo pravilo samo jer smanjuje mogucnost dobrih pravih stranaca, ali sta ces, prilagodi se pravilima i rokaj
Nisi u pravu Drug, igrači koji su dobri ali ne dovoljno dobri za prvu postavu (prelaznu), kao igrači koji su u razvoju (mladi igrači za kaljenja), vrlo lahko mogu završiti u Borcu i normalno da će Borac tu uvijek imati prednost da se ne lažemo, a svi znamo i zašto. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 jun 2023, 18:19

Zamisli brzine Musa,Renan i Kevin. Ovdje nije ljudima problem sto su smanjili na 3 stranca,glupom bosnji je problem sto srbi i hrvati nece biti stranci,sto ce to kao uticati na kvalitet. Kakav crni kvalitet i igraci iz nase lige.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 20 jun 2023, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 jun 2023, 18:20

Hajde uskladiti ce se ekipa nekako, ima dosta vremena. Meni je tu najgore sto ovi kriminalci iz nsbih fakat nisu normalni i rade kako i kad im je q cejf. Pa jbt ti sad mozes uskladiti ekipu prema novim pravilima i imati 10 15 igraca iz ex yu drzava i dodju i preko noci ti ukinu da su oni "domaci". Znaci veci je problem javasluk koji se kuha u ns nego bilo kakvo pravilo.

Osim toga jesmo li mi jedina drzava sa ovakvim pravilima za strance? Ja stvarno ne znam? Kako je to u hrv ili srb?

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 20 jun 2023, 18:20

Jel ovo sad znaci da Vrancic nije stranac ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 jun 2023, 18:23

Amcho1 je napisao/la:
20 jun 2023, 18:07
Vanja8 je napisao/la:
Fakat ne znam sta ste zakukali,@Napoleon je potpuno u pravu sa ovom odlukom si odmah nekoliko stranaca pretvorio u domace...
Šteta je ogromna.
1. Borac će da se pojača, kao i H klubovi znatno radi odnosa sa Sr i Hr. Npr igrači koji nemaju mjesta u prvim postavama (C Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk it'd)
2. Isti ti klubovi ne moraju trošiti novac na skauting niti izdvajati novce za pojačanja - Radiće na principu dobrih odnosa
3. Počeo si ozbiljan skauting van regiona, počeo da dovodiš igrače koji mogu napraviti razliku i podići vrijednosti lige, usrao ti je sve planove
4. Dovodit će se mladi igrači iz regiona na kaljenje u našu ligu, što automatski znači propadanje domaće djece, a koja su i ovako teško se probijala, sad neće nikako
5. Prilagodili su pravila samo sebi, a gledajući kako da unazade druge - standardno njihovo uz podršku Bošnjaka iz saveza

Svakako rasističko fašističke odluke, jer ne znam koja je razlika između Zambije i Srbije, za mene i za bilo kojeg građanina nikakva, razišli smo se i svak ima svoju državu, adios amigos.
Ma nije steta, evo ovdje kaze da cemo jos imati benefite mnoge. Tipa moze ti Ikic biti u rosteru, ne mora kyeremeh, sta ce ti Viveros i slicne zvjerke iz juzne amerike kad mozes dovesti dobrog polovnjaka iz tsc-a itd itd. Brojni su benefiti ovakve odluke..

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 jun 2023, 18:25

moram je napisao/la:
20 jun 2023, 18:14
Ozeniti neozenjene sa domacim zenama i dati im drzavljanstvo
Jesi lud buraz pa vidiš, da dovodimo samo crnce. Pa kad onda te ribe sto ih udamo, prosire pricu po carsiji, da stvarno crnci imaju belegiju, sto si guzio guzio si.
Posle samo rucni rad.

Da dovodimo Kineze ili Indijce ne bi nista rekao. Ovako bi se igrali vatrom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 20 jun 2023, 18:27

nokee je napisao/la:
20 jun 2023, 18:20
Hajde uskladiti ce se ekipa nekako, ima dosta vremena. Meni je tu najgore sto ovi kriminalci iz nsbih fakat nisu normalni i rade kako i kad im je q cejf. Pa jbt ti sad mozes uskladiti ekipu prema novim pravilima i imati 10 15 igraca iz ex yu drzava i dodju i preko noci ti ukinu da su oni "domaci". Znaci veci je problem javasluk koji se kuha u ns nego bilo kakvo pravilo.

Osim toga jesmo li mi jedina drzava sa ovakvim pravilima za strance? Ja stvarno ne znam? Kako je to u hrv ili srb?
Ma Drug, samo treba i uvijek šire gledati, javašluk nestvarni, to ti je isto da sad ubaciš u školu umjesto bosanskog i srpsko-hrvatski jezik. Logično je da je veća širina regionalno, nego samo u BiH, produkt može biti srpsko hrvatska liga, sa totalnim propadanjem BiH igrača. Ili ukini skroz pravilo za strance ili ostavi kako je i bilo jer ovo je čisti etnički bezobrazluk. Poz

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jun 2023, 18:29

Katastrofalna odluka po nas, ne znam kako to ne vidite, pa jedino smo mi u poziciji da dovodimo igrace sa strane i jos da placamo masne pare za njih. Ovako ce realno najvise profitirati Borac, a nakon njega hdz klubovi.
I sad sa ovakvim pravilima nagluplja stvar koju bi mogli uraditi je da ostavimo Musu, a prodamo/posudimo Mulalica.

bordobijeli4
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli4 » 20 jun 2023, 18:30

NazorUso je napisao/la:
Jel ovo sad znaci da Vrancic nije stranac ?
Kad je bio

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 jun 2023, 18:31

Amcho1 je napisao/la:
20 jun 2023, 18:27
nokee je napisao/la:

Ma Drug, samo treba i uvijek šire gledati, javašluk nestvarni, to ti je isto da sad ubaciš u školu umjesto bosanskog i srpsko-hrvatski jezik. Logično je da je veća širina regionalno, nego samo u BiH, produkt može biti srpsko hrvatska liga, sa totalnim propadanjem BiH igrača. Ili ukini skroz pravilo za strance ili ostavi kako je i bilo jer ovo je čisti etnički bezobrazluk. Poz
Kojih bh igraca? U EU niko sa EU pasosem nije stranac,u Srbiji isto ovo pravilo vazi za ExYu i to je dobro,problem je sto su donijeli odluku 5 do 12 i smanjilinbroj stranaca na 3. Evo 20 i kusur godina liga nikakva,ocekuje se neki pomak sa domacim antitalentima,repka isto.ocajna i vi pricate o kvalitetu nasih igraca. Prije ces u grupe sa igracima iz Hr i Srbije nego sa nasim polufudbalerima.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 jun 2023, 18:34

Da su kreteni ostavili na 5 stranaca pored ovog pravila za exyu to bi bila jedna od boljih njihovih odluka od nastanka Saveza. Ali moraju oni zasrati nesto. Sto neko reče korak napred nazad dva.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 20 jun 2023, 18:42

mosarajvosa83 je napisao/la:
20 jun 2023, 18:31
Amcho1 je napisao/la:
20 jun 2023, 18:27
nokee je napisao/la:

Kojih bh igraca? U EU niko sa EU pasosem nije stranac,u Srbiji isto ovo pravilo vazi za ExYu i to je dobro,problem je sto su donijeli odluku 5 do 12 i smanjilinbroj stranaca na 3. Evo 20 i kusur godina liga nikakva,ocekuje se neki pomak sa domacim antitalentima,repka isto.ocajna i vi pricate o kvalitetu nasih igraca. Prije ces u grupe sa igracima iz Hr i Srbije nego sa nasim polufudbalerima.
Ma ja, koga kopirati nego Srbiju. Totalni javašluk i namještanje. Ako hoćeš nešto dobro u tom smjeru, ukineš onda skroz pravilo o strancima, pa ćeš sigurno u grupe, ali ne daj nam Srbije i Hrvatske.poz

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 jun 2023, 18:45

Amcho1 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Šteta je ogromna.

Cuj trositi novac na skauting u regionu...Pa bolan, nas @Historicar zna u glavu svakog igraca u Srbiji :rol: :rol:
Drug,imas lovu, dovedes igraca koji je za ovu ligu top...Jbe se njemu za Borac, ako ce ovdje imati bolju platu bonuse.
Sto se tice ovih mladih igraca, ako si ozbiljan klub imas dobar OP, akademiju, normalno je da ces forsirati svoju djecu,jbe mi se hoce li Posusje dovoditi neke klince iz HR,ako ti se ukaze prilika za nekim mladim,uradices kao sto rade u cijelom svijetu...

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 20 jun 2023, 18:46

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
20 jun 2023, 15:36
Jasno je da je vico donio odluku koja odgovara borcu.
Koja je razlika izmedju makedonca i gruzijca?
Nekada je ovdje vlada turska, daj onda da ni turke ne tretiramo ko strance.
Tu problem prave turski potomci, koji hoće da zaborave svoju stvarnu genezu, kradući tuđu istoriju... i pozivajući nebo i amebe. Jbg, izvanjavam se ovo je ipak sportski forum.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 jun 2023, 18:52

nokee je napisao/la:
20 jun 2023, 18:23
Amcho1 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Šteta je ogromna.

Ma nije steta, evo ovdje kaze da cemo jos imati benefite mnoge. Tipa moze ti Ikic biti u rosteru, ne mora kyeremeh, sta ce ti Viveros i slicne zvjerke iz juzne amerike kad mozes dovesti dobrog polovnjaka iz tsc-a itd itd. Brojni su benefiti ovakve odluke..
Hajde molim te objasni mi po cemu je Kyeremeh bolji igrac od Ikica? Posebno u situaciji gdje dolaskom Viverosa SVAKAKO ne bi ni jedan ni drugi igrali prvu postavu? I da je ostalo pet stranaca i ako dovedes Viverosa, imas na klupi Ikica ili Kyeremeha. Po cemu je Kyeremeh zasluzio to a Ikic nije?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”