PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Nedaj se Kivi, navijam da iz nase grupe prodju 6-rica! 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Druze ti u svojoj grupi trebas pobijediti da muhovic nebi imao najvise bodova kao sestoplasirani i prosao daljekivi je napisao/la: druze ja cu pokusat pobijedit. znaci ako pobjedim prolazis, a remi odgovara li ti ?ak ja pobjedim ispadas ti i juventus 0224 jel tako il sam ja nesto pomijesao. nadam se da cu dobiti jer mi je dan sjeban do bola.
Samo ne znam kakvo je stanje u grupi A,kako je majestic igrao ? mozda on bude najbolji sestoplasirani...
Ja moram pobijediti obe utakmice,jedino ....ma obe
A C A B !
LBJ MVP je napisao/la:Ma uzmi cvaju i podnesi pritisakkivi je napisao/la:prevelik pritisak na mene ne znam hocu li moci to podnijeti.![]()
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Prošao je majestic, ali otpao Galatasaray sa 35 bodovaEmir_ZENICA je napisao/la: Druze ti u svojoj grupi trebas pobijediti da muhovic nebi imao najvise bodova kao sestoplasirani i prosao dalje
Samo ne znam kakvo je stanje u grupi A,kako je majestic igrao ? mozda on bude najbolji sestoplasirani...
Ja moram pobijediti obe utakmice,jedino ....ma obe![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
juventus 0244 je napisao/la:Prošao je majestic, ali otpao Galatasaray sa 35 bodovaEmir_ZENICA je napisao/la: Druze ti u svojoj grupi trebas pobijediti da muhovic nebi imao najvise bodova kao sestoplasirani i prosao dalje
Ja moram pobijediti obe utakmice,jedino ....ma obe![]()
. Samo još kivi kivi kivi
![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Nisam još treba mi bod, ali bi volio da EMIR_ZENICA prodje dalje, jer smo igrali prijateljske za djecu afrike, humaninsti su zaslužili da idu daljekivi je napisao/la:![]()
tebi je svejedno kad si prosao. mozda zelite da iz vase grupe prodje 6 ?
![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
s kim jos emir ima da igra? kakve su mu sanse da obe pobjedi??juventus 0244 je napisao/la:Nisam još treba mi bod, ali bi volio da EMIR_ZENICA prodje dalje, jer smo igrali prijateljske za djecu afrike, humaninsti su zaslužili da idu daljekivi je napisao/la:![]()
tebi je svejedno kad si prosao. mozda zelite da iz vase grupe prodje 6 ?
![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
hahaha
Mi smo svaki dan igrali humanitarne utakmice za djecu afrike i to je velik gest
Ja igram sa Fiorentinom koja je vec prosla dalje,i sa juventus0244 ...ako ti pobjedis muhovica a ja fiorentinu ,ja i juventus0244 cemo odigrati humanitarnu za GADAFIJA
Mi smo svaki dan igrali humanitarne utakmice za djecu afrike i to je velik gest
Ja igram sa Fiorentinom koja je vec prosla dalje,i sa juventus0244 ...ako ti pobjedis muhovica a ja fiorentinu ,ja i juventus0244 cemo odigrati humanitarnu za GADAFIJA
A C A B !
sta ako bude nerijeseno ??Emir_ZENICA je napisao/la:hahaha
Mi smo svaki dan igrali humanitarne utakmice za djecu afrike i to je velik gest![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Goalgetter
- Kontakt:
Onda mozes ocekivati posjetu Gadafija u Jablanicikivi je napisao/la:sta ako bude nerijeseno ??Emir_ZENICA je napisao/la:hahaha
Mi smo svaki dan igrali humanitarne utakmice za djecu afrike i to je velik gest![]()
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Onda mozes ocekivati posjetu Gadafija u Jablanicikivi je napisao/la:sta ako bude nerijeseno ??Emir_ZENICA je napisao/la:hahaha
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Bolton napisi mi preko pp kad mozes igrati da znam i kad ces biti tu. (pise ti "sevilla)
Ajde da se vi ne svađate i razbijate glavice ko će dalje pustite Lazijalima da idu dalje.. 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Goalgetter
- Kontakt:
Kivi kad je ta utakmica .. Evo gledam na Teletextu SkySport-a da je danas, ali ne pise u koliko sati 
danas u 13 sati. zavisi kad se muhovic probudiGoalgetter je napisao/la:Kivi kad je ta utakmica .. Evo gledam na Teletextu SkySport-a da je danas, ali ne pise u koliko sati
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
bit ce linkova na atdhe.net

treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
hoce neko jednu prijateljsko-humanitarnu? moze i solidarna 
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
S 10 pobjedom u sezoni,igraci Seville su dosli do 4 pozicije na tabeli cime su osigurali plasman u play off. Nakon loseg prvog dijela sezone gdje su samo 3 puta zavrsili mec uzdignute glave,igraci seville u 2 dijelu su odlicno zaigrali te su ostvarili 7 pobjeda,1 remi i poraz.
Ispustio sam priliku za 2. mjesto jbg
Sada se okrećem PO-u cilj je da barem jednu rundu prođem
Sada se okrećem PO-u cilj je da barem jednu rundu prođem
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.