FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nego gdje su strucnjaci sto su pozivali da se uvede kodro protiv portugala? I ovu bi dalara bolje odigro od ovih ostalih ublehasa, bar je prodorniji. I naravno uvijek se sere po nasim igracima, a kad ovo plavo pasce fuli penal muk i tisina 
Ma nemoj tako bilo im je vruće, sparina ih usporila.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ovo je bas bilo lose veceras, igras lose, bezze penal dobijes i debil fuli i ubije sansu za bilo sta. Na stranu to, faruk nije za ovoga, petev je murinjo za njega
Da li ce ovo otjerati krme cetnicko?
Sto bi rekli susjedi
Vrime je
Sto bi rekli susjedi
Vrime je
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
Faruk je ostao u 90im bolan vrijeme ga pregazilo kao i sve te naše trenere iz te generacije.
Najbolji je medju njima svakako Halilhodzic ali nije ni on nesto specialno gledajuci svjetski nivo.
A rukfasu je bolje da sam ode nego da se bruka. No jedino ako ga evrici ne budu sprijecavali u tome.
Najbolji je medju njima svakako Halilhodzic ali nije ni on nesto specialno gledajuci svjetski nivo.
A rukfasu je bolje da sam ode nego da se bruka. No jedino ako ga evrici ne budu sprijecavali u tome.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Kar.ina jedna najobicnija a ne legenda.Kakva crna legenda.Merso i Krle su ne legende nego ikone za njega.Suludo poreditiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2023, 22:35Kako je ono rekao nakon te utakmice? Nije moje da komentarišem, ili tako nešto![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Selektor je legenda sa Zetre, nemam više komentara.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑20 jun 2023, 20:21Čuvajmo mi Ismira Mirvica i kad griješi. Tih grešaka je sve manje, a danas ih i ne vidim. Nešto se mora i progutati.
Mirvic nije Nam da vjeruje polusvijetu. 90% nas likovalo na dovodjenje Dudica i pojacanja, koja će se ispostaviti kao polovnjaci. Valjalo je po treći put iz početka. Ludilo 3 kola, pa potop.
Čovjek nije digao ruke od FKS i pobjegao. Dodao gas, sutnuo Hadzica, zahvalio se Dudicu i od poluigraca ostao Ikic.
Poslovan čovjek ne pada na priču ,ja volim tebe i FKS više od zivota. Skontao i okrenuo se onima koji ga nemaju razloga voliti (nekoj agenciji,kako se ovdje pise) i eto Renana,Francisa,Balte, Vrančića, Ziljkica.....I eto rezultata, koji u ovom trenutku ga zadovoljavaju.
Što su dovedeni skupi likovi Čaušević i Tesic, sigurno ne da bi se Varesanovic osjećao komotno. Bude li i najmanjeg znaka slabosti leti Mirza prvi, to je ZICER ,a ako upiše 3-će pretkolo, ostvari 5-6 pobjeda u nizu, što ga mjenjati.
I poslije tih pobjeda i 2 losa rezultata, opet leti trener.
Nema kod biznismena lovorika i živjeti na račun nekih prošlih rezultata. Radio sam kod privatnika 8 god. kao ing. i stalno sam morao u opuštenoj atmosferi davati najbolje od sebe.
Svaki ima pravo izbora, da pogura člankom i godišnjom ili iz sopstvenog ubjedjenja da bojkotuje.
Poštujem svačije mišljenje, a moje je da ću dati ono što smatram da mogu dati Klubu.
S Mirvicem imamo šansu , bez njega ja je ne vidim. Pogotovo poslije današnjih odluka dušmani bh fudbala/ nogometa.,

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
- Kontakt:
Uopšte me ne interesuju ni Džeko ni Pjana niti ovo smeće zvano Faruk. Reprezentativni fudbal svakako će postojat još 2/3 godine i kraj, jer se aktivno radi na uništenju repke.
Sarajevo za par sedmica kreće novu sezonu, treba čuvat živce i energiju, a imam i privatni život...dijete, ženu, posao itd.
Treba to izbalansirat sve.
Sarajevo za par sedmica kreće novu sezonu, treba čuvat živce i energiju, a imam i privatni život...dijete, ženu, posao itd.
Druže mi smo već krenuli u novu sezonu pripreme su počele.ajdohordas je napisao/la: ↑20 jun 2023, 23:25Uopšte me ne interesuju ni Džeko ni Pjana niti ovo smeće zvano Faruk. Reprezentativni fudbal svakako će postojat još 2/3 godine i kraj, jer se aktivno radi na uništenju repke.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Mislio sam na prvu zvaničnu utakmicu.H8Z7 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 23:29Druže mi smo već krenuli u novu sezonu pripreme su počele.ajdohordas je napisao/la: ↑20 jun 2023, 23:25Uopšte me ne interesuju ni Džeko ni Pjana niti ovo smeće zvano Faruk. Reprezentativni fudbal svakako će postojat još 2/3 godine i kraj, jer se aktivno radi na uništenju repke.
**** vas Faruk ba ne pisite mi ovdje o tome.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nažalost moramo se brinuti i mora nas interesovati, kako se ide na uništenje repke, tako se ide i na sistematsko uništenje BH premijer lige, kao i fudbala u BiH, a naše Sarajevo je u tu.ajdohordas je napisao/la: ↑20 jun 2023, 23:25Uopšte me ne interesuju ni Džeko ni Pjana niti ovo smeće zvano Faruk. Reprezentativni fudbal svakako će postojat još 2/3 godine i kraj, jer se aktivno radi na uništenju repke.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Normalno da će se pisati jer je ker koji šuti na sudijske lakrdije u korist uništitelja fudbala u drzavi.
Treba se pisati, na svakoj temi, forumu, grupi, stranici, profilu itd,
jer su naši balijanderi u savezu najgora vrsta ljudi na svijetu.
Ma malo mu tepam na osnovu prezimena
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Veceras kao da sam gledao FK Sarajevo. Da nikad vise ne izgledamo ovako. Amin
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Zar su dzabe bile karte?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑20 jun 2023, 23:58Veceras kao da sam gledao FK Sarajevo. Da nikad vise ne izgledamo ovako. Amin