Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
Otic ce on, ali neko mora sklonit Pjanica, Dzeku i Sehica isto tako. A u to vise sumnjam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Beduin
- Kontakt:
Ja za zivota se ne sjecam bahatijeg ponasanja jednog selektora, od ovog veceras.
Ovako se ne ponasas ni da je tvoja firma pa ti radis sta hodes i otpustas koga hoces. Svom ocu zenu j3bo.
Ovako se ne ponasas ni da je tvoja firma pa ti radis sta hodes i otpustas koga hoces. Svom ocu zenu j3bo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Evo i na pressici napada novinare da nemaju pojma o fudbalu. Ljudski optad i gnjida.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Goalgetter
- Kontakt:
Idi **** jedno, idi!!!
Napada Dzankovica sto mu sipa fakte u lice, nadobudni kabadahija.
Idi djuturume!
Napada Dzankovica sto mu sipa fakte u lice, nadobudni kabadahija.
Idi djuturume!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
U suštini mu rekao, "ko biva ti bi bolje". Čime li čmar žvaće hranu kad obraza nema?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
daj neko onu sliku kako stoji sa rukom u dzepu ono ne tice se ga hahahahahah koji kralj. mora se ta slika spasit ovdje na forumu.
Ko je sljedeca mumija sto ce nas vodit? Neko opet sto je igrao u 80im. Neki treneri danas mladji od mene, Nagelsmanni i ti likovi a nama trener moze bi dedo bit.
Ko je sljedeca mumija sto ce nas vodit? Neko opet sto je igrao u 80im. Neki treneri danas mladji od mene, Nagelsmanni i ti likovi a nama trener moze bi dedo bit.
MusemicAmarinho je napisao/la: ↑20 jun 2023, 23:34daj neko onu sliku kako stoji sa rukom u dzepu ono ne tice se ga hahahahahah koji kralj. mora se ta slika spasit ovdje na forumu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čovjek se pravda za poraz od Luksemburga sve ti yebem

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Eto jesam li rekao da neće ići. Naprotiv. Neće ni da prihvati činjenicu da je ovo blamaža.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Dzemaludin Musovic je tamo negdje u drugom svjetskom ratu rodjen, gledao je Puskasa i Hidekutija kao mali ko ja Ronaldo fenomena i Zidana.StevieG8 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 23:35MusemicAmarinho je napisao/la: ↑20 jun 2023, 23:34daj neko onu sliku kako stoji sa rukom u dzepu ono ne tice se ga hahahahahah koji kralj. mora se ta slika spasit ovdje na forumu.
Mislim Dzemo bi mogao.
-
- Kontakt:
Vracaj Peteva, ovaj nas je ukopao, a ni trunke samokritike.
Nisam ja to tako shvatio. Ljudi se pravdaju kada su krivi, ili kada se osjećaju krivim. Ovaj **** se ne osjeća krivim. Kriv je Džanković.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 23:37Čovjek se pravda za poraz od Luksemburga sve ti yebem![]()
![]()
Najjace nakon poraza od Francuza izjavljuje da smo trebali bit mangupi, prije starta kvala najavljuje borbu za prvo mjesto...
Nije da nismo mogli ocekivati ovaj debakl od trenera koji nikad nista nije uradio.
Nije da nismo mogli ocekivati ovaj debakl od trenera koji nikad nista nije uradio.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Evo kaze ne moze on u formuli 1 pobijediti s nečim ne znam ni kako ovo reče
nada se da neće biti korone u septembru 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kaže ako sam ja kriv i ako će moj odlazak donijeti napredak ja ću potpisati ostavku odma

Izvadi ljudina i koronu iz fijoke
Halo ba kakav je ovo bahati brabonjak šta je ovo.
NEMA DRUGOG RJEŠENJA NEGO DA NASTAVIMO DALJE

Eo udaro bi se sa navijačima privatno.

Izvadi ljudina i koronu iz fijoke

Halo ba kakav je ovo bahati brabonjak šta je ovo.
NEMA DRUGOG RJEŠENJA NEGO DA NASTAVIMO DALJE

Eo udaro bi se sa navijačima privatno.
-
- Kontakt:
Sta? Kakva ba korona? Zna li ovaj koja je godina? Jel fakat to reko?
Zadnja izmjena: Amidzatvojnajdrazi, dana/u 20 jun 2023, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
1921
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šta priča ovaj čovjek
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Spaček?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, Majestic-12 [Bot] i 16 gostiju.