Potencijalni selektori
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Potencijalni selektori
Zašto pričati o Terziću, Jakiroviću i sličnim trenerima, koji imaju stabilne ugovore u dobrim ekipama? Ili bilo kom treneru koji ima luksuz da bira tim i velike pare, a tu spadaju Bilić i vjerovatno Petković. Taj Mersad bi bio realna opcija.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 21 jun 2023, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Selimbegović je slobodan sada.
Nece se ni Bilic a ni Petkovic primit posla sad sa reprezentacijom
-
- Kontakt:
Mozda bi ljudi i dosli za manje para nego sto vrijede, cisto iz nekih sportskih motiva. Moglo bi se i dogovoriti neke jace premije, nesto. Ali nije u tome problem, nego nece niko ko do sebe drzi doci ovdje. Nije niko budala, znaju kako to ovdje funkcionise. Koji ce to ozbiljan trener rizikovati svoju reputaciju na taj nacin, gurati nekakve Sanicanine i sta ja znam? Nece niko. I uvijek se vratimo na pocetak price, da je problem NSBiH tj. politika.
1921
Dudic
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Nadam se da neće ponovo dovesti nekog metuzalema, pogotovo oz ex YU, koji će doći da budu pudlice i uzme još jedan fin ugovor.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Kako ekonomski rjesiti problem,mislim da je tu kljuc svih problema.
Zasto drzava ili nemam pojma entiteti,ne mogu odvojiti novac iz budzeta prema NS za platu selektora.
To je promocija,vjerujem da bi i Eu,Usa ovo podrzala
Nema koristi ici sa konja na magarca...
Ja ne vjerujem ni da savez ne moze donjeti odluku o visini plateAnoniman je napisao/la: ↑21 jun 2023, 00:52Kako ekonomski rjesiti problem,mislim da je tu kljuc svih problema.
Zasto drzava ili nemam pojma entiteti,ne mogu odvojiti novac iz budzeta prema NS za platu selektora.
Pa moguće je da je nakon Bordoa shvatio da klupski fudbal više nije za njega i da možda nije nemoguće da sad prihvati ponudu našeg saveza.
Treneri su čudni, posebno ovi koji su otvareni finansijski, njima treba malo izazova, a gdje će ti veći izazov od naše reprezentacije. Normalan tu vrlo lako poludi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
bolje da se dogovori sa Džekom da bude selektor nego opet neki iz Jugoslavije
Njemu nakon Bordoa bas treba neka mirna luka da se ponovo afirmise a ne ovo sranje ovdjeVirtu4l je napisao/la: ↑21 jun 2023, 00:54Pa moguće je da je nakon Bordoa shvatio da klupski fudbal više nije za njega i da možda nije nemoguće da sad prihvati ponudu našeg saveza.
Treneri su čudni, posebno ovi koji su otvareni finansijski, njima treba malo izazova, a gdje će ti veći izazov od naše reprezentacije. Normalan tu vrlo lako poludi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Savez je koliko vidim ogranicen,30-40 k KM mjesecno je godisnje 360-420 hiljada KM.r3start je napisao/la: ↑21 jun 2023, 00:53Ja ne vjerujem ni da savez ne moze donjeti odluku o visini plateAnoniman je napisao/la: ↑21 jun 2023, 00:52Kako ekonomski rjesiti problem,mislim da je tu kljuc svih problema.
Za imena poput Bilic,Petkovica treba malo vise love ili osigurati premije.
Možda neće tražiti pare ali će tražiti garancije da mu se razne Husare, MiskeTA i Vice ne motaju oko repke i tu bi bio kraj tim pregovorima.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
9,2 miliona eura se dobije za plasman. Puknes na primjer Petkovicu premiju milion eura i barem ima nesto da razmisli. Nije lose za godinu dana posla i 7/8 utakmica gdje su samo dvije bitne.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Barbarez i Spahic u paketu za selektora to je najbolje rjesenje
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa onda bi tek hodali po kafanama, nargila barovima, diskotekama i onda bi tek bilo menadzerskih poziva.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mislim da bi sa Barbarezom i Spahicem u kombinaciji bio uveden red u reprezentacijubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:06Pa onda bi tek hodali po kafanama, nargila barovima, diskotekama i onda bi tek bilo menadzerskih poziva.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ili si baš mlad i zelen ili trollaš. Trećeg nema, oni jedino mogu zavesti red u kafani/diskoteci.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Misimovića za selektora on se savršeno uklapa u ovu koridu od saveza i reprezentacije.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ocigledno nam se misljenja ne podudaraju al ljudi su zasluzili sansu vise nego bilo ko drugibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:10Ili si baš mlad i zelen ili trollaš. Trećeg nema, oni jedino mogu zavesti red u kafani/diskoteci.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, EdinjoBos i 9 gostiju.