U pravu si!TarpiTarpi je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:17Ne bih večeras tako daleko išao, naravno da ima krivaca u politici i savezu ali su večeras najviše krivi naši igrači. Pjanić koji dođe da prošeta i podijeli koju loptu (majstorski) ali i to je zato što frajer zna a ne zato što se bori i pokušava i što godinama duela nije uzeo u reprezentaciji. Drugi "naš" krivac je Šehić koji je taraba i unosi toliku nesigurnost ali će on umjesto da se oprosti pričati neke gluposti o "uvođenju discipline", treći krivac je vjerovatno naš najbolji igrač svih vremena. Čovjek koji već godinama sve zna i jedan je od saučesnika u rušenju reprezentacije, čovjek koji treba imati petlju da yebe majku treneru, savezu, saigračima jer on je jedini koji to može. Eh kad tu trojicu riješimo onda se prelazi na selektora, na njegove menadžerske igrače i slične stvari. Kad se to uradi onda se ide na "naše" ljude u savezu pa tek onda na političare. Ne mogu meni ni Bakir ni Nikšić biti krivi sve dok Pjanić dođe i boli ga neka stvar šta se dešava na terenu.galia95 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 00:59Upravo tako! Zato sam i rekao u prethodnom komentaru, uz pomoć domaćih kvislinga, plaćenika i petokolonaša. U politici Nikšić i Konaković, u sportu Čolpa, Džemidžić, Hadžibegić, Begić... pa onda i Džeko, Pjanić, Spahić, koji su godinama ćutali i žmirili na ovaj kriminal.TarpiTarpi je napisao/la: ↑21 jun 2023, 00:57
Za ovo večeras ne treba kriviti ni Vicu ni Srbe, večeras su Bošnjaci glavni krivci i to trebamo što prije shvatiti.
Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 21 jun 2023, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
i poker stol i dobra piva
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Isto tako nije bio Vico ni kad smo u Brazil otisli...kad nam je skinuta suspenzija..itdLewy21 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:14Vidiš da sam s razlogom povezivao Misimovića i Muslimovića sa tom utakmicom, nisam bio siguran da su oni zabili ali sam se kroz maglu sjećao. Sjećam se i one bakljade kada su Guši morali motat glavu.Napoleon1921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:02Preporod je krenuo kad smo savezu yebali mater
Ta tekma koju spominjete je promovisala dzeku, custovic dao go za 3:2 muzurovic pljuvao novinare radi skakljivih pitanja
U norveskoj Miske dao iz slobodnog i muslimovic drugi
Kvalifikacije popusene vec u prvih 3/4 kola katastrofom za katastrofom
Vi se mnogi ne sjecate al ja pamtim ovu repku od kvala za Sp 2002. kad nas je exteberia ohladio onim volejom
Ne sjecate se da nije bilo Vice al je bio iljo levat koji je prvo maltene ukrao pare za stadion i isti napravio u Orasju bukvalno nikkme..a nakon toga pokazao svoj pateiotizam hodajuci po utakmicama reprezentacije hrvatske u dresu iste
Ne sjecate se da je **** misimovic odbio da se solidarisw sa Bolicem, Barbarezom i ostalim nego je otisao da igra za ujkana ilju i njegovi prciju
Ali da, meni je ulazak u svijet nogometa skupljanje sličica za SP 2006. Za savez se sto posto slažem da ga Vico nije uništio, nego je dolazak čovjeka koji je izjavio "šta god dobro krene u Republici Srpskoj to naiđe na opstrukciju iz političkog Sarajeva" kulminacija svega što se ranije radilo. Čak mi je u jednu ruku i drago što je dotle doguralo, jer je jednostavno moralo dogurat.
Nije Vico bio kada je Ušanović krao pare, kada su Selma Bajrami i ne znam ko ono još dobijali mjesta u VIP loži. Nije Vico bio kad se dešavalo milion nekih drugih stvari kojih se sada u ovaj vakat poslije ponoći ne mogu sjetit.
Kontam poentu al odvadite, krivi jesmo, al ovo je ipak nesto vise, ko to ne vidi taj nece vidjeti sve i da mu nacrtas...dok ne bude 12:05 al tad je vec kasno...
Posto se stalno vracamo na rat i nacionalizam u svemu da se okoristim tom tematiko'm...Jesmo imali ratnih profitera, jesmo imali lopovluka, jesmo bilo vaki i naki, al sami se ubijali nismo...nas levat ce doci ukrast ce pare al ces mu yebat mater i otjerat ga, bez tih para ces prezivjet i nastavit u dobrom duhu...ovakvi kao vico ce doci i ostaviti pustos..i sutra ako budes htio nastavit neces moci..znas li zasto? Jer vise nicega nece biti
ko hoce da shvati shvatice

-
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
Ja se iskreno nadam da su igrali danas protiv selektora…
Mjesate privatno s poslovnim, to ne znaci da ljudi nemaju nogometno znanjeNapoleon1921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:22Jedan igra poker drugi vodi islamsku zajednicu...nema sta top reference...ustvari ne bi bilo lose da ih uparimo zajedno pa onda za svakog ponesto da se nadje
Marko Topić doktorski u studiju sve rekao.
-
- Kontakt:
Da imaju koristilo bi ga..r3start je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:25Mjesate privatno s poslovnim, to ne znaci da ljudi nemaju nogometno znanjeNapoleon1921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:22Jedan igra poker drugi vodi islamsku zajednicu...nema sta top reference...ustvari ne bi bilo lose da ih uparimo zajedno pa onda za svakog ponesto da se nadje
Koliko znam Barbarez je bio za da preuzme reprezentacijuNapoleon1921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:26Da imaju koristilo bi ga..r3start je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:25Mjesate privatno s poslovnim, to ne znaci da ljudi nemaju nogometno znanjeNapoleon1921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:22
Jedan igra poker drugi vodi islamsku zajednicu...nema sta top reference...ustvari ne bi bilo lose da ih uparimo zajedno pa onda za svakog ponesto da se nadje
Pored mene na stadionu dijete 11 godina i otac mu iz Sanskog Mosta došli. Izdvojili pare i vrijeme da mali pogleda svoju reprezentaciju prvi put - da bi ovo gledao.
Bruka i sramota, Dzekson penzija, nargilaš penzija, Šehić penzija i fosil otkaz.
Pa u remont.
Bruka i sramota, Dzekson penzija, nargilaš penzija, Šehić penzija i fosil otkaz.
Pa u remont.
-
- Kontakt:
: 
Vidi nudi li se kakav posao u googlu rado bih ga prihvatio, moze i remote

Slažem se
Pazi šta pišeš, povrijedit ćeš patrijote i one za građansku!Stroj1946 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 00:57Cigare, meso i šišu si zaboravio. OstaloCeltic je napisao/la: ↑21 jun 2023, 00:38Ko ne skače mrzi Bosnu hej hej, Ja volim Ljiljane, navijačka skupina koja pokazuje cijelo lice našeg naroda, neka hljeba i igara! Umjesto da se prave protesti, da se pravi neki bojkot ono dođe iz hebene Švedske i pjeva: Mene život razočarao, to ti je sav pokazatelj svijesti, morala i slično kod našeg naroda, kupe se olovkicom, šalom, kafom, neka ima brašna ulja i neka se može u džamiju : ) Sve je super, dobro se živi....![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Nije Savez samo repka,ovo sto Vico radi i u ligi nije zapamceno,sudjenje onakvo nema ni u Etiopiji,podrzite Vicka sve ce vam pozlatiti,morate repku podrzat na celu sa Vicom i niste za bolje
Slovačka sigurno neće pobjediti Luxembourg u gostima tako da još uvijek ništa nije gotovo.
Vidi, ono što moramo svi da shvatimo konačno i ne znam zašto do sada nismo - mi kada smo se kvalifikovali za SP jedini put u historiji imali smo najbolji igrački kadar ikad i grupu kao da smo birali. U toj grupi smo na kraju nekako jedva prvi završili. Sramota bi bila da nismo bili prvi u toj grupi. Skoro pa bilo koja generacija hrvatske reprezentacije bi to riješila par kola ranije. Pa čak možda i Srbija.Napoleon1921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:21
Isto tako nije bio Vico ni kad smo u Brazil otisli...kad nam je skinuta suspenzija..itd
Kontam poentu al odvadite, krivi jesmo, al ovo je ipak nesto vise, ko to ne vidi taj nece vidjeti sve i da mu nacrtas...dok ne bude 12:05 al tad je vec kasno...
Posto se stalno vracamo na rat i nacionalizam u svemu da se okoristim tom tematiko'm...Jesmo imali ratnih profitera, jesmo imali lopovluka, jesmo bilo vaki i naki, al sami se ubijali nismo...nas levat ce doci ukrast ce pare al ces mu yebat mater i otjerat ga, bez tih para ces prezivjet i nastavit u dobrom duhu...ovakvi kao vico ce doci i ostaviti pustos..i sutra ako budes htio nastavit neces moci..znas li zasto? Jer vise nicega nece biti
ko hoce da shvati shvatice![]()
Zar nam može biti normalno da se nikada u svojoj historiji nismo kvalifikovali za Evropsko prvenstvo? Uredu, možemo Misimovića i Vicu kriviti za ovo sad, ali ko je onda kriv što se nismo kvalifikovali za Euro 2016 (opet najlakša moguća grupa, pa nosioci u baražu) i Euro 2020 (smiješna grupa također)?
Naravno da nas separatisti uništavaju, ali ti kada njima to kažes uvijek će te poklopit jednom rečenicom - samo će ti reći šta ti radiš. Govorim nevezano za sport konkretno nego općenito. Stalno svom društvu objašnjavam da mi ne možemo da se žalimo na druge dok ne počistimo svoju avliju. Svakako dosta toga što nam rade separatisti zapravo mi kao Bošnjaci omogućimo.
Pogledamo na sebe prvo, počistimo svoju avliju, pa onda možemo razgovarati o tome šta drugi rade. Pa na kraju krajeva mi Bošnjaci smo poslije poraza krivili nesreću, povrede, umor, pa bili "ponosni na zmajeve" jer su oni kao nekome pokazali zube, bili egal s nekim, malo falilo do pobjede, itd. Nevjerovatno je koliko smo mi neuspješni, a poslije svakog neuspjeha patetišemo i tražimo alibije. Možda zato i jesmo luzeri? Valjda smo kao narod imali dovoljno neuspjeha u svemu da konačno shvatimo da nikad nismo promjenili svoj pristup i način razmišljanja i da to možda i jeste razlog svih naših neuspjeha.
Neki dan ti Džeko hladno izjavi da smo uspjeli parirati Portugalu, naši sajtovi objavljuju kako nas je selektor Portugala nahvalio (a znamo da je iz kurtoazije), pa se vadimo na umor i naravno da te ovo čeka. Unaprijed su se tražili alibiji za ovu utakmicu.
-
- Kontakt:
U svojoj kuci ja radim sta hocu, ali je ne dam nikom, ako je pogresno isparavice se jednog dana, ali ce kuca opet bit moja...vecina vas misli da ce se problem potkopavanja temelja iste rijesiti tako sto cete posteno i kvalitetno napravit plocice u wc..nece ljudino vjeruj mi jer nema nikakve logike za takvo nesto...dok ti napravis plocice kna ce pasti pa ti te plocice vise nece biti ni bitne...jednog dana kad shvatite da ni da budemo najbolji na svijetu da ce vas i dalje isto gledati bice nam svima lakse.Medjutim uvjeren sam da nikad to necemo shvatit..Lewy21 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:52Vidi, ono što moramo svi da shvatimo konačno i ne znam zašto do sada nismo - mi kada smo se kvalifikovali za SP jedini put u historiji imali smo najbolji igrački kadar ikad i grupu kao da smo birali. U toj grupi smo na kraju nekako jedva prvi završili. Sramota bi bila da nismo bili prvi u toj grupi. Skoro pa bilo koja generacija hrvatske reprezentacije bi to riješila par kola ranije. Pa čak možda i Srbija.Napoleon1921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 01:21
Isto tako nije bio Vico ni kad smo u Brazil otisli...kad nam je skinuta suspenzija..itd
ko hoce da shvati shvatice![]()
Zar nam može biti normalno da se nikada u svojoj historiji nismo kvalifikovali za Evropsko prvenstvo? Uredu, možemo Misimovića i Vicu kriviti za ovo sad, ali ko je onda kriv što se nismo kvalifikovali za Euro 2016 (opet najlakša moguća grupa, pa nosioci u baražu) i Euro 2020 (smiješna grupa također)?
Naravno da nas separatisti uništavaju, ali ti kada njima to kažes uvijek će te poklopit jednom rečenicom - samo će ti reći šta ti radiš. Govorim nevezano za sport konkretno nego općenito. Stalno svom društvu objašnjavam da mi ne možemo da se žalimo na druge dok ne počistimo svoju avliju. Svakako dosta toga što nam rade separatisti zapravo mi kao Bošnjaci omogućimo.
Pogledamo na sebe prvo, počistimo svoju avliju, pa onda možemo razgovarati o tome šta drugi rade. Pa na kraju krajeva mi Bošnjaci smo poslije poraza krivili nesreću, povrede, umor, pa bili "ponosni na zmajeve" jer su oni kao nekome pokazali zube, bili egal s nekim, malo falilo do pobjede, itd. Nevjerovatno je koliko smo mi neuspješni, a poslije svakog neuspjeha patetišemo i tražimo alibije. Možda zato i jesmo luzeri? Valjda smo kao narod imali dovoljno neuspjeha u svemu da konačno shvatimo da nikad nismo promjenili svoj pristup i način razmišljanja i da to možda i jeste razlog svih naših neuspjeha.
Neki dan ti Džeko hladno izjavi da smo uspjeli parirati Portugalu, naši sajtovi objavljuju kako nas je selektor Portugala nahvalio (a znamo da je iz kurtoazije), pa se vadimo na umor i naravno da te ovo čeka. Unaprijed su se tražili alibiji za ovu utakmicu.
Nasa avlija se treba cistiti al tek nakon sto se poraze oni koji bi da je oduzmu..
Ja sa stadiona, uz najbolju namjeru, nisam uspio shvatiti koja smo formacija i ko koju poziciju igra. Zivi uzas.
Da se razumijemo i igraci imaju aferima ali u ovoj postavci je nemoguce njih posebno komentarisati kad je opsti haos bio.
Oni su konstantno imali igraca viska jer svaki njihov napad neki nas nikog ne cuva. Dakle nisu stvarali visak nego jednostavno neki njihov sam stoji.
Odlazi, ljigo, smradu, ubleho, je.bo li ti Dal Varesanovic familiju!
Da se razumijemo i igraci imaju aferima ali u ovoj postavci je nemoguce njih posebno komentarisati kad je opsti haos bio.
Oni su konstantno imali igraca viska jer svaki njihov napad neki nas nikog ne cuva. Dakle nisu stvarali visak nego jednostavno neki njihov sam stoji.
Odlazi, ljigo, smradu, ubleho, je.bo li ti Dal Varesanovic familiju!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ma vjeruj na TV-u je od prve minute ocigledno bilo da ljudi nemaju pojma sta ko treba da radi. Na kraju Seo, Pjanic i Dzeko pokusavali na terenu da daju upute drugima. Raspad sistema.
1921
Ako se navijači konačno ne organizuju da se kompletan savez razvali i dovedu ljudi koji bi stvarno trebali biti na tim pozicijama, onda nećemo imati uspjeha još dugo. Ovo je samo eskalacija problema koji traju godinama. Treba se okupiti ozbiljna grupa ljudi koje će navijači podržati i tek tada možemo krenuti dalje, treba se promijeniti čitav sistem.
SAVEZ NAPOLJE!
SAVEZ NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.