BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Mislim da nece biti dozvoljeni uopste posjetioci na tim domacim utakmicama ekipa iz Bjelorusije
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 20 jun 2023, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ljudi dominiraju ove sezone tamo, historijski mozda najveci klub u Bjelorusiji a nasi su ispadali i od mnogo losijih timova iz te drzave
Jos kad uzmes i u obzir kakav je trenutni roster Zelje i 40% sanse za prolaz je previse
Don't believe the hype.
Ode Zeljo u Izrael. Tamo ce igrati Dinamo sa njima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da, ali ekipe iz Bjelorusije su prosle sezone ostvarili 55/55 rezultat u Evropi (znaci najlosiji), a sezonu prije toga 53/55 rezultat (samo San Marino i Lihtenštaj iza). Liga je bukvalno u slobodnom padu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 19:13ljudi dominiraju ove sezone tamo, historijski mozda najveci klub u Bjelorusiji a nasi su ispadali i od mnogo losijih timova iz te drzave
Jos kad uzmes i u obzir kakav je trenutni roster Zelje i 40% sanse za prolaz je previse
Sarajevo može proći a nadam se i da Željo može proći.
po koeficijentu ulazimo sa 41. pozicije 7.750, vidjet čemo gdje čemo se zaustaviti. relatativno lagao možemo preskočiti Sj. Irsku (8.083), Kzahstan (8.275) i Armeniju (8.375). Nas ugrožavaju, ako slabo odigramo, Farska ostrva (7.625) i Litvanija (7.375) ostai su daleko iza nas, recimo Estonija (7.082).
po koeficijentu ulazimo sa 41. pozicije 7.750, vidjet čemo gdje čemo se zaustaviti. relatativno lagao možemo preskočiti Sj. Irsku (8.083), Kzahstan (8.275) i Armeniju (8.375). Nas ugrožavaju, ako slabo odigramo, Farska ostrva (7.625) i Litvanija (7.375) ostai su daleko iza nas, recimo Estonija (7.082).
Koliko imaju Englezi?Bistrik je napisao/la: ↑20 jun 2023, 19:19Sarajevo može proći a nadam se i da Željo može proći.
Ima li kakve sanse da ih stignemo?
Moguće i u Izraelu

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
A sta ako se bude igralo u BL sto mi trenutno zvuci kao najrealnija opcija, tek bi tu bilo zanimljivo

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Sto se nas tice jedno poluvrijeme u BL drugo u BG
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Opet upišana, usrana i poderana bijeda kod čifa
Odera ih UEFA, nikako marku da zarade, opet će sirotinja da prosi da ode na utakmicu
Svakako ispadaju, ne znam koji khurac će oni u evropi uopšte....
Mi prolazimo, naguzove al prolazimo....

Odera ih UEFA, nikako marku da zarade, opet će sirotinja da prosi da ode na utakmicu

Svakako ispadaju, ne znam koji khurac će oni u evropi uopšte....
Mi prolazimo, naguzove al prolazimo....

Nidje veze treba se zaliti
Hocemo u Europi da igramo, a ne u Aziji
Geografski Izrael je u Aziji
Bolje u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani il Podgorici da igramo nego tamo
Blize i njima i nama
Kakvo glupo rijesenje
Nikakvog smisla nema
Hocemo u Europi da igramo, a ne u Aziji
Geografski Izrael je u Aziji
Bolje u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani il Podgorici da igramo nego tamo
Blize i njima i nama
Kakvo glupo rijesenje
Nikakvog smisla nema
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Kakav bolesnik iole normalnu temu mora zaprljati da bi napisao svoje gluposti

Koji ce ovo put biti da Zeljeznicar ide u Izrael
? Bukvalno svaka Evropa njihova mi je ostala u sjecanju da idu dole,i sad ne izvuku klub iz te zemlje i opet moraju ici,pa nevjerovatno,to gostovanje je jedno od rijetkih gdje ti sve potrosiš sve što zaradiš.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jaki ste sa ovim prognozama. Ko da su naši klubovi neka ekstra kvaliteta, a ovi drugi neki levati.
Sta će ovi levati iz Bjelorusije, šta oni znaju, a kad je BATE igrao grupnu fazu LP, naši klubovi LP igrali na play stationu.
Ja bih volio da svi dobace do grupne faze Uefa takmičenja, ali teško, možda po jedno, eventualno dva kola proći i hajmo na more početkom augusta.
Upravo nam ova takmicenja i pokazuju gdje smo trenutno, a prošlogodišnje ispadanje od ribara sa Farskih otoka nam pokazuje da smo u priličnom kanalu...
Sta će ovi levati iz Bjelorusije, šta oni znaju, a kad je BATE igrao grupnu fazu LP, naši klubovi LP igrali na play stationu.
Ja bih volio da svi dobace do grupne faze Uefa takmičenja, ali teško, možda po jedno, eventualno dva kola proći i hajmo na more početkom augusta.
Upravo nam ova takmicenja i pokazuju gdje smo trenutno, a prošlogodišnje ispadanje od ribara sa Farskih otoka nam pokazuje da smo u priličnom kanalu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Da li su predstavnici Zeljeznicara uputili dopis nekom od nivoa vlasti (Opstina, kanton, federacija) da im se plati tako skup put?
Logicno je. Noviklo se to.
- FKS -
Hajmo sada neke dobre grupe
- Shategabri
- Kontakt:
Ovi nek posude dresove od Makabija i komšilukmiky_hz je napisao/la: ↑21 jun 2023, 02:03Koji ce ovo put biti da Zeljeznicar ide u Izrael? Bukvalno svaka Evropa njihova mi je ostala u sjecanju da idu dole,i sad ne izvuku klub iz te zemlje i opet moraju ici,pa nevjerovatno,to gostovanje je jedno od rijetkih gdje ti sve potrosiš sve što zaradiš.

Koševo Zapad
Ima li danas ovih grupa i izvlacenja ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje su nam podgrupe, evo skoro pola 10
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dinamo
Slovan
Bate borisov
Sheriff
Slovan
Bate borisov
Sheriff
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.