Ne znam koja je svrha dovoditi onda ino pojačanja ako će gledati sa tribina

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I ovo smanjenje stranaca s 3 na 5 je direktno usmjereno protiv nas. Zrinjski i Borac imaju sve strance iz bivše jugeShategabri je napisao/la: ↑21 jun 2023, 09:00Vicoo, yebo si nas![]()
Ne znam koja je svrha dovoditi onda ino pojačanja ako će gledati sa tribina![]()
Nikakve logike nema potez.bordobijeli je napisao/la: ↑21 jun 2023, 09:07I ovo smanjenje stranaca s 3 na 5 je direktno usmjereno protiv nas. Zrinjski i Borac imaju sve strance iz bivše jugeShategabri je napisao/la: ↑21 jun 2023, 09:00Vicoo, yebo si nas![]()
Ne znam koja je svrha dovoditi onda ino pojačanja ako će gledati sa tribina![]()
Radi Borca je uvedeno da više iz bivse juge nisu stranci zato sto su navukli igraca iz Srbije. Ali zašto je smanjeno s 5 na 3 inostrani igraci ?? Zašto bi nekom to palo na pamet da uradi pa naravno radi FK Sarajevo nije radi Posušja i Goška sigurno. Nas ovo dobro remeti imaš 4 stranca i 2 dogovaraš i onda u pola prelaznog roka promjeni da nije 5 nego 3. Naravno ovo je direktno protiv nas usmjerenonapoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 09:14Nas svi mrze, mi smo odbaceni, dusice male![]()
![]()
Odluka je donesena radi Borca i SAMO radi Borca. Kao sto je liga 19/20 prekinuta da bi oni otisli u Evropu a mi kao "kolateralna steta" dobili titulu. Da su oni u tom trenutku bili peti, nikad se liga ne bi prekinula. I sad smo mi samo kolateralna steta, ovo je doneseno da bi Borac mogao dovodit igrace iz Srbije, vjerovatno preko raznih menadzerskih talova.
ALI, to ne znaci da ne mozemo iskoristit situaciju na najbolji moguci nacin. Borca se ne treba bojat, to je poligon kriminala i nikad dobar igrac nece doci gore, nego menadzerske prevare. Mozda nekad neko i zaluta al to je sve. A mi se trebamo pocet okretat ka hrvatskom trzistu, uzimat mlade talente iz HNL i 2. HNL. Dovedes 5-6 djecaka do 20 godina, barem dvojica nek budu Cuze i Jankovic, ti si na konju. Puno lakse ces napunit kasu nego gurajuci razne Trake i Ramice od kojih nema hljeba. Kao na FMu kad pocnes skupljat regene ostalih ekipa iz lige i uzimat za njih milionske iznose. A od ostalih stranaca drzat uvijek 3-4 babaroge iz Juzne Amerike kao sto se trenutno i radi. Renan, Viveros i recimo da dodje taj iz Hajduka. Samo treba bit pametan. Sto bi ti hrvat u ekipi morao bit Oremus a ne Cuze? Sto bi Srbin morao bit Protic a ne neki novi Zivkovic ili Skuletic?
e bas,dugo godina to ja pricam,nas mentalitet se ne uklapa u savremeni sport,mi sve znamo mi smo najbolji sta nam ima ko reci.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 22:54Faruk je ostao u 90im bolan vrijeme ga pregazilo kao i sve te naše trenere iz te generacije.
Najbolji je medju njima svakako Halilhodzic ali nije ni on nesto specialno gledajuci svjetski nivo.
A rukfasu je bolje da sam ode nego da se bruka. No jedino ako ga evrici ne budu sprijecavali u tome.
Upravo to. Zamisli prvu postavu u ovoj ligi:joker90 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 09:33I sa ovim pravilom se može odlično funkcionisati, iz naše perspektive. Nisu nam više stranci igrači iz regiona, možemo naći uz pravilan rad uvijek dobre igrače sa ovog područja. Što se stranaca tiče, svakako i trebaju biti kao Renan i da odmah upadaju u prvu postavu. I taman su ti 4 dovoljna (3 u zapisniku). Ne dovoditi divljake ko onaj Rashid, nego ove ko Viveros i slične. Sa 3-4 Viverosa vala možeš šta hoćeš.
Ide Torpedo životom
Solidna grupa , Sepsi se najviše izdvaja pa Aktobe (iako i sa njima se može igrati).Ostale 3 ekipe/para sasvim pristojne.
skoro pola tima stranci. A kod nas?
Trenutno korisnika/ca: Dave, Kyle88, misstianopenaldo i 57 gostiju.