Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Da je ovo iole normalan savez, našli bi nekog mladog trenera koji se bar malo razumije u taktiku, da zna bar osnovno, pa fino napraviti rez, ovi penzioneri ćao, mlade igrače i da gradi ekipu.
Al to je svakako u ovom slučaju domen SF.
Al to je svakako u ovom slučaju domen SF.
Koševo Zapad
Petev da je ostao u ovim kvalifikacijama se moglo nesto.. Upoznao je igrače,napravio bazu i skonto gdje škripi i bio na dobrom putu da rijesi neke bolesti reprezentacije,ali bagra ga otjera i dovede opet nekog VHS strucnjaka...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:26Vaha je vodio plemena, drzave na rubu gradjanskog rata, Mamicev Dinamo itd. On samo supljira i pare su mu broj 1. Plati mu koliko zine, i docice bez problema.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
BenjooJutub je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:02Na silu stvorena država. Ni oni koji je vole nisu mogli sami 1990-ih manifestivati taj nacionalni naboj, bez vanjskih uticaja.Amarinho je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:45Pa normalno da ima, sto je i logicno. Kakva bolan nacionalni naboj i ljubav? Kome je ikad ista dobro donijelo biti Bosanac? Za sta smo poznati po svijetu?
Eto ti Hrvati *ebo fudbal sad, poznati su kao destinacije za odmor, Amerikanci idu njima - he Amerikanci covjece, Honolulu, Los Angeles, Miami pred vratima on ide u popisani Dubrovnik i Split na ono kamenje da se sunca?! Ali su napucali njihovu drzavu, taj turisticki dio. Profesionalci.
Poznati su po onim Kostelic skijasima, Kaubiji rukometasi, po Drazen Petkovicu, ovim Vaterpolo likovima sa debilskim kapicama.
Culi su ljudi za Konzum, za Croatian Airlines, za Zagrebacku Banku, eto Hollywood snima kod njih serije, filmove.
Za sta je Bosna i Hercegovina poznata? Jel od vas u zivotu neko imao neku prednost u bilo cemu cinjenicom da je Bosanac?
Pa kakva ljubav prema cemu?Pa Hrvati i Srbi zadnjih 200 godina grade nacionalni identitet, a mi kao nešto pokušavamo zadnjih 30 godina i hoćemo već da beremo plodove. Nacija koja nema budućnost, koja je pred nestankom... To bi trebali sebi priznati a ne lagati sami sebe, možda bi se tako rodio naboj za opstankom i napredkom.
nemas pojma s pojmom. Uzmi putovnicu ili preko drine. Vidi se kako nemas pojma. Ne grade oni 200 godina nacionalni identitet nego 200 godina peru mozak bosnjacima pravoslavne i krscanske vjere. Znas jaranika! A takvi kao ti bi trebali da sve cine pa da imamo identitet. Ali jok, nalozi ti shishu i jedan kul komentar ostavi. Nadam se da si bio u teretani i da opasno gledas prolaznike
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- akisarajevo92
- Kontakt:
nisu ovo cista posla, isto kao da je namjerno promasio ili je jednostavno klocina
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Nije to kompleks nize vrijednosti. Jel trebas davat svoje tijelo i dusu za drzavu koja ti NISTA al NISTA nije obezbijedila? Mi nemamo nacionalnog identiteta, mi se po vjeri gledamo. Obezbijedio si islamskoj zajednici da seru po tebi i da im placas ogromne pare da te kopaju a ne placaju porez nikakav. I za takvu drzavu ja da se kidam i borim? Ne pada mi napamet, sutra da nestane svejedno bi mi bilo.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:00Volis nesto jer je tvoje. Ljubav nije racionalna. Ja volim Zelju i kad se raspada i kad je prvi na tabeli. Ako vi to ne shvatate, zao mi je. Taj autosovinizam prosipajte negdje drugo. Upravo su takva razmisljanja poput vasih razlog sto ne idemo naprijed. Uvijek neko ponizavanje, nipodostavanje, 'ta cemo mi kakvi mi, kompleks nize vrijednosti itd.TheWeekndXO je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:55Bukvalno sve si tacno rekao. Ja ne razumijem ljude kad kazu vole Bosnu. Sto je volis? Sta je dobro u Bosni? Nemamo nista dobro, kanta od drzave, kanta od drustva, kanta od ljudi.Amarinho je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:45
Pa normalno da ima, sto je i logicno. Kakva bolan nacionalni naboj i ljubav? Kome je ikad ista dobro donijelo biti Bosanac? Za sta smo poznati po svijetu?
Eto ti Hrvati *ebo fudbal sad, poznati su kao destinacije za odmor, Amerikanci idu njima - he Amerikanci covjece, Honolulu, Los Angeles, Miami pred vratima on ide u popisani Dubrovnik i Split na ono kamenje da se sunca?! Ali su napucali njihovu drzavu, taj turisticki dio. Profesionalci.
Poznati su po onim Kostelic skijasima, Kaubiji rukometasi, po Drazen Petkovicu, ovim Vaterpolo likovima sa debilskim kapicama.
Culi su ljudi za Konzum, za Croatian Airlines, za Zagrebacku Banku, eto Hollywood snima kod njih serije, filmove.
Za sta je Bosna i Hercegovina poznata? Jel od vas u zivotu neko imao neku prednost u bilo cemu cinjenicom da je Bosanac?
Pa kakva ljubav prema cemu?
Reko sam Ja da cemo ga od blata praviti.
Covjek je svaku izmjenu znao napraviti na vrijeme i Kako treba
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kad idu kod Brajlovica, zna li se sta? Krmci, nek su se nazderali, a to sto ne mogu hodat, nikom nista
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pa jarane trebamo i mi tako, treba nam neki vođa, da nas povede. Za sad ga nismo imali, a vjerujem da ga ni u budućnosti nećemo imati. Ne vidim šta sam to pogrešno napisao u komentaru? Pa sekunda je falila da ostanenemo u sklopu Jugoslavije i tad su ovi koji nas žele unišititi skontali da se može sa nama lako. A može se zato što ni sami nismo svjesni svojih nedostataka, pa lupamo ko Maksim po diviziji evo već 30 godina. Bez plana i cilja, a ako se slučajno pojavi neka naznaka svijetla na kraju tunela, ide sabotaža.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:06BenjooJutub je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:02Na silu stvorena država. Ni oni koji je vole nisu mogli sami 1990-ih manifestivati taj nacionalni naboj, bez vanjskih uticaja.Amarinho je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:45
Pa normalno da ima, sto je i logicno. Kakva bolan nacionalni naboj i ljubav? Kome je ikad ista dobro donijelo biti Bosanac? Za sta smo poznati po svijetu?
Pa kakva ljubav prema cemu?Pa Hrvati i Srbi zadnjih 200 godina grade nacionalni identitet, a mi kao nešto pokušavamo zadnjih 30 godina i hoćemo već da beremo plodove. Nacija koja nema budućnost, koja je pred nestankom... To bi trebali sebi priznati a ne lagati sami sebe, možda bi se tako rodio naboj za opstankom i napredkom.
nemas pojma s pojmom. Uzmi putovnicu ili preko drine. Vidi se kako nemas pojma. Ne grade oni 200 godina nacionalni identitet nego 200 godina peru mozak bosnjacima pravoslavne i krscanske vjere. Znas jaranika! A takvi kao ti bi trebali da sve cine pa da imamo identitet. Ali jok, nalozi ti shishu i jedan kul komentar ostavi. Nadam se da si bio u teretani i da opasno gledas prolaznike
Posto je ovo sve izgubljeno, ako nekom nije mrsko, a usput se razumije, nek napise skim bi mogli igrat taj baraz u ligi nacija?? Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Čeetnik siledesma je napisao/la: ↑20 jun 2023, 20:05Smrdišaddebisi je napisao/la: ↑20 jun 2023, 19:58hahah istina boli, inace bi me zaobisao a ne vrijedjao na taj nacin. nivo cetnika
ps kompleksi od Zelje koliko se god trudili i gurali svoje smijesne talente iz akademije babine sinove, nikad nijedan vas igrac nece dati domovini ni priblizno ko Dzeko, mozete gurati razne dalove, talove, svenove, rahmanovice i slicne samo pokazujete da ste jednom udba uvijek udba.
Nije dovoljno samo voliti nešto ili biti patriota, treba uključiti i mozak. Ako ga ne uključiš, ta ljubav i patriotizam će biti zloupotrijebljeni za nečije lične interese i loše namjere. To se kod nas dešava decenijama.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:00Volis nesto jer je tvoje. Ljubav nije racionalna. Ja volim Zelju i kad se raspada i kad je prvi na tabeli. Ako vi to ne shvatate, zao mi je. Taj autosovinizam prosipajte negdje drugo. Upravo su takva razmisljanja poput vasih razlog sto ne idemo naprijed. Uvijek neko ponizavanje, nipodostavanje, 'ta cemo mi kakvi mi, kompleks nize vrijednosti itd.
Voli se država, vole se klubovi aman zaman, a u svemu smo najgori. nešto ne štima, jel tako? Onda kad neko kaže - stanite, nije u redu, njega proglase za krivca što stvari ne valjaju. Jer je autošovinista, kompleksaš, nepatriota, izdajnik....
Možemo tako još 100 godina, a sve u interesu ološa. Kad neko kaže da treba bojkotovati reprezentaciju, dočekaju ga jeftinim parolama - za reprezentaciju se navija i kada gubi. Treba bojkotovati bhpl, leglo amaterizma i kriminala, dočekaju ga psovkama i uvredama.
E pa eto navijajte i volite.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 21 jun 2023, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- akisarajevo92
- Kontakt:
sad ide ona priča "iskoristićemo ove preostale utakmice da se pripremimo što bolje za baraž" i onda kad dođe baraž ni to neće ličiti ni na šta 

Don't believe the hype.
Da sa drugim selektorom i istim igracima, i onda se pitamo sta je problem.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:20sad ide ona priča "iskoristićemo ove preostale utakmice da se pripremimo što bolje za baraž" i onda kad dođe baraž ni to neće ličiti ni na šta![]()
Hoce Golf 2 da bude Golf 6 nakon promjene ulja.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 21 jun 2023, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
-
- Kontakt:
[quote=Horoz post_id=9334710 time=1687339208 user_id=51496]
[quote=Amidzatvojnajdrazi post_id=9334675 time=1687338049 user_id=34328]
Volis nesto jer je tvoje. Ljubav nije racionalna. Ja volim Zelju i kad se raspada i kad je prvi na tabeli. Ako vi to ne shvatate, zao mi je. Taj autosovinizam prosipajte negdje drugo. Upravo su takva razmisljanja poput vasih razlog sto ne idemo naprijed. Uvijek neko ponizavanje, nipodostavanje, 'ta cemo mi kakvi mi, kompleks nize vrijednosti itd.
[/quote]
Nije dovoljno samo voliti nešto ili biti patriota, treba uključiti i mozak. Ako ga ne uključiš, ta ljubav i patriotizam će biti zloupotrijebljeni za nečije lične interese i loše namjere. To se kod nas dešava decenijama.
Voli se država, vole se klubovi aman zaman, a u svemu smo najgori. nešto ne štima, jel tako? Onda kad neko kaže - stanite, nije u redu, njega proglase za krivca što stvari ne valjaju. Jer je autošovinista, kompleksaš, nepatriota, izdajnik....
Možemo tako još 100 godina, a sve u interesu ološa. Kad neko kaže da treba bojkotovati reprezentaciju, dočekaju ga jeftinim parolama - za reprezentaciju se navija i kada gubi.
[/quote]
Ja se 100% slazem s tobom, i mogao bih na ovu temu danima. Samo ne mogu vise da slusam ovo samo-ponizavanje, prosto me stid bude da mi sunarodnjaci sami sebe tako gledaju. Uzdignute glave, ponosno rjesavati probleme. A ne poklopiti se usima i "ma yebo nas, kakvi mi." To mi se gadi.
[quote=Amidzatvojnajdrazi post_id=9334675 time=1687338049 user_id=34328]
Volis nesto jer je tvoje. Ljubav nije racionalna. Ja volim Zelju i kad se raspada i kad je prvi na tabeli. Ako vi to ne shvatate, zao mi je. Taj autosovinizam prosipajte negdje drugo. Upravo su takva razmisljanja poput vasih razlog sto ne idemo naprijed. Uvijek neko ponizavanje, nipodostavanje, 'ta cemo mi kakvi mi, kompleks nize vrijednosti itd.
[/quote]
Nije dovoljno samo voliti nešto ili biti patriota, treba uključiti i mozak. Ako ga ne uključiš, ta ljubav i patriotizam će biti zloupotrijebljeni za nečije lične interese i loše namjere. To se kod nas dešava decenijama.
Možemo tako još 100 godina, a sve u interesu ološa. Kad neko kaže da treba bojkotovati reprezentaciju, dočekaju ga jeftinim parolama - za reprezentaciju se navija i kada gubi.
[/quote]
Ja se 100% slazem s tobom, i mogao bih na ovu temu danima. Samo ne mogu vise da slusam ovo samo-ponizavanje, prosto me stid bude da mi sunarodnjaci sami sebe tako gledaju. Uzdignute glave, ponosno rjesavati probleme. A ne poklopiti se usima i "ma yebo nas, kakvi mi." To mi se gadi.
1921
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
BenjooJutub je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:16Pa jarane trebamo i mi tako, treba nam neki vođa, da nas povede. Za sad ga nismo imali, a vjerujem da ga ni u budućnosti nećemo imati. Ne vidim šta sam to pogrešno napisao u komentaru? Pa sekunda je falila da ostanenemo u sklopu Jugoslavije i tad su ovi koji nas žele unišititi skontali da se može sa nama lako. A može se zato što ni sami nismo svjesni svojih nedostataka, pa lupamo ko Maksim po diviziji evo već 30 godina. Bez plana i cilja, a ako se slučajno pojavi neka naznaka svijetla na kraju tunela, ide sabotaža.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:06BenjooJutub je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:02
Na silu stvorena država. Ni oni koji je vole nisu mogli sami 1990-ih manifestivati taj nacionalni naboj, bez vanjskih uticaja.Pa Hrvati i Srbi zadnjih 200 godina grade nacionalni identitet, a mi kao nešto pokušavamo zadnjih 30 godina i hoćemo već da beremo plodove. Nacija koja nema budućnost, koja je pred nestankom... To bi trebali sebi priznati a ne lagati sami sebe, možda bi se tako rodio naboj za opstankom i napredkom.
Izgleda da mi nismo ni svjesni sta znaci imati svoju drzavu, pa kakva god da je. Na nama je da ne bude tako kako jeste. Zapara mi usi " na silu stvorena" ona je na silu odbranjena. I kao takvu moramo dosta vise da je branimo. Mislim raji mrsko na izbore izaci, a siguran sam da postoje i mladje, iskrene patriote, mozda i ti lider koje spominjes.
trebamo vodju ali mi volimo vise ismijavati i davati neke podrugljive nadimke, a oni sto nam sole pamet uvijek bolje prolaze. Slazem se s tobom da lutamo i mlatimo, ali ruku na srce, ovo ustrojstvo koje zivimo je nemoguce.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Ovo je jedna velika istina, ali eto ne smiješ da kažeš odmah prozivanja. Ovo nikome ne odgovara definitivno, sve je ovo na silu.BenjooJutub je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:02Na silu stvorena država. Ni oni koji je vole nisu mogli sami 1990-ih manifestivati taj nacionalni naboj, bez vanjskih uticaja.Amarinho je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:45Pa normalno da ima, sto je i logicno. Kakva bolan nacionalni naboj i ljubav? Kome je ikad ista dobro donijelo biti Bosanac? Za sta smo poznati po svijetu?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Vidis da se smije reci. Aha, deder nam reci sta to tebi odgovara? Sta to nije na silu... tuknesVjeverica777 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:26Ovo je jedna velika istina, ali eto ne smiješ da kažeš odmah prozivanja. Ovo nikome ne odgovara definitivno, sve je ovo na silu.BenjooJutub je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:02Na silu stvorena država. Ni oni koji je vole nisu mogli sami 1990-ih manifestivati taj nacionalni naboj, bez vanjskih uticaja.Amarinho je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:45
- 1 9 4 6 -
Kad Bilino Polje bude prazno 5 utakmica za redom, to ćre biti jasna poruka savezu. To važi i za Koševo, Grbavicu i ostale klubove najgore lige u Europi.
Do tada će se Begić, Vico, Miske, Husara, sprdat sa nama i radit šta hoće.
Ovo što govorim mopžda zvuči radikalno ili neizvodivo, ali je tako.
Do tada će se Begić, Vico, Miske, Husara, sprdat sa nama i radit šta hoće.
Ovo što govorim mopžda zvuči radikalno ili neizvodivo, ali je tako.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac