FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 232

LegendKiller
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la LegendKiller » 21 jun 2023, 13:11

propoklopac je napisao/la:
21 jun 2023, 12:42
MortemHz je napisao/la:
21 jun 2023, 12:36
Joj jesu nas sjebali sa ovim pravilom, odvratno.
Ovako ozbiljna izmjena treba da se najavi ekipama, da to npr. nastupa od naredne takmicarske sezone, a ne ovako hladno u toku prelaznog roka (bukvalno se narugaju Ismiru), očigledno da im se moze sta pozele, jer glas niko ne smije dići.
Na to sve nikakvo objasnjenje zasto se smanjuje taj br stranaca, zasto su balkanci "domaci"...
zvanično je prelazni rok počeo 19.06.2023. godine, dakle tek je počeo. Možda jesu malo Borcu nešto pogodovali ako ovi žele dovesti neke igrače iz Srbije, ali da su nama nešto naštetili nisu. Hrvatska i Slovenija imaju školovane trenere, koji mlade igrače od početaka uče pravilnom radu. Uvijek sam više da se dovede neki igrač iz Hrvatske, neko neki egzotični iz Afrike ili J.Amerike kojeg ni čika gugl ne poznaje. U Srbiji je slično kao i kod nas, sistem nula bodova izuzev zvezde i partizana, koje gura država. Za razliku od nas, upravo zbog zvezde i partizana, njihovi talenti lakše dolaze do izražaja i boljih transfera.
Ako se sjetimo dovođenja Ikića, tada je njega htio i Zrinjski ali mi smo više platili. Dakle, svakom igraču iz Srbije ili Hrvatske daj lovu i on će nama doći, je li stvarno neko misli da neki fudbaler iz hrvatske i srbije voli više zrinjski ili borac iz nacionalnih razloga od love koju će dobiti od Sarajeva.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2023, 13:13

pitartz je napisao/la:
21 jun 2023, 13:05
Jeste Peñaranda zvučno ime, ali odigrao je samo 106 utakmica sa svojih 26 godina... Sve utakmice je odigrao kao napadač ili jedno od krila.

Možda se planira neka nova formacija, možda stvarno planiraju 4-4-2 da igramo...
Ma ovaj je frajer desetka vjeruj za naš sistem nego u Evropi i nemaš formacija sa desetkama pa i nema gdje to igrat bukvalno .Sa karakteristikama koje ima desetka prava.

Tehnicar preozbiljan,kako ga zovu Venecuelanski Neymar negdje sam procitao,s tim sto meni djeluje da je malo boliku.rac od igraca,da je na svoju ruku kao i vecina tih tehnicara šminkera kojim je provuc kroz noge protivniku i zabavit publiku cijeli smisao fudbala :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 21 jun 2023, 13:16

miky_hz je napisao/la:
21 jun 2023, 13:13
pitartz je napisao/la:
21 jun 2023, 13:05
Jeste Peñaranda zvučno ime, ali odigrao je samo 106 utakmica sa svojih 26 godina... Sve utakmice je odigrao kao napadač ili jedno od krila.

Možda se planira neka nova formacija, možda stvarno planiraju 4-4-2 da igramo...
Ma ovaj je frajer desetka vjeruj za naš sistem nego u Evropi i nemaš formacija sa desetkama pa i nema gdje to igrat bukvalno .Sa karakteristikama koje ima desetka prava.

Tehnicar preozbiljan,kako ga zovu Venecuelanski Neymar negdje sam procitao,s tim sto meni djeluje da je malo boliku.rac od igraca,da je na svoju ruku kao i vecina tih tehnicara šminkera kojim je provuc kroz noge protivniku i zabavit publiku cijeli smisao fudbala :mrgreen:
Moguce, ali u ovoj ligi ce s 30 posto truda djecu pravit zvonicima i kosoricima

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jun 2023, 13:16

bordobijelisampion je napisao/la:
21 jun 2023, 13:03
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
21 jun 2023, 13:00
FCUM je napisao/la:
21 jun 2023, 12:38
kako je moguce da vico svom jaranu Mirvicu ovako sukne za strance
logicno, zato sto nisu jarani. Brate to je kako god okrenes prvi covjek saveza. Ne vjerujem da bi otvorenim pljuvanjem i vrijedanjem nesto promijenio. Sinocnja utakmica ti je pokazatelj. Sef nacionalnog tima je gledao utakmicu naseg kluba i lakrdiju od sudjenja. Po njemu je Sve je bilo ok.
Ohani malo od Mirvica
Mirvic je budala jer drzi ovo dvoje u klubu, ali po info koje ja imam Viconi i Mirva nisu u baš najboljim odnosima :hmmmmm:
G. Predsjednik vidio da je krenulo proklizavanje a i provalija ne bi daleko. Vjeruj mi, ne pamtim kad mi se to desilo, kad izadje ona notifikacija 12.12. tacno mi pozlilo. Svi govorili o nekim trenerskim imenima kad ono iznenadjenje svih iznenadjenja.
Opet, sinoc da smo lux dobili, ne bi se toliko kritikovao ni Hadzibegic vec bi plazio jezik u kameru.

Tako i Mirvic, izvadi zalizanog u fazonu cilj ne bira sredstvo. I uspio je haman nemoguce nema sta. Ruku u vatru da to ovaj strucni stab ne moze ponoviti za 100 godina. Bilo kako bilo rezultat je tu. Da je Magath preuzeo klupu, Kodro, Moourinho, pitanje je da li bi ovo uspjeli. Cak stavise, bili bi mirniji, halalili bi se s evropom u startu. I "pravili" bi ekipu kao sto smo govorili, jer po nama nije bilo sanse. Bili bi mirniji samo zato sto je to neki "renomirani" strucnjak u pitanju. Mirvic uradi bas suprotno, u kontru nasih "zajednickih odluka" kao sto je bila Dudic.

I sta sad, trebamo skidati glavu ko Petevu i dobiti jos vece sranje. Mirzi mozemo sve uzeti za zlo, ali borbu i tvrdoglavost ne pa nek se koprca jos malo.
I ponovio sam hiljadu puta, sta to bojkotom dobro cinimo? Nista. Dvojac ode kad tad, a steta klubu ostaje i kad njih ne bude.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jun 2023, 13:18

mosarajvosa83 je napisao/la:
21 jun 2023, 13:09
bordobijeli je napisao/la:
21 jun 2023, 13:01
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
21 jun 2023, 12:43

Ovo ti govori da nije bilo najavljeno klubovima novo pravilo, sto znaci da smo direktno finansijski osteceni. Sto dalje moze znaciti da bi mogli traziti klubovi i neku odstetu od saveza preko uefe.
Fazon i jeste u tome, spremaš jedno doveo si domace Zeljkovic, Durakovic, Beganoovic da bi prema naprijed mogao dovesti još 2 inostrana igraca. Kad ono zabrana i opet dolaziš u problem da ces morati jednog ili dvojicu na tribine. Smješno pravili neko iz Skoplja nije stranac a iz Beča jeste sto bi rekli nidje veze, cuj SFRJ pa to ne postoji 20 god kakve gluposti
Mirvic je skontao da od nasih ubleha,antitalenata nema nista,ima odlicnu konekciju za ove strance i onda uvedu ovo smece od pravila. Tuzit savez za stetu,zaliti se UEFI da su to donijeli 5 do 12,traziti da stave 5 stranaca.
ako pritisnemo, iznesemo argumente, mozda i prihvatimo novu odluku ali samo uz korekciju za strance. U bilo kojem drugom slucaju tuzbe zalbe.. Nadjimo se na pola puta vico, nisi fer.

samo da nema problema s glavom i s formom. Klubova promijenio k`o carapa, ali kakvih.

evo protiv Real M. Ocito da trazimo nekog ko smije stati na loptu, nije alibi igrac. Ako bude u glavi ok ne sumnjam u njega.
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 21 jun 2023, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 21 jun 2023, 13:22

spezial je napisao/la:
21 jun 2023, 13:02
E ne vjerujem, lik placen 11 miliona prije par godina...
ma to je ubleha, isti je vlasnik bio udinesea, watforda i granade koliko se sjećam, pa tako šaltao igrače gdje mu koji paše. cisto prebacivanje para iz jednog u drugi klub. elem momak je ocito bio ozbiljan talenat, ali svako pola godine mijenja klub, vjerovatno nije cist sa glavom. statitika ništa posebno..

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 21 jun 2023, 13:23

belosevic23 je napisao/la:
21 jun 2023, 13:22
spezial je napisao/la:
21 jun 2023, 13:02
E ne vjerujem, lik placen 11 miliona prije par godina...
ma to je ubleha, isti je vlasnik bio udinesea, watforda i granade koliko se sjećam, pa tako šaltao igrače gdje mu koji paše. cisto prebacivanje para iz jednog u drugi klub. elem momak je ocito bio ozbiljan talenat, ali svako pola godine mijenja klub, vjerovatno nije cist sa glavom. statitika ništa posebno..
Ma ja, i ja to kontam, pranje para klasicno, krpljenje dugova isto ko sto celzi sad radi s arapima

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jun 2023, 13:24

Aktobe ove ostale vec izvuklo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2023, 13:25

Sarajevo - Aktobe, prva kući.. jbt
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 21 jun 2023, 13:25

uh najgori protivnik ybg
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 jun 2023, 13:25

Ja to ni ne pratim,znam uvijek najaci da dodje,bilo prvo kolo,drugo uvijek najaci hebem ti srecu i UEFU samo se iznerviram

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 21 jun 2023, 13:25

Surreal je napisao/la:
21 jun 2023, 13:25
uh najgori protivnik ybg
Samo bi Sepsi bio gori :facepalm:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 jun 2023, 13:26

A gdje onog Aktobea yebem im boga, pored onoliko klubova

72220
Kontakt:

Post Postao/la 72220 » 21 jun 2023, 13:27

Kako uvijek najgore

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jun 2023, 13:27

MortemHz je napisao/la:
Sarajevo - Aktobe, prva kući.. jbt
Kako je ukinut gol u gostima nekako je i to manje bitno gdje se prva igra. Moglo je bolje al eto sta je tu je.
Prvo torpedo pa cemo onda Aktobe

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 jun 2023, 13:27

Lucas je napisao/la:
Surreal je napisao/la:
uh najgori protivnik ybg
Samo bi Sepsi bio gori :facepalm:
To ti je ziher sto se nas tice.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 jun 2023, 13:28

adukor nedavno bio u aktobeu..treba ga nazvati i preupitati par info :D
nisu oni nepremostivi samo ako prodjemo prvo kolo i zagrijemo se :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 21 jun 2023, 13:28

bordobijeli je napisao/la:
21 jun 2023, 13:01
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
21 jun 2023, 12:43
mosarajvosa83 je napisao/la:
21 jun 2023, 11:43
Mi sklapali ekipu na osnovu starog pravila. Vjerovatno nebi Beganovica placali i dovodili,Zeljkovica ili Durakovica vec neke provjerenije igrace,ovako si ih doveo zbog nasih papira. Sad dovedes par stranaca i ove sa EX Yu,Vico vidi da mu je los Bojac,ukine pravilo pa se ti hebi onda sa 12 stranaca il vise u ekipi
Ovo ti govori da nije bilo najavljeno klubovima novo pravilo, sto znaci da smo direktno finansijski osteceni. Sto dalje moze znaciti da bi mogli traziti klubovi i neku odstetu od saveza preko uefe.
Fazon i jeste u tome, spremaš jedno doveo si domace Zeljkovic, Durakovic, Beganoovic da bi prema naprijed mogao dovesti još 2 inostrana igraca. Kad ono zabrana i opet dolaziš u problem da ces morati jednog ili dvojicu na tribine. Smješno pravili neko iz Skoplja nije stranac a iz Beča jeste sto bi rekli nidje veze, cuj SFRJ pa to ne postoji 20 god kakve gluposti
Upravo tako! Od Beganovica se recimo mogao dovesti dzaba bolji igrac ih Hrv. I jos more primjera gdje ti ovo ne odgovara nikako.
I onda kad pocnes raditi ozbiljan scauting ex ju zemalja pa se nakrcas super kvalitetom iz okruzenja, zavrne se pipa Borcu i dodje jedan Vicko i ukine pravilo da ex ju nisu stranci.
Ma nema ovdje govora ovo je napisano iz kabineta Tegeltije.

Al evo kazu, ovo nam cak pogoduje.. Cak ce biti da je Mirza kriv za pravilo. Stay tuned

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 21 jun 2023, 13:28

Koštaju kao i mi.Zadnjih 5 godina nisu u Europi bili , može se igrati sa njima , najgori poslije Sepsija ali nije nepremostiva prepreka , Tobol proslogodisnji je bio jaci od ovog Aktobea.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 21 jun 2023, 13:28

Ako hocemo nesto konkretno, s ovim Aktobeom moramo moci igrati. Ali prvo Torpedo braco, prvo skociti pa reci
- 1 9 4 6 -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, broj6, Google Adsense [Bot], Lecler, nedimmmm1337, riki46 i 55 gostiju.