FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Čekamo 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Šta čekamo? Čekamo da donesu konačnu odluku u narednim danima?
Zadnja izmjena: simonknows, dana/u 21 jun 2023, 15:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Kazu ne mogu danas ugrijalo, eno ih na Krivaji, drze se hladovine
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Hotel Salis poceo sastanak prije 10 minuta
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Donose odluku oni koji su nas doveli u ovu situaciju, tesko ce mo se mi rijesiti ovih hostaplera, koji ce praviti sigurno opstrukcije i ako izaberu Azmira, neki su se samo prividno sklonili dok ne prodje ovaj izbor, tu su oni svi zajedno dole na stadionu, plus Denis Karic i kompanija.......volio bi da ih Azmir pomete nek sve pare ovog svijeta......
🔴⚫️
Moglo bi se otici dole 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako sam načuo preko nekih ljudi, ni danas ovo neće biti riješeno. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Joj Allahu dragi, ko da nas preuzimaju oni Arapi iz Manchester Citya

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel odgodjeno za petak,ocekujem novog anonimnog poduzetnika zainteresovanog da svoje posteno zaradjene pare upumpa u Slobodu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
simonknows je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:32Šta čekamo? Čekamo da donesu konačnu odluku u narednim danima?

Tako je i isto hijene samo cekaju da plijen podijele . Zato i jesmo sad propali ko cep a sad nam pioniri i kadeti igraju kantonalnu ligu . Svaki tvoj komentar SKVER je na mjestu a pogotovo ovaj . LPSkver je napisao/la: ↑21 jun 2023, 14:08Donose odluku oni koji su nas doveli u ovu situaciju, tesko ce mo se mi rijesiti ovih hostaplera, koji ce praviti sigurno opstrukcije i ako izaberu Azmira, neki su se samo prividno sklonili dok ne prodje ovaj izbor, tu su oni svi zajedno dole na stadionu, plus Denis Karic i kompanija.......volio bi da ih Azmir pomete nek sve pare ovog svijeta......
Dakle grobari Slobode su:
Jasmin Imamovic, Secerbegovic i legende kluba, Udruzenje prijatelja Fk Sloboda hvala vam uspjeli ste dovest u pitanje i igranje Federalne lige...
Jasmin Imamovic, Secerbegovic i legende kluba, Udruzenje prijatelja Fk Sloboda hvala vam uspjeli ste dovest u pitanje i igranje Federalne lige...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Znači ima para i koristi u Slobodi čim se ovoliko trzaju i nedaju stolice. Neka ne pominju više članske i navijače...
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Oteglo se brate, dokle cemo mi vako.
Azmir Husić mogao bi u narednim danima postati mandatar za sastav Upravnog odbora u Fudbalskom klubu Sloboda Tuzla.
Od preuzimanja Slobode Husića dijeli jedan detalj, a to je ustrojstvo Skupštine kluba.
Iako je najavljen za danas, sastanak Husića i članova Slobodine skupštine prolongiran je za sutra (14 sati).
- Sastanak je sutra u 14 sati, gospodin Husić će biti novi predsjednik 99 posto. Ostalo je još samo da vidimo na koji način će funkcionisati Skupština - rečeno je Faktoru iz izvora bliskih Slobodi.
Predsjednik klupske Skupštine je Nino Džambić, njegovi zamjenici su Emir Delalić i Adnan Sijerčić.
Saznajemo da će jedan od prijedloga biti da se stvari u ovom klupskom organu vrate na "fabričke postavke" i da u Skupštini ponovo bude 41 osoba, kao što je bio slučaj ranije, prije promjene statuta.
Bilo kako bilo, čini se da je Husićeva ponuda na kraju bila i najkonkretnija.
Prvi zadatak budućeg predsjednika kluba bit će da Slobodu ekspresno vrati u elitni rang.
Od preuzimanja Slobode Husića dijeli jedan detalj, a to je ustrojstvo Skupštine kluba.
Iako je najavljen za danas, sastanak Husića i članova Slobodine skupštine prolongiran je za sutra (14 sati).
- Sastanak je sutra u 14 sati, gospodin Husić će biti novi predsjednik 99 posto. Ostalo je još samo da vidimo na koji način će funkcionisati Skupština - rečeno je Faktoru iz izvora bliskih Slobodi.
Predsjednik klupske Skupštine je Nino Džambić, njegovi zamjenici su Emir Delalić i Adnan Sijerčić.
Saznajemo da će jedan od prijedloga biti da se stvari u ovom klupskom organu vrate na "fabričke postavke" i da u Skupštini ponovo bude 41 osoba, kao što je bio slučaj ranije, prije promjene statuta.
Prvi zadatak budućeg predsjednika kluba bit će da Slobodu ekspresno vrati u elitni rang.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑21 jun 2023, 16:33Azmir Husić mogao bi u narednim danima postati mandatar za sastav Upravnog odbora u Fudbalskom klubu Sloboda Tuzla.

-
- Kontakt:
Osim toga da čekamo još par dana, samo da i ovo citiram.
Haj i tu skupštinu vratite na 41 član pa nek je hairli

Zadnja izmjena: simonknows, dana/u 21 jun 2023, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.