Potencijalni selektori
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Potencijalni selektori
Husref selektor, pomocnici Amar Osim, Starcevic i Slaven Musa, u barazu sve ispod 3 razlike za nas nek gosti idu dalje.
Nema sanse da bi Vaha sad ovo prihvatio a i zna se sta on misli oko pozicije selektoraHansestadt je napisao/la: ↑21 jun 2023, 08:37Najbolji u ovom momentu bi po mom bio Vahid Halihodzic, ali valjda je to nemoguce.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Jel ima tema Potencijalni savez, ovdje selektor nema veze ko god da dodje
Raspada se kuća, jok treba auto promjeniti. Prioritet.
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nacija bi se sjebala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nada je, ako je ima uopšte, u remontu ekipe i mladom selektoru iz inostranstva. Pa polako.
Zahvaliti se lagano Džeki, Pjaniću i starim, potrošenim snagama, a graditi ekipu oko igrača poput Demirovića, Dedića, Ahmedhodžića, Gazibegovića, možda Tahirovića, Jašića
Biće uspona i padovao, ali dati vremena, raditi na izgradnji kolektivne igre i trčanja 90 minuta, na drugačijem mentalitetu. Talenat će biti plus.
Od starih ostaviti Kolašinca, Krunića, jer su u prajmu i igraju dobro, plus još ponekog s nekafanskim mentalitetom.
Zahvaliti se lagano Džeki, Pjaniću i starim, potrošenim snagama, a graditi ekipu oko igrača poput Demirovića, Dedića, Ahmedhodžića, Gazibegovića, možda Tahirovića, Jašića
Biće uspona i padovao, ali dati vremena, raditi na izgradnji kolektivne igre i trčanja 90 minuta, na drugačijem mentalitetu. Talenat će biti plus.
Od starih ostaviti Kolašinca, Krunića, jer su u prajmu i igraju dobro, plus još ponekog s nekafanskim mentalitetom.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Vidim da je Vladimir Petkovic slobodan
Sad će opet neki jugobalija, mogli bi Baždarevića vratiti.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Mi imamo dobru ekipu i dobre mlade igrače realno.
Treba neko da to uklopi. Evo ja bi licno volio Jakirevića.
A zanima me evo ovdje cu pitati situacija oko Tabakovića napadača iz Austrije. On već sada bi meni bio ispred Dzeke. Šta treba da on zaigra za nas, hoce li, je li odlucio i kada bi mogao debitovati?
A zanima me evo ovdje cu pitati situacija oko Tabakovića napadača iz Austrije. On već sada bi meni bio ispred Dzeke. Šta treba da on zaigra za nas, hoce li, je li odlucio i kada bi mogao debitovati?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Tabakovic bi ti bio ispred Dzekeavenija je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:46Mi imamo dobru ekipu i dobre mlade igrače realno.
BašČelik!
Ivica Olic, asistent Dalica?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Fuad Muzurović ili Blaž Slišković. Nisu odavno bili.
Jel' živ Mišo Smajlović?

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Prvo odyebat ove starohane Dzeku, Pjanica i druzinu. Ostavit Kolasinca radi iskustva, a i generalno nije los igrac. Uz ove mlade sto vec igraju ubacit Jasica i jos kojeg ovog perspektivnog iz Evrope zaganjati i polako. Mozda bude yebeno u pocetku jer znamo da nas narod nema strpljenja nimalo. I da gubimo, makar su ovi mladi, mogu skupit iskustva. Dzeko jedva cekao da zavrsi utakmica da ode pravit djecu, a Pjanic da raspali jednu shishu.avenija je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:46Mi imamo dobru ekipu i dobre mlade igrače realno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Naravno, Dzeko je svoje dao i hvala mu na svemu, držao bi ga na klupi za zadnjih 30 minuta dok je još aktivan godinu dana kao fudbaler. Vidimo i u Portugalu da ni zicer više ne može dati, kondicija pada sa godinama, 37-38 godina, razliku ne moze napraviti protiv Luksa..očekivano, sigurno može savjet dati sa klupe i svakom igraču i buducem selektoru a i uci onoliko koliko može a to je 30 minuta.mrAdislic je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:49Tabakovic bi ti bio ispred Dzekeavenija je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:46Mi imamo dobru ekipu i dobre mlade igrače realno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Problem Džeke i Pjanića, je što ostatak igrača od njih očekuje da organizuju igru i naprave prevagu. Onda ostali igrači i ne pokušavaju preuzeti odgovornost i angažovati se. Ali ovi ne mogu napraviti prevagu, pogotovo ne Pjanić koji igra taktiku 400 pasova sa stoperima, kao što je igrao u Juventusu. On postaje skoro beskoristan. Džeko je još uvijek u nekim aspektima igre beton i prevaga, ali je pitanje da li je to ukupnom doprinosu pozitivno. S njima dvojicom mi smo otvorena knjiga za svakoga, a oni nemaju kvalitet da to izdominiraju i ,prirodno, biće sve slabiji.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 21 jun 2023, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Kada ga strucnjak Faruk stavi da igra sa Kodrom koji na krilu oa nesto u napadu, pa sta je on zamislio logicno da ne moze.avenija je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:57Naravno, Dzeko je svoje dao i hvala mu na svemu, držao bi ga na klupi za zadnjih 30 minuta dok je još aktivan godinu dana kao fudbaler. Vidimo i u Portugalu da ni zicer više ne može dati, kondicija pada sa godinama, 37-38 godina, razliku ne moze napraviti protiv Luksa..očekivano, sigurno može savjet dati sa klupe i svakom igraču i buducem selektoru a i uci onoliko koliko može a to je 30 minuta.mrAdislic je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:49Tabakovic bi ti bio ispred Dzekeavenija je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:46Mi imamo dobru ekipu i dobre mlade igrače realno.
U normalnoj 352 sa dva napadaca u paru sa Demirovicem,Hamulicem nekom ko ce trcat, osim Stevanovica koji je krilo i igrao tu Dzeko moze dati odlicnih 70min na terenu.
Nije covjek dzaba odigrao citavu sezonu u toj formaciji u prosjeku 65min u Interu.
Kakvi crni Tabakovici i buranija prije njega.
On moze glat odigrat do kraja ove kvale na nivou da se koristi kako treba.
BašČelik!
Samo bih da dodam da pises o igracu koji je bio starter Intera na putu do finala LP. A i to finale prije 15ak dana je bio starter.avenija je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:57Naravno, Dzeko je svoje dao i hvala mu na svemu, držao bi ga na klupi za zadnjih 30 minuta dok je još aktivan godinu dana kao fudbaler. Vidimo i u Portugalu da ni zicer više ne može dati, kondicija pada sa godinama, 37-38 godina, razliku ne moze napraviti protiv Luksa..očekivano, sigurno može savjet dati sa klupe i svakom igraču i buducem selektoru a i uci onoliko koliko može a to je 30 minuta.mrAdislic je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:49Tabakovic bi ti bio ispred Dzekeavenija je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:46Mi imamo dobru ekipu i dobre mlade igrače realno.
Mozda nas vec na jesen ceka period da treba klupa biti, ali ove utakmice nije sigurno za klupe bio.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 21 gost.