Odlicno tumacenje i shvatanje bitiAlmin81 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:57Zašto niko ne spominje Rafu kao potencijalnog igrača za prvih 11?
Bolje da se on malo istrpi pa da se pokuša ozbiljna cifra na njegovom transferu uzeti nego da razvijamo Sarajevu nekog Gruzijca kojeg će oni uzeti nazad ako imalo dobru sezonu odigra, a i vjerovatno nece moci igrati protiv njih.
situacije.Upravo o tome pricam.Ja sam zato protiv posudbi iz FKS .Ako postanemo njihova filijala,onda se mozemo odmah ugasiti.
Musa je IDEALNO rjesenje za Velez,on NIJE trazio"milione" za potips,pisu se nebuloze.On nije za posudbe,pa da ga jos boljeg vratimo FKS.
Ove bas ono "nidje veze konstatacije "da smo"uzeli pare na puno igraca"...kakve su bola pare 20.000 maraka???Kad se uzme i 200.000 maraka je SICA!O kakvim"zaradama" se ovdje prica?Tu smo gori od Faruka Hadzibegica ili Susica kao selektora.To nas muci ne od jucer,vec odavno.
Kulenovic ili Kuzmanovic za mene neuporedivo.Luka Kulenovic bi bio odlican izbor,da ga mozemo dovesti.