FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Aktobe je po onoj tabeli koeficijenata , 5 najlošiji u 2 pretkolu , čak Torpedo ima veći , što je znak da nisu redovni toliko u Europi.Nema kukanja i predaje , maksimalno ozbiljno i sa respektom uci , prvo Torpedo , o Aktobeu nakon njih aBd 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 16:08Ma napisao je momak da su Metalurga izbacili u trecem pretkolu. Medjutim pitanje je da li bismo mi sa onakvom ekipom i igrom uspjeli izbacit Metalurg. Ja ne znam da li smo ikad poslije rata.imali goru generaciju nego tu izmedju sezona 12/13 i 13/14. Zimski period 2013/14 je spasio Komazec, kasnije dosao Tan i pojacanja. Al ta ekipa koja je istrcala protiv Kukesija... Pa amatere Libertas smo jedva izbacili.Lucas je napisao/la: ↑21 jun 2023, 14:52Ako ti je neka utjeha, da smo tada izbacili Kukeši ne bi išli u play - off vec u trece pretkoloCora1946 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 14:34
Zaria i Milsami su bile teske bruke ali je to bilo prvo pretkolo, u drugom bi svkaka ispali od Apolona i Elfsborga
Ja vise zalim protiv Zete i Kukesija jer si tu izgubio dva play offa i zvucne ekipe na Kosevu. Zeta tad igrala protiv PSV u play offu.
Protiv Kukesija Bandovic sam sebi davao golove gore, na Kosevu precke, stative, penal Melunovica, jos par dobrih prilika i ispadnemo na kraju. Kukesi poslije nas lagano izbacio Metalurg i u play off im dosao Trabzon
Bilo bi
2012 play off PSV
2013 play off Trabzon
2014 play off Borussia![]()
Bandovic, Sunjevaric, Haurdic, Osmanagic, Karic, Melunovic... Zivi uzas
Svaka čast momci na memoriji

Vi stvarno živite FKS i evo i više volite, ali ja ga volim duže

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Los koef jer su zadnji put bili u Evropi 2016 godine, tada su ispali u prvom pretkolu od nekog Madjarskog tima, od tada lutaju, nisu nikako bili u vrhu svoje lige, sve do prosle godine kada su zavrsili na drugom mjestu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- napoleon72
- Kontakt:
Ma kakvi... Tu si imao Halida i Pidru, odlican bekovski par. Sto nije branio Dizdarevic nego Kanuric, treba pitat Sablica i Adilovica, al bolji golman je sjedio na klupi (ma kakva rupa bio). Tino Susic, Djokanovic, Fanimo, Oremus... Kvaliteta je itekako bilo. Motivacija radi para upitna, al dovoljno kvalitetna ekipa.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 jun 2023, 16:13sve isto, menadjerski igraci, povratnici, preko 32 godine starosti, da se uklapa u platu, da mu propadnu sve zive i mrtve opcije za vani ili komsiluk, e onda dolaze nama. 90% lige tako nazalost radi, jer bolje nemaju i ne mogu.napoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 16:08Ma napisao je momak da su Metalurga izbacili u trecem pretkolu. Medjutim pitanje je da li bismo mi sa onakvom ekipom i igrom uspjeli izbacit Metalurg. Ja ne znam da li smo ikad poslije rata.imali goru generaciju nego tu izmedju sezona 12/13 i 13/14. Zimski period 2013/14 je spasio Komazec, kasnije dosao Tan i pojacanja. Al ta ekipa koja je istrcala protiv Kukesija... Pa amatere Libertas smo jedva izbacili.
A vidi sad ovog dole sastava.. naravno prvo da potpisemo sto fali, i potrebno je dokazati na terenu. Dzaba pisati
Pa imao si slicnu horor ekipu protiv Milsamija![]()
Protiv Kukesija imali mladjahnog Cimirota, Tatomirovica i Suljica kao jedine iole kvalitetne igrace. Hajmo rec i Dzakmic. Ostalo vedete poput Haurdica, Sunjevarica, Melunovica, Tadejevica, Osmanagica, na golu Bandovic... Tesko da moze gore.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma da budemo realni nije nas Kukesi izbacio jer su bili bolji i kvalitetniji, nego iskljucivo nasim greskamanapoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 16:08Ma napisao je momak da su Metalurga izbacili u trecem pretkolu. Medjutim pitanje je da li bismo mi sa onakvom ekipom i igrom uspjeli izbacit Metalurg. Ja ne znam da li smo ikad poslije rata.imali goru generaciju nego tu izmedju sezona 12/13 i 13/14. Zimski period 2013/14 je spasio Komazec, kasnije dosao Tan i pojacanja. Al ta ekipa koja je istrcala protiv Kukesija... Pa amatere Libertas smo jedva izbacili.Lucas je napisao/la: ↑21 jun 2023, 14:52Ako ti je neka utjeha, da smo tada izbacili Kukeši ne bi išli u play - off vec u trece pretkoloCora1946 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 14:34
Zaria i Milsami su bile teske bruke ali je to bilo prvo pretkolo, u drugom bi svkaka ispali od Apolona i Elfsborga
Ja vise zalim protiv Zete i Kukesija jer si tu izgubio dva play offa i zvucne ekipe na Kosevu. Zeta tad igrala protiv PSV u play offu.
Protiv Kukesija Bandovic sam sebi davao golove gore, na Kosevu precke, stative, penal Melunovica, jos par dobrih prilika i ispadnemo na kraju. Kukesi poslije nas lagano izbacio Metalurg i u play off im dosao Trabzon
Bilo bi
2012 play off PSV
2013 play off Trabzon
2014 play off Borussia![]()
U Albaniji nam nijedan gol nisu dali iz smislene akcije, sva 3 gola greske Bandovica / odbrane + smo imali gore vise sansi od njih i bili konkretniji
Na Kosevu picigen, pogledao sam statistiku
Udarci 11:1
Bruku kornera (11:0)
Posjed isao do 70%
Dvije stative
Precka
Promasen penal
I jos nekoliko dobrih prilika
I na kraju takav Kukesi dodje do Play offa, pa valjda smo mogli i mi nekom logikom yebem ga

Helem da vise ne trujemo temu sa ovom rak ranom, bilo pa proslo

90!
Trazi raskid ugovora da moze kod na potpisati.
- ElCartel11
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 16:29Nije jos potpisoElCartel11 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 16:18Sta je Delacom, pisali su da ce potpisati početkom ove sedmice?![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
evo i ovde spominju ovoga Penerandu, vidjao sam i par clanaka na twitteru u vezi njega i nas, samo bi nam trebao koji spanac prevest ovo sta prica ovaj hahahaha
ovo bi stvarno bolesno dobro bilo kada bi ovakav igrac dosao sa ovakvom karijerom i bas izrazenim individualnim kvalitetom, koji se ne boji lopte i "smije stat na nju", driblinzi i skillovi stvarno izgledaju brutalni te se s razlogom zove Venencuelski Neymar hahaha
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
u oba slucaja mizerne ekipe. Uzmi u obzir da je prva ekipa bez investitora bila a druga ga je imala. Tacnije zaostavstina. Ni jedno ni drugo ne valja a da budes konkurentan u nasoj ligi je san.napoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 16:56Ma kakvi... Tu si imao Halida i Pidru, odlican bekovski par. Sto nije branio Dizdarevic nego Kanuric, treba pitat Sablica i Adilovica, al bolji golman je sjedio na klupi (ma kakva rupa bio). Tino Susic, Djokanovic, Fanimo, Oremus... Kvaliteta je itekako bilo. Motivacija radi para upitna, al dovoljno kvalitetna ekipa.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 jun 2023, 16:13sve isto, menadjerski igraci, povratnici, preko 32 godine starosti, da se uklapa u platu, da mu propadnu sve zive i mrtve opcije za vani ili komsiluk, e onda dolaze nama. 90% lige tako nazalost radi, jer bolje nemaju i ne mogu.napoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 16:08
Ma napisao je momak da su Metalurga izbacili u trecem pretkolu. Medjutim pitanje je da li bismo mi sa onakvom ekipom i igrom uspjeli izbacit Metalurg. Ja ne znam da li smo ikad poslije rata.imali goru generaciju nego tu izmedju sezona 12/13 i 13/14. Zimski period 2013/14 je spasio Komazec, kasnije dosao Tan i pojacanja. Al ta ekipa koja je istrcala protiv Kukesija... Pa amatere Libertas smo jedva izbacili.
A vidi sad ovog dole sastava.. naravno prvo da potpisemo sto fali, i potrebno je dokazati na terenu. Dzaba pisati
Pa imao si slicnu horor ekipu protiv Milsamija![]()
Protiv Kukesija imali mladjahnog Cimirota, Tatomirovica i Suljica kao jedine iole kvalitetne igrace. Hajmo rec i Dzakmic. Ostalo vedete poput Haurdica, Sunjevarica, Melunovica, Tadejevica, Osmanagica, na golu Bandovic... Tesko da moze gore.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mnoštvo njihov novinara je reklo da dolazi kod nas. Eto ako ti nije mrsko zadubi se na Twitteru pa ćeš vidjetiGhost67 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:17
evo i ovde spominju ovoga Penerandu, vidjao sam i par clanaka na twitteru u vezi njega i nas, samo bi nam trebao koji spanac prevest ovo sta prica ovaj hahahaha
ovo bi stvarno bolesno dobro bilo kada bi ovakav igrac dosao sa ovakvom karijerom i bas izrazenim individualnim kvalitetom, koji se ne boji lopte i "smije stat na nju", driblinzi i skillovi stvarno izgledaju brutalni te se s razlogom zove Venencuelski Neymar hahaha

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ne znam jel neko slao. Ima li iko neke info.?
-
- Kontakt:
Rekao je kako je taj neki Mario izjavio da bi se ove sedmice trebalo sve završiti, ali još nije bilo zvaničnog potpisa.Ghost67 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:17
Nista od toga
Neki njihov poznati novinar je prenio na twitteru da dolazi.. mnostvo komentara ali najvise je onih da nista vise ne ocekuju od njeg.. propalica, alkos
neki se pitaju zar nije imao mjesta u Spanskoj 2.. zasto bas u Bosnu itd.. a neki se nadaju da opet zaigra za reprezentaciju.. CV je dobar, ali sta ocekivati od njeg, mozda jedino sa Mirzom da bude jaran, da zajedno dernece 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Lud lik ko struja. Trpo je u La Ligi, a najvise utakmica u karijeri je odigro na poziciji napadaca. Daj nam njega viverosa i renana u napad i nek sve izgori
Upecaljivo mu je sezona 2015/16 u Granadi, onda u Malagi sezona 17/18, da bi u medjuvremenu lutao po CSKA Sofiji, Eupen, i onda je potpisao za Las Palmas i igrao standradno u sezoni 21/22, onda prelazi u Portugal prosle godine, ali nije igrao jer su ovi dobili zabranu da registruju strance. Za nas bi bio problem jer nije dugo igrao, a imao je dosta povreda.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Lik je po minutazi odigrao 65 utakmica u zivotu. Ozbiljan fudbaler 5.877' za dvije godine nabere.
Sumanuto je dovodjenje takvog igraca, koji je i sklon povredama, a i ocito ga boli ku.rac za fudbalom.
Sumanuto je dovodjenje takvog igraca, koji je i sklon povredama, a i ocito ga boli ku.rac za fudbalom.
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne bi ni zamišljali ovakvog igrača da dovedemo da nisu okolnosti kakve jesu. Bio u Las Palmasu redovan, pređe u ovaj portugalski tim, u međuvremenu dobiju ban za registrovanje stranaca i zbog tog nije igrao. Ako uđe u formu, bit će nezaustavljiv.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A što lijepo zvuči himna Gruzije šta je ovo 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.