Bukvalno je covjek pod ETH igrao DMF u dosta tekmi.
Arsenal - Chat
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Zar nije s Lisandrom igrao stopera?
Došli nam stručnjaci za nizozemsku ligu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Samo Krojfova škola. 

Koja je poenta ovih ponuda kad ih neće razmatrati i odbiće ih prvom prilikom?
Da ne bude sve tako crno, nadam se da ćemo uzeti Laviju
Ne kontam Edua i njegov način pregovora, ljudi su zakucali cijenu koju ćeš na kraju morati platiti, ovako samo kupuju vrijeme nekom drugom koji će odmah staviti pare na stol.
Ne može Lavia biti zamjena za Parteya, a odlazak i Xhake i Parteya nije nikakav upgrade nego sve ispocetka
Ne znam šta da mislim o ovome
- QUARTERBACK
- Kontakt:
50 miliona na 3 godine + 15 kroz eventualne bonuse.. ako je ovako onda je to smijesno, doveli havertza za 20miliona koji ce biti placeni sad i odmah 

Koliko je Arsenal loš u vođenju biznisa, zaista imamo nesposobne ljude u upravi. Prodat igrača nikad u životu nismo znali i mislim da nijednog nismo prodali za više od 40ak miliona. Kad kupujemo, preplaćujemo prosjeke i to debelo preplaćujemo. Bilo kakvu zvijezdu nikad nismo znali dovesti.
Prihodi za status našeg kluba su mizerni i to pogotovo komercijalni prihodi. Jednostavno ne znaju reklamirat klub na savremenom tržištu pa nas je tako i yebeni Tottenham prešišao evo već godinama na tom polju. Da nemamo nenormalno skupe ulaznice i da se ne uzima daleko najviše para od istih u Evropi, sa prihodima bi bili na nivou Evertona
Prihodi za status našeg kluba su mizerni i to pogotovo komercijalni prihodi. Jednostavno ne znaju reklamirat klub na savremenom tržištu pa nas je tako i yebeni Tottenham prešišao evo već godinama na tom polju. Da nemamo nenormalno skupe ulaznice i da se ne uzima daleko najviše para od istih u Evropi, sa prihodima bi bili na nivou Evertona
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Havertz gotov, eto hajmo im vjerovat da znaju šta rade.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ja im ne vjerujem
11m godisnje, istreslo se bruku novca na igrača koji nam nije prijeko potreban u ovom momentu, na duže staze ne znam, ali trenutno ne vidim da će igrati prvu postavu osim ako Jesus ne bude klupa, a ovaj špic.
Koja katastrofa..
- Centre forward
- Kontakt:
Sreća pa je Havertz završio kod vas, ali mi nije jasno zašto ?
Sama činjenica da ga CSKA prodaje gradskom rivalu, po meni, mnogo govori.
Mislim da on uopšte nema mjesta u ovom jednom zdravom projektu koji ste započeli i da bi mog'o narušit' nekakav balans i elan koji itekako postoji u ekipi.
Mislim da on uopšte nema mjesta u ovom jednom zdravom projektu koji ste započeli i da bi mog'o narušit' nekakav balans i elan koji itekako postoji u ekipi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Strašno šta se radi. Havertz i Lavia nisu nikakav upgrade u odnosu na Parteya i Xhaku. Pitanje je, šta će igrati Havertz kod nas, kad imamo istog igrača već na toj poziciji (Odegaard)? Još samo da ispušimo za Ricea i to bi bilo to. Klasični Arsenalov ljetni prelazni rok, zabrinut sam puno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hebote, oni ce fakat eksperimentisati sa njim u Xhakinoj roli.
Nadam se da je dobro navukao stucne jer ce morati dobro potegnuti i trcati.
Industrijski floater, koji ce ulaziti u drugom planu.
Nadam se da je dobro navukao stucne jer ce morati dobro potegnuti i trcati.
Industrijski floater, koji ce ulaziti u drugom planu.
⚜️~⚜️~⚜️
Nije ni nama jasno.Centre forward je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:52Sreća pa je Havertz završio kod vas, ali mi nije jasno zašto ?
On bi trebao biti Aaron Ramsey i Ilkay Gundogan za sirotinju
Da se divim ovom potezu, pa i ne bas. Cak mi lik nekako smotan. Stvarno ni ja ne razumijem ovo pored sredine terena, Tierney i Tomiyasu uvijek upitni, ne znam...
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Evo sad će City dovesti Ricea i to je to. Al su zato nesposobnjakovići doveli Havertza 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.