Jel ganabry na transfer listi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Dosao samo ti, a brzo ces i otici.
Kako je prestao mjenjati nickove i zaglavio na jupu nas je stalo
Kao da juče biješe kada si nakon svakog posta postavljao "volim bayern".
Hahahah,,jesi to gledao historijat upisa,pa dobro mogao si I sta pametno procitati I nauciti.Ja sam tu od 2007 sa istim nickom I istim pogledom na FC Bayern.Nisam lutao I mijenjao nickove kao pelene. Davno je stavljeno u potpis negdje 2008 stoji I dalje.armando je napisao/la: ↑22 jun 2023, 22:58Kako je prestao mjenjati nickove i zaglavio na jupu nas je stalo![]()
Ajde gaalonja stavi tuhela nek i nama svane
Kao da juče biješe kada si nakon svakog posta postavljao "volim bayern".![]()
Ah ja, s godinama i iskustvom si shvatio da to može i u potpis![]()
Odrastao dječak![]()
Upravo tako. Potcijenjen od onih koji nas smatraju škrticama.
Kakve ti gluposti pises, pises o necemu sto je bilo 2009.,kakav lik u pm.Uz to i lazes.armando je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:38Upravo tako. Potcijenjen od onih koji nas smatraju škrticama.
Idemo dalje.
@isak bruda, sjedi krivo govori pravo. Forum otvoren u martu 2008, jesi ti jedan od prvih ali ujedno i lik koji napiše post svakog trećeg u mjesecu ( nema veze sa vašèrom u Rumi).
Godinama si to radio ( nekad sa tačkicama...Ili sa apostrofom " ponekad i zarezom ,,) bez da se osvrnem, jer taman posla da ja čitam šta je tamo neki Isak pisao prije 15 godina.
Evo @omer će ti potvrditi da si takav bio, jer je upravo on sugerisao i od tada potpis stoji.
I ja sam od '09 ali samo kao čitalac, tako da ...
Fazon je sto si ti I dalje zelen,oko cega se on zamara.stedi mozak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.