FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nek Mirvic otkupi sve diskoteke po Sarajevu i zatvori ih ako ovaj dodje.
Ovi juznoameri, kao da se radjaju u diskoteki sa pivkarom u ustima i bijelim oko nosa.
Ovi juznoameri, kao da se radjaju u diskoteki sa pivkarom u ustima i bijelim oko nosa.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma kakvih crnih 9 miliona, popio je on i protracio sve to. Cim on ovamo dolazi, da ga naopako izvrnes prije bi mu oci ispale nego hiljada eura
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Malo za Kevina
„Pregovaramo već četiri nedelje, samo moramo da razjasnimo pitanje plate sa igračem. Kevinova premisa je uvijek bila nešto ekonomično za @AsoDeporCali napustiti." želimo to iskoristiti.” “U Kevinovom trenutku, on će igrati u Konferencijskoj ligi,” rekao je Huan Hernández, igračev agent.
“Ideja je da Kevin nastavi da pokazuje dobar nivo. Nadam se da će imati dobru godinu u Bosni i da može napraviti skok u važniju ligu."
Huan David Hernández, agent Kevina Viverosa.
„Pregovaramo već četiri nedelje, samo moramo da razjasnimo pitanje plate sa igračem. Kevinova premisa je uvijek bila nešto ekonomično za @AsoDeporCali napustiti." želimo to iskoristiti.” “U Kevinovom trenutku, on će igrati u Konferencijskoj ligi,” rekao je Huan Hernández, igračev agent.
“Ideja je da Kevin nastavi da pokazuje dobar nivo. Nadam se da će imati dobru godinu u Bosni i da može napraviti skok u važniju ligu."
Huan David Hernández, agent Kevina Viverosa.
Valjda će biti koji potpis do puta u Sloveniju
-
- Kontakt:
Ko hoće lahko je primjetiti da se neke stvari mjenjaju po pitanju angažmana novih igrača . Nabolje.
Od septembra "22 došlo 14 igrača, 2-3 top, ostali dobri i možda dobri Ilija prosječan. To uliva povjerenje.
Jeste malo škakljivo ali ako 1/15 bude flop, desava se i najboljim. Od prethodnog p.r. ostao samo Ikic i Anicic.
ODBRANA, TREBA ODBRANU UIGATI, TU NAM JE ŠKRIPILO.
Od septembra "22 došlo 14 igrača, 2-3 top, ostali dobri i možda dobri Ilija prosječan. To uliva povjerenje.
Jeste malo škakljivo ali ako 1/15 bude flop, desava se i najboljim. Od prethodnog p.r. ostao samo Ikic i Anicic.
ODBRANA, TREBA ODBRANU UIGATI, TU NAM JE ŠKRIPILO.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Postavio sam radi plate, znam da nema toliko
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Gori je podatak da za svojih 26 godina ima stotinjak nastupa, dok npr Andrej sa 22 ima duplo, razumijem da nije ista pozicija al svejedno.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Sta ce Cartel, vidi mu glave

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma ako ne moze meda u nasoj ligi onda neka okaci kopacke o klin. On je otiso mlad bas u europu i nije slucajno zavrsio u ovim klubovima. Da je ostao u slabijim ligama u juznoj americi imao bi i on sigurno 200-300 nastupa. Ocigledno se u nekim klubovima nije mogao izboriti sa jacom konkurencijom.
Mirza ga doveo da ima s kim da šmrče u klubu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma ne znam, napast ce me ljudi sad, ja bi volio da me lik demantuje sto prije, al sve nesto vise imam osjecaj da ce bit flop nego da se popishat ligom. Daj Boze da mu budemo klub za preporod karijere, moze on jos igrat dosta, al opet daj Boze… 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Alena Halilovića na 10 ku, Druga od Vrančića i pitara, ako nije zamro. 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Nije mu bilo lahko igrao je PL BiH

F.K. SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, BarbareZeljin, benko21, budzak, fera, JavierBosnia, Lavcina, MokraKifla, muhamedhulk, PapakIzSa, RajvoSA03, Rule_hz, sarajevo19461987, sekac, ŠTA_JE i 167 gostiju.