English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ode Gundogan
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pa i ovako je u top 7-8 veznjaka lige, niko nikad nije osporavao njegov kvalitet, s dobrim trenerom i još boljim sistemom i igračima logično da će napredovati.
Kaže Romano da ogroman ugovor Arapi nude Tonaliju. Baš me interesuje sa kakvim će se ciframa tu igrati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
A jesu ljudi retardirani upm ode Gundogan , City sada mora ici po Rica
još englesko jedno drvo na klupi pored phillipsa
Za ovakvog matorog kroosa bih dao 80 miliona , a ne za engleski drvored

Za ovakvog matorog kroosa bih dao 80 miliona , a ne za engleski drvored
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Fina suma, paze saudijci sve klubove
Da im hoće i liverpool šta tuhnuti.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Navodno 8M po sezoni + kojekakvi bonusi.
Uostalom kako privući igrače u onaj kanal od grada nego sa mega ugovorima. Englezi nisu više vlasnici svoje lige, to su arapi. Uostalom najviše i kupuju iz Engleske.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Koliko si put bio tamo?Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 22:45Navodno 8M po sezoni + kojekakvi bonusi.
Uostalom kako privući igrače u onaj kanal od grada nego sa mega ugovorima. Englezi nisu više vlasnici svoje lige, to su arapi. Uostalom najviše i kupuju iz Engleske.
Ne znam da ste tako pisali kada je milan igrače masno plaćao na državni pogon Berlusconija.
Ko ima para neka plati,tonalija nije niko puskom natjerao..nek ostane u milanu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne moraš biti negdje da bi znao kako je. Eto ti bi prije izabrao da živiš u Newcastleu nego u Milanu. Hajde ne lupetaj. Sandro je sam birao. Izabrao je rupu od grada i pare. To je njegova stvar. Drugačije bi bilo da je birao London ili Manchester.Rosicky je napisao/la: ↑21 jun 2023, 23:03Koliko si put bio tamo?Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 22:45Navodno 8M po sezoni + kojekakvi bonusi.
Ne znam da ste tako pisali kada je milan igrače masno plaćao na državni pogon Berlusconija.
Ko ima para neka plati,tonalija nije niko puskom natjerao..nek ostane u milanu
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Centre forward
- Kontakt:
Da, Manchester je eto dijametralno suprotan od Newcastlea. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Pa 8 miliona plata nije uopšte nesta velika
Super transfer za Newcastle
Super transfer za Newcastle
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ima i 2M bonusa. Tako da je to zapravo 10M. U Milanu je imao 3.5M
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bolje u Arabiju da je otisao.
Svi imaju bonuse koji se često ne objave, ali i da je 10 to je ok za vrhunskog igrača u EPL, ok ugovor i još jedno pametno pojačanje EddiaRomagnoli13 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 23:32Ima i 2M bonusa. Tako da je to zapravo 10M. U Milanu je imao 3.5M
Gdje god da je otišao UTD, Chelsea, City ne bi imao manju platu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo što u Newcastleu neće imati goleme šanse za trofeje. Pogotovo ne u prve 2-3 godine. Još uvijek je jedan City 10 godina ispred njih u svemu. Vratio se i Arsenal u vrh kao što će United i Chelsea.Azpi je napisao/la: ↑21 jun 2023, 23:52Svi imaju bonuse koji se često ne objave, ali i da je 10 to je ok za vrhunskog igrača u EPL, ok ugovor i još jedno pametno pojačanje EddiaRomagnoli13 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 23:32Ima i 2M bonusa. Tako da je to zapravo 10M. U Milanu je imao 3.5M
Nece se on uopste snaci u PL, po meni promasaj Njukasa.
Pa zar on nije umro?Rajaz je napisao/la: ↑20 jun 2023, 18:09Zašto generalizuješCarti je napisao/la: ↑20 jun 2023, 17:15Guardiolnumanumaye22 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 17:07Ljudi sve osvojili i tom timu ce sad dodati jos Kovacica i Guardiola.![]()
![]()
Vladat ce sljedecih 20 godina.Navijaci Barcelone/Pepa su stvarno bolesnici.
![]()
Ovo je stari forumaš @leorey poznat po provalama.
Ima nas i normalnih
Ova je dobra recimo
CPOJ
Kakve to veze ima? Milan ionako ne zna u kojem smjeru ide, ove ili iduće godine je bio očekivan njegov odlazak kao što će bit i Leaov itd..Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 23:56Samo što u Newcastleu neće imati goleme šanse za trofeje. Pogotovo ne u prve 2-3 godine. Još uvijek je jedan City 10 godina ispred njih u svemu. Vratio se i Arsenal u vrh kao što će United i Chelsea.Azpi je napisao/la: ↑21 jun 2023, 23:52Svi imaju bonuse koji se često ne objave, ali i da je 10 to je ok za vrhunskog igrača u EPL, ok ugovor i još jedno pametno pojačanje EddiaRomagnoli13 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 23:32
Ima i 2M bonusa. Tako da je to zapravo 10M. U Milanu je imao 3.5M
Newcastle je trenutno u vrhu, a i on je dobio ugovor koji se ne odbija, igra i LP iskreno ne znam što vam je to čudno
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Centre forward je napisao/la: ↑21 jun 2023, 23:22Da, Manchester je eto dijametralno suprotan od Newcastlea.![]()

Kako ga opisa čovjek ko da je Sokolje. Nije Milano ili Rim, ali nije ni Kabul.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa nije poanta njegove kvalitete, već u ludilu cijena pustis igraca koji veoma dobar rivalu (svjesno ga pojacas) za neku lovu koja je za današnje vrijeme mala i popunis rivalu rupu koja se napravila odlaskom njemackom turcina. A oni ce popunavati svoje rupe igracima od 70+ mil i pitanje je kakve su kvalitete i ti dostupni igrači koji su na trzistu.