HŠK Zrinjski
-
Re: HŠK Zrinjski
Imaš pravo većina pojačanja na prvu opravdava dovođenje pogotovo ovi što sam nabrojao .....
Ja idem tom pretpostavkom da je dobar nebi ga Sarajevo pustilo mislim na Ramića ....ali vidjet ćemo sve u nastavku sezone .
Tek je prva pripremna dok se igrači malo vrate u formu ne treba prejudicirati ništa ...
Ja idem tom pretpostavkom da je dobar nebi ga Sarajevo pustilo mislim na Ramića ....ali vidjet ćemo sve u nastavku sezone .
Tek je prva pripremna dok se igrači malo vrate u formu ne treba prejudicirati ništa ...
Prva pripremna utakmica nije mjerilo ničega.
Noge teške kao olovo, sastavi kombinirani.
Marin će vrlo vjerojatno izgurati iz sastava Ismailgecia, Kožulj svakim dodirom lopte pokazuje da je klasa. Samo što je debelo van forme.
Hrvanović bi mogao biti iznenađenje i otkriće, prvi korak s loptom, brzina, prodor, sve ima, samo mi nije jasno šta je do sad radio u 1. L FBiH
Marin će vrlo vjerojatno izgurati iz sastava Ismailgecia, Kožulj svakim dodirom lopte pokazuje da je klasa. Samo što je debelo van forme.
Hrvanović bi mogao biti iznenađenje i otkriće, prvi korak s loptom, brzina, prodor, sve ima, samo mi nije jasno šta je do sad radio u 1. L FBiH
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pogledao sam prvo gdje je Jukic samo nesto pokusavao,sredina terena nije nam postojala i realno lose poluvrijeme malog Ramica plus Barisic se ozljedio i neplanski Senic usao .
Utakmica na momente bas gruba ,pogotovo od igraca koji se vjerovatno bore za vecu minutazu.
Ulaskom Canadjije koji je odmah zagospodario sredinom terena i Kozuljom kao i Avramovom sredina par puta odigrala za krilne napadace fine akcije i sve im pripremila za ubacaj ali lose je to danas od krila bilo tocno se vidi da cemo tu mozda biti i najslabiji pogotovo odlaskom Cuze.
Kis odigrao solidno dok je nas najbolji igrac Corluka probijao stranu kako je htio i veseli njegova forma pred europu ,sjetimo se samo kako je kriminalan bio proslo ljeto i crvene kartone .On ce nam biti daleko najveci dobitak za europu.
Utakmica na momente bas gruba ,pogotovo od igraca koji se vjerovatno bore za vecu minutazu.
Ulaskom Canadjije koji je odmah zagospodario sredinom terena i Kozuljom kao i Avramovom sredina par puta odigrala za krilne napadace fine akcije i sve im pripremila za ubacaj ali lose je to danas od krila bilo tocno se vidi da cemo tu mozda biti i najslabiji pogotovo odlaskom Cuze.
Kis odigrao solidno dok je nas najbolji igrac Corluka probijao stranu kako je htio i veseli njegova forma pred europu ,sjetimo se samo kako je kriminalan bio proslo ljeto i crvene kartone .On ce nam biti daleko najveci dobitak za europu.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ima li ista robe kolega?DTzmu30 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 21:53Prva pripremna utakmica nije mjerilo ničega.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Slazem se, Jukic prvo poluvrijeme dobro odigrao, prva je utakmica rano je jos donosit odluke ko je kakav ali u ovoj utakmici Misic nije nista pokazao, Stanic li-la Ramic je imao 2 3 fine oduzete lopte ali nije nista pokazao, Geci idalje cekam neki njegov potez da opravda visoku njegovu cijenu. Drugo poluvrijeme daleko bolje steta sto to nije okrunisano nekim golom ali falilo je kvaliteta na krilima. Hrvanovic mi djeluje okej i treba mu dat sansu. Volio bih da dodje jos pojacanje neko na krilu i golman, kao sto sam i ranije govorio i mislim da bi to vrh bilo.Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 21:54Pogledao sam prvo gdje je Jukic samo nesto pokusavao,sredina terena nije nam postojala i realno lose poluvrijeme malog Ramica plus Barisic se ozljedio i neplanski Senic usao .
Kako niko ne spominje da nam treba stoper, imas dugo ozljedjenog i rovitog Magdica, Senica koji je u losem stanju i totalno van forme, Barisica i Jakova kojim isto nisu strane povrede u zadnje vrijeme.
Po meni obavezno gledat dovest golmana, ako se ne pokaze ovaj Novakovic, stopera i ofanzivnog veznog/krilo.
Po meni obavezno gledat dovest golmana, ako se ne pokaze ovaj Novakovic, stopera i ofanzivnog veznog/krilo.
-
Napisao sam ja da smo tanki na stoperskim pozicijama, i sve je kako si napisao tocnoCesc44 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 10:05Kako niko ne spominje da nam treba stoper, imas dugo ozljedjenog i rovitog Magdica, Senica koji je u losem stanju i totalno van forme, Barisica i Jakova kojim isto nisu strane povrede u zadnje vrijeme.
Po komentarima Hrvanovic solidan ? Drago mi je zbog momka, aBd da uspije.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
-
Ćuže, vrati se, kada pomisle svi
Da se nikad nećeš vratiti
Ne daj da te nosi tuđeg mora val
Nek' te donese jadranski maestral...
Ne daj da te nosi tuđeg mora val
Nek' te donese jadranski maestral...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 22 jun 2023, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
Još da komentiram sramotan odnos prema Svetom Ocu u Reprezentaciji...
Ikona lige takav tretman nije zaslužila!
Isto tako Zrinjski ostaje bez svoga kapetana u najvažnijem dijelu priprema
Ikona lige takav tretman nije zaslužila!
Isto tako Zrinjski ostaje bez svoga kapetana u najvažnijem dijelu priprema
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pojacanja tu i tamo dosad..nije lose al po meni s ovim ako se i uigramo, prolazak protiv Urartua i nesretno ispadanje protiv Slovana gdje nam je falilo tako malo...kao i svaki put.
Zato se nadam da ce se ici u rizik i dovesti pojacanje u pravom smislu te rijeci..ne mislim gomilanje igraca nego netko ko ce bas razliku raditi i koga treba platiti..koliko je to realno ocekivati? i ne znam bas
Zato se nadam da ce se ici u rizik i dovesti pojacanje u pravom smislu te rijeci..ne mislim gomilanje igraca nego netko ko ce bas razliku raditi i koga treba platiti..koliko je to realno ocekivati? i ne znam bas
-
Zatišje pred buru ....da neće uletit netko iznenada sad nešto mi ova šutnja sluti na to
- tutankamon1905
- Kontakt:
evo hoce, lovre rogic...al u sarajevo 

-
- Kontakt:
ne znam..s ovim novim pravilom se može finih igrača iz okoline probrat.Ne treba žurit ali ni čekat previše.Europa je iza vrata.
Znalo se da ce se zvucnija pojacanja morat cekat, jer imaju ponuda na stolu i onda vagaju. Tako da si ogranicen da cekas da nekom propadne ino ponuda i onda dodje kod tebe kao plan B...
- Antipolitika3
- Kontakt:
Dogodilo se ono cega smo se najvise pribojavali a to je ozljeda bitnog igraca kao sto je Jukic.Odlaskom Cuze i sad ovom ozljedom ulazimo u veoma vazne utakmice prakticki bez kvalitetnog krila jer Malekinušić i Hrvanović koji je jucer katastrofalno odigrao protiv Varazdina da ga je Rendulic nakon 20 minuta igre izvadio sa terena dovoljno govori koliko se mozemo pouzdati u njega.Spominjali su se Arai i Santos kao i jos jedno krilo iz Izraela ali ocigledno da ce Kruno morati nesto izmisljati,vjerovatno vratit Memiju lijevog bocnog a Luku Marina mozda poslati na krilo .
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ja ne znam gdje šteka što se tiče tih pojačanja.I ptice na grani više znaju:golman,stoper,krilo(a).
Čak meni nije problem to što nitko ne dolazi ili što eventualno nikog ne možemo dovesti ali idemo onda postaviti takve ciljeve.Nemoj mi kačit svuda mostarski europski i najavljivat skupine,reci cilj je izlazak u europu i mi ćemo se postavit prema tome.Navijat ćemo da uzmemo kup ili budemo među tri najbolja i to je to.A ne mi dovodimo igrače od 25 godina iz druge lige ili dna prve,kao mi pametni a ostali budale što ne vide to nešto u njima,novi Vardy itd.
A zapravo je car gol.
Zanimljiva mi je i izjava Ćuže da ga nitko od odlaska nije kontaktirao,i to mi je golemo.Daj Bože da se varam.
Čak meni nije problem to što nitko ne dolazi ili što eventualno nikog ne možemo dovesti ali idemo onda postaviti takve ciljeve.Nemoj mi kačit svuda mostarski europski i najavljivat skupine,reci cilj je izlazak u europu i mi ćemo se postavit prema tome.Navijat ćemo da uzmemo kup ili budemo među tri najbolja i to je to.A ne mi dovodimo igrače od 25 godina iz druge lige ili dna prve,kao mi pametni a ostali budale što ne vide to nešto u njima,novi Vardy itd.
A zapravo je car gol.
Zanimljiva mi je i izjava Ćuže da ga nitko od odlaska nije kontaktirao,i to mi je golemo.Daj Bože da se varam.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel ovo krenulo "sredjivanje" stadiona za europske utakmice..zasto je prefarban grafit kod autopraone 
dobro je, mislio sam da je neka glupa ideja, ali bit ce novii grafit

dobro je, mislio sam da je neka glupa ideja, ali bit ce novii grafit

Fakat nema nikakvih novosti za pojačanja ? Neki dan sam čitao Zuka kaže 3 nova igrača u cometu za nas ?
Nemoguće je da smo u ovom dijelu priprema ostali bez makar 2 dobra krila na koja možeš ozbiljno računati, pa prijašnjih godina smo bili pokriveniji, a ove nam se najviše otvorilo.
Nemoguće je da smo u ovom dijelu priprema ostali bez makar 2 dobra krila na koja možeš ozbiljno računati, pa prijašnjih godina smo bili pokriveniji, a ove nam se najviše otvorilo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Giuseppe1, HyperOS, samirr i 28 gostiju.