English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nije ga Arteta popušio nego Edu.
Mudrik, Vlahović, Caicedo, Rice...nastavlja se spisak Artetinih želja koje mu Edu iz ovih ili onih razloga nije uspio implementirati. Treba njega nabiti nogom.
Mudrik, Vlahović, Caicedo, Rice...nastavlja se spisak Artetinih želja koje mu Edu iz ovih ili onih razloga nije uspio implementirati. Treba njega nabiti nogom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gundogan je i dalje bolji igrač i od Kovačića i od Ricea. City tu gubi, iako će ovako dobiti na kvantitativnosti pa će realno sa kvalitetnim igračima popuniti rupe. Ne sumnjam da će to Pep uštimati, ali gubitak Gundogana nije mala stvar. Bellingham je vjerovatno bio ta zamjena za njega, dok ova dvojica su više popunjavanje kadra. Nažalost i to je dovoljno da mašinerija nastavi rušiti sve pred sobom.
- numanumaye22
- Kontakt:
Do kraja karijere ce Pep zavrsiti sa vise ligaskih titula nego vecina top klubova u svojoj stogodisnjoj historiji hahahhaa
Epl je bljak
Arteta obavlja transfere? Iz koje li si pećine izašao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dobro je Neville rekao, Europa treba da udari embargo na transfere u Arabiju. Inače će arapi odvesti sve što valja. Više ne kupuju samo penzionera već i mlađe igrače koji su u svom prajmu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
To bi bilo licemjerno i neutemeljeno. Nije fudbal ekskluzivno namjenjen Europi. Ali rabotama poput ove gore za Nevesa i Newcastle treba stati na vrijeme.
- numanumaye22
- Kontakt:
Vices tek za par godina kad dosta dobrih igraca dodje vec u Arabiju. A i Amerika ce se ukljucit s Messijem. Jos atraktivnija lokacija od Arabije. FFP je propast nogometa u Europi.Romagnoli13 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 13:30Dobro je Neville rekao, Europa treba da udari embargo na transfere u Arabiju. Inače će arapi odvesti sve što valja. Više ne kupuju samo penzionera već i mlađe igrače koji su u svom prajmu.
Kova ja ove sezone u EPL imao bolje brojeve od Gunde. #samokažemPoligon10 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 13:21Gundogan je i dalje bolji igrač i od Kovačića i od Ricea. City tu gubi, iako će ovako dobiti na kvantitativnosti pa će realno sa kvalitetnim igračima popuniti rupe. Ne sumnjam da će to Pep uštimati, ali gubitak Gundogana nije mala stvar. Bellingham je vjerovatno bio ta zamjena za njega, dok ova dvojica su više popunjavanje kadra. Nažalost i to je dovoljno da mašinerija nastavi rušiti sve pred sobom.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
A Gundo kao jedan od tri najbitnija igrača Citya uzeo tripletu. Samo kažem.
Ahaa arteta nema nikakv uticaj, njegovo je samo da vodi ekipu zar ne?

- Romagnoli13
- Kontakt:
Zbog takvih slučajeva ili ovo što Chelsea radi da bi zaobišli taj famozni FFP. Arapi su našli jednostavne načine za to. Samo oni znaju kakve cifre daju ispod "stola" igračima za dolazak.
Treba ukinuti FFPa i neka klubovi troše onoliko koliko su u mogućnosti. Svako bi imao svoje limite kao što je već i bilo. Ako imaš prihode od 700M a plate su ti 400M ne možeš svakako potrošiti više od 200M onda ili 250M svejedno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mctominay u reprezentaciji ima bolje brojke od obojice. Je l’ bolji igrač?denimen99 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 13:33Kova ja ove sezone u EPL imao bolje brojeve od Gunde. #samokažemPoligon10 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 13:21Gundogan je i dalje bolji igrač i od Kovačića i od Ricea. City tu gubi, iako će ovako dobiti na kvantitativnosti pa će realno sa kvalitetnim igračima popuniti rupe. Ne sumnjam da će to Pep uštimati, ali gubitak Gundogana nije mala stvar. Bellingham je vjerovatno bio ta zamjena za njega, dok ova dvojica su više popunjavanje kadra. Nažalost i to je dovoljno da mašinerija nastavi rušiti sve pred sobom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Misliš koliko su im vlasnici voljni da ulažu u njih, jedno je ulaganje iz prihoda (kao što rade United, Liverpool, Arsenal), a drugo je ulaganje vlasnika iz svog džepa plus ti prihodi, imaš dobar članak na Athleticu o tomeRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 13:58Zbog takvih slučajeva ili ovo što Chelsea radi da bi zaobišli taj famozni FFP. Arapi su našli jednostavne načine za to. Samo oni znaju kakve cifre daju ispod "stola" igračima za dolazak.
Treba ukinuti FFPa i neka klubovi troše onoliko koliko su u mogućnosti. Svako bi imao svoje limite kao što je već i bilo. Ako imaš prihode od 700M a plate su ti 400M ne možeš svakako potrošiti više od 200M onda ili 250M svejedno.
https://theathletic.com/4605375/2023/06 ... money-how/
Ovi naši su čak izvukli iz kluba taj iznos iz naših prihoda, a uložili nisu ni dolar svoj
United’s negative £124million net owner funding in the last five years is easily the lowest in the division, illustrating starkly the drain of the Glazer family’s ownership of the club.
O tome pričamIn the last 10 years, net owner funding for Man City was £684million. By contrast, Manchester United’s net owner funding is negative £154m in the same time frame.
Plus se stadion raspada, plus akademija i trening centar u koji nisu uložili marke, za razliku od Cityevih, i onda neko kaže što će vam novi vlasnici

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nešto se mora uraditi po tom pitanju jer je fudbal u Evropi u velikoj opasnosti. Arapi će početi kupovati cijele lige, ako budu htjeli. Ljudi leže na stotinama milijardi dolara. Zar nisu skoro i poslali ponudu za Formulu 1 od 20 milijardi dolara? Tako nešto je očekivati i za fudbal.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:10Misliš koliko su im vlasnici voljni da ulažu u njih, jedno je ulaganje iz prihoda (kao što rade United, Liverpool, Arsenal), a drugo je ulaganje vlasnika iz svog džepa plus ti prihodi, imaš dobar članak na Athleticu o tomeRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 13:58Zbog takvih slučajeva ili ovo što Chelsea radi da bi zaobišli taj famozni FFP. Arapi su našli jednostavne načine za to. Samo oni znaju kakve cifre daju ispod "stola" igračima za dolazak.
https://theathletic.com/4605375/2023/06 ... money-how/
Ovi naši su čak izvukli iz kluba taj iznos iz naših prihoda, a uložili nisu ni dolar svoj
United’s negative £124million net owner funding in the last five years is easily the lowest in the division, illustrating starkly the drain of the Glazer family’s ownership of the club.O tome pričamIn the last 10 years, net owner funding for Man City was £684million. By contrast, Manchester United’s net owner funding is negative £154m in the same time frame.
Plus se stadion raspada, plus akademija i trening centar u koji nisu uložili marke, za razliku od Cityevih, i onda neko kaže što će vam novi vlasnici![]()
Pošto ljudi imaju kratko pamćenje, samo da podsjetim da su ovo što Saudijci rade sa Nevesom uradili Katarani prije 10 godina kada su tadašnjeg igrača New York Cityja prebacili na posudbu u svoj drugi klub Manchester City. Radi se naravno o Lampardu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
FFP je tu za sirotinju, a ne za bogate osim u ekstremnim slučajevima kad pojedini klubovi odluče potrošiti milijardu u godinu danaRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 13:58Zbog takvih slučajeva ili ovo što Chelsea radi da bi zaobišli taj famozni FFP. Arapi su našli jednostavne načine za to. Samo oni znaju kakve cifre daju ispod "stola" igračima za dolazak.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
City ima 13 bitnih igrača, zato su uzeli tripletu. Rekao bih i 15, ali Guardiola u bitnim utakmicama malo mijenja. Sa 3 bitna igrača se ne može ni jedna titula osvojiti. Npr, bitniji je Stones od Gunde 10 puta u ovome City-u. Bekovi su bitniji od njega, KDB je bitniji od njega i naravno king Haaland je najbitnija karika. Rodri pokupi sve nagrade, ali eto reći ćemo da je nebitan i da je Gundo bitniji.
Gundo, itekako zamjenjiv, Kova je veći igrač, veći pobjednik od njega, to govore 4 titule LP koje već ima.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Zar nisu Emiraćani u Cityju?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.